Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni!Van egy Gigabyte EP31-DS3L alaplapom, amibe kiprobálásképp beleraktam egy régebbi P4-es procit, hogy működik-e. A Biosig bejött, de utána a következőt írta:
"Warning, Backup bios checksum error, Bios auto recovering......."
Gondoltam valami gebasz van akkor vele, hogy kiütötte a biost, ezért visszaraktam az előtte bennelévő működő procit (e2200), de sajnos azzal is ugyanazt csinálja, mégpedig azt hogy elkezd pontozni, hogy állítja vissza a bios-t, de mindig egy adott helyen fogja és reseteli a gépet, majd az egész kezdődik előről.

Úgy is probáltam, hogy mindent lehúzok a lapról, és úgy is, hogy csak 1 memória modul van bent, de sajnos ugyanaz
Mit lehet ilyenkor még csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest