Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Na igen, az egymagos teljesítmény... A tesztekben manapság alig foglalkoznak már vele, holott online játékokban tapasztalataim szerint a mai napig kritikusan fontos, valahogy egyszerűen vannak olyan logikák ezekben, amiket látványosan nem tudnak többszálás megoldásokkal tehermentesíteni. Ezért is választottam most nemrég jómagam egy 13600K-t... Volt nekem is 3. gen / Ivy i5, egy sima kis 3350P, de az majd 7 évig kiszolgált, mire kezdett elfogyni. Utána váltottam egy Ryzen 5 3600-ra, amit akkoriban még agyon dícsértek mindenhol, hogy játékra végtelen mértékben elég (pont mint ahogy manapság meg a 3D V-Cache-es X3D típusokat magasztalják). De helyette nekem 1-2 kevésbé optimalizált alkotásban nekem már tavaly kezdett kevés lenni, mire ez évben meg meg is adta magát az alaplap, úgyhogy nem volt kérdés merre "vissza"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Képregény topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest