- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Mr.Skynet #3490 üzenetére
Szia A biosz chip szépen le van véve,a többi Youtube baromság a videón gagyi,A lényeg a BGA normális melegítése (nem Sütöben és nem ipari hőlégfúvóval )hanem,normális szettel infra vagy hőlégfúvóval.[link]De sosem szabad 240c" főlé menni ha ólommentes a chip,és 205 C" fölé ha ólmozott a chip golyózása,Általában az 5 évnél nem régebbiek ólmozatlanok a ennél idősebbek ólmosak.A laptopok többsége BGA chip videókártya bajos.ÜDv.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Mr.Skynet #3443 üzenetére
Az oldal gondolom megbízható, egy video is van a hozzászólások között, illetve többen megköszönték.
De azért az bátorítana, ha valakinek már lenne biosmoddal tapasztalata.
Amíg nem érkezik meg ebayről a wifi kártya addig nem csinálom meg. Aztán fontos adatok mentése, pár miatyánk, és majd nekilátok. -
-
IstvánLászló
őstag
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Mr.Skynet #3418 üzenetére
Kedves kolléga köszönöm hogy besegítesz mert én alaplap hibára gondolok....
A lényeg nem kioktatni akarlak, de mondanom is kell az alábbiakat....A kolléga itt képet is mellékelt a Bios problémájához itt ebben a hsz-ben: (#3404) Sörike
A lényeg a Bios-ba akart belépni, a képen látható a probléma........
Amikkel idáig már próbálkozott: bios reset és a hiba nem is szűnt-meg sajnos.
A kölcsön ps2-es billentyűzettel is próbálta de sikertelenül......A lényeg ha kipróbálná egy dedikált vga kártyával, hogy mit csinál akkor, ha nem az integrált VGA-val is van használva.
A problémát ez nem oldja meg ténylegesen mert a csipszettel is lehet a gond.....
A miértre a válaszom ha kérdeznéd.
Az alaplapi integrált VGA-t használva is működni is kellene a Bios-nak cmos reset után, hiba nélkül és nem is szabadna a képen is mellékelt problémát tapasztalni.........
A lényeg én régóta foglalkozom gépek összerakásával és sajnos találkoztam is már ilyen problémával nem is egyszer és kiderült hogy az alaplapvolt a hibás és ment is vissza gariba.
A hibát több alaplap gyártójánál is tapasztaltam, ezzel zárom is a soraimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest