- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gelmi
tag
Sziasztok!
Készülődöm a win 11-re ezért az alaplapomhoz (Gigabyte B450 AORUS PRO) vettem egy TPM modult.
(https://www.bestmarkt.hu/gigabyte-gc-tpm-20-modul-gigabyte-alaplapokhoz-p368113).Mielőtt betettem volna az alaplapba a modult , sikeresen frissítettem a bios-t!
Ezzel nincs is gond!
A gond ott van hogy miután betettem a modult- A bios-ba nem tudok belépni.Amikor indítom a gépet hiába nyomogatom a del gombot , képernyő fekete hátérel le fagy vagy beragad. Nem lehet tovább lépni.Csak a reset segít.
Ha indításkor nem nyomom a del gombot akkor simán indul a win 10.
De nekem ez így nem jó !
Szükségem van arra hogy belépjek a bios-ba hogy a boot sorrendet tudjam állítani !Valaki adjon tanácsot hogy tudom ezt megoldani.
Segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest