Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rival

aktív tag

Bereggeltem.

A droidos app konkrétan használhatatlan OnePlus 10 Plus 5G, gyári Android 14 alatt (is). Tapizol párat a felületen (pl. váltogatsz az alsó fülek között), és az app kifagy, elszáll. Utána ismét be kell lépni az appba. Ugyanez a helyzet egy másik telefonnal is (LG V30, gyári Android 9).

Nyitottam egy hibajegyet, kértek képernyőfelvételt, mert "ilyen bejelentés még nem érkezett". A videót persze nem tudtam csatolni a chat-ben, mert egy teljesen irreleváns üzenetet dobott fel a fájl kiválasztása után rögtön, és persze kifagyott az app. Így e-mail lett a vége.

Tehát egyelőre az app erősen bugzik, a regisztráció végén is csak úgy, random bedobta a chat képernyőt, én meg csak pislogtam, hogy akkor most mi van, mert valahogy nem ennek kellett volna történnie.

(Az ügyfélszolgálat amúgy gyorsan reagált a problémámra, ráadásul este 8-kor, úgyhogy az plusz pont. Persze nem megoldással, csak hogy kivizsgálják a dolgot.)

Kártya még nincs, devizák kezelése még nincs. Meglátom, hová fejlődik a dolog, mert szívesen megválnék a havi 8-12 ezer Ft-os OTP üzleti számlámtól. Nem azért, mert nem bírja a büdzsé, csak ugye az elv... a totál semmiért sok ez a havi összeg. A 199 Ft/utalás nekem sokkal előnyösebb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák