Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProNoob
tag
válasz
Doky586
üzenetére
az engem se!
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem.