- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Nem ajánlanám először BIOS frissítést egyedűl. Érdemes lenne egy olyan valakivel eggyüt csinálni (ha meg akarod tanulni) aki már csinált egy párszor ilyet.
Nekem elsőre egyedül majdnem el is ment az Alaplapom. Két hétig olvastam a szakirodalmat mire rájöttem hogy tudom beégetni a rossz BIOS helyett a jó BIOS-t. Most már legalább tudom.
A BIOS frissítés ami persze zip fájlba van az mindig DOS alatt kell lefuttatni.
Ha az alaplapnak van valami Live Update programja akkor, lehet hogy letud tölteni egy olyan BIOS verziót ami WINDWOS alatt felrakható. Bár nálam az MSI Live Update nem az én MSI lapom BIOS-át szedte le ezér is volt a nagy gubanj és szenvedés. De már megvan oldva.
Ha Windows alatt lehetőség van BIOS frissítésre, fontos hogy ne fusson semmi a háttérbe, és egy egézséges Windowsunk legyen.
Ha DOS alatt rakod fel a BIOS-t akkor szükség van egy Floppyra amiről be tudsz Bootolni DOS-ba, és egy exe fájlra ami a BIOS zip fájljában van. Az exe fájlt elindítod és ott leírja (angolúl persze) hogy kell beírni a BIOS Rom fájlt, és a parancsokat amikkel pl: beégetni vagy megtudni lehet milyen a jelenlegi BIOS verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iPhone topik
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs