Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neldiah
csendes tag
Sziasztok
Jelenlegi configom úgy néz ki, hogy:
ASUS M2N68-AM SE2 alaplap
AMD Sempron 140 Boxed proci
AMI BIOS v02.61 --> neten azt találtam erről, hogy system information: Amibios:0212 Build Date:01/16/09új procit szeretnék venni az alaplap megtartása mellett, ki is néztem egyet--> Athlon IIX2 250e(AD250EHDK23GM),3.0GHz,1MB,rev.C3,45W,SocketAM3 ezt támogatja az alaplap tutira([link])
nos a kérdésem a következő lenne: a listában szereplő proci mellett az áll, hogy Since BIOS: 1103
elég esélyes, hogy én vagyok kópé, de nem találtam sehol semmi infót, hogy megúszom e a proci cserét BIOS frissítés nélkül... ebben kérnék segítséget valakitől aki ért hozzá, mert a procit én magam is beszerelem , de a BIOS frissítésnek nem állnék neki, inkább szervizre bíznámválaszt előre is köszönöm
Tisztelettel: Neldi(Ádám)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest