Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Nagyon nagy a problémám, és sűrgős megoldást keresek!
Adott egy gép= ASUS P5K Premium/WiFi AP, Intel Quad 6600, 2*2*1 Geil DDR2@1024, ASUS 8600GT, WD Raptor 36GB, 2*320GB WD.Hiba:
Kb. 3 hete különösebb előzmények nélkül kékhalál, majd újraindult a rendszer és újból kékhalál... ez ment egy darabig, majd csökkentett módban elindítva, SPTD.SYS file betöltésnél megállt. Fórum, utánnaolvasás, valószínú Daemon Tools vagy Alcohol. Törölve a két program, de még mindig csinálta, gondoltam újratelepítem.
Telepítés után ment minden szépen, majd 2 napja újból előjött a hiba. Programok ismét törölve (Alcohol), de megint folytatta, de most már minden kékhalálnál más fájlt írt hibának.
Gondoltam valami RAM hiba lehet, vagy éppen nem szereti a 4GB-ot a 32Bit-es XP (na de akkor mindig csinálná a hibát? Nem?), szóval Memtest elindítva, majd kb. 32%-nál megállt a teszt és nem ment tovább. Gondoltam letesztelem a egyessével a memóriákat, mindegyiket a saját slot-jában.
- 1 modul, 1-es solt=OK
- 2 modul, 2-es slot=HIBA
- 2 modul, 1-es slot=OK
mégegyszer megpróbáltam a 2 modult a 2-es slotba, ahol ismét hibát írt kiItt megálltam, mert megpróbáltm 3. alkalommal is hogy biztos legyen a dolog, de egyszercsak bootolásnál kérte a gép, hogy rakjam be az alaplap driver lemezét, mert valami P5KE.ROM file nem található (valami ilyesmi volt a neve, de a ROM kiterjesztés biztos), beraktam a lemezt, mejd elkezdett valami "százalékos" dolog menni rajta. Ott hagytam a gépet, hagy csinálja a dolgát, majd miután visszatértem, láttam kiírva, hogy COMPLETT, TOURN OFF, AND ON THE COMPUTER.
Ezt megtettem, és azóta semmi...
Egyszerűen nem indul el a gép. Áramot kap a procihűtő felpörög, HDD felpörög, alaplap LED világít, de nem történik semmi, nem csippan, de még a monitort se kapcsolja be.CMOS clear volt, még a POST sem jön be.
Aki tud kérem segítsen, mert határidős melóm van a gépen.
EZER hála előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Foxpost
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest