- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
kismokesz
üzenetére
Ezt nekem emlékeim szerint akkor írta ki néha, amikor az írás után a verify nem jól futott le, mármint nem azt olvasta vissza a chip-ből amit elvileg beleírt, vagy kontakt probléma volt olvasáskor-íráskor, már nemtom de láttam már én is. De várd meg mások mit írnak, lehet csak nekem esteledett be kicsit...

Szerk.: hopp látom már megelőztek, amúgy szerintem ellenállással az ilyen érzékeny dolgokat nem lehet csak úgy megkerülni. Ez az ellenállással feszültséget csökkenteni dolog amúgy is kicsit gagyi szerintem, áramerősséget még oké, de ez nem a Home Made 2017 Januári száma, hogy hogyan csináljunk egy kulcskereső led-ből plsz egy ellenállással fáziscerkát.
Egy ellenállás itt se nem egy dc-dc konverter, se nem egy rendes kitudja milyen egyéb okosságokkal körbeépített cucc, különben nem lennének 2000Ft környékén kész adapterek 1,8v adapter néven, ha egy 10Ft-os ellenállás megoldaná ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix Z690-F Gaming WiFi - LGA 1700, DDR5, dobozos, számlás
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Egy ellenállás itt se nem egy dc-dc konverter, se nem egy rendes kitudja milyen egyéb okosságokkal körbeépített cucc, különben nem lennének 2000Ft környékén kész adapterek 1,8v adapter néven, ha egy 10Ft-os ellenállás megoldaná ezt a dolgot.