Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Megérkezett a számlához rendelhető bankkártya. Csak egy kis feedback:
A bankkártyát hozzá lehet adni a Google Wallethez, ez tök jó, viszont a Xiaomi Pay-hez nem
. Pedig megjelenik a BinX-es ÁSZF a hozzáadáskor, de utána "Érvénytelen kérés" hibaüzenettel megszakad a folyamat.A kártyához járó ingyenes, korlátlan PressReader előfizetés is működik.
(Az ingyenes reptéri lounge szolgáltatást valószínűleg soha nem fogom kihasználni, úgyhogy azt majd másnak kell tesztelnie.
) -
Rival
aktív tag
A kis fejlődés is fejlődés: végre már van lehetőség utaláskor egy gombnyomással beilleszteni az adószámot a megjegyzés rovatba (NAV-os utalásokhoz jól jön, hogy nem kézzel kell beírni).
-
Rival
aktív tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
ma kiment egy új verzió, benne a QR-kód olvasás/bejelentkezés javításával. #works-for-me
Igen, úgy tűnik, hogy most már működik rögtön az első indításkor is.
Számomra már csak egy korábbi utalás egyszerű újrautalási lehetősége kellene, valamint a kivonatok kompaktabbra dizájnolása, mert durván sok a felesleges terület, amely által simán szétterpeszkedik akár 5 fektetett oldalon az a tartalom, ami egyébként egy álló oldalon simán elférne (lásd pl. OTP havi kivonat, csillió tranzakció is elfér két oldalon).
-
Rival
aktív tag
Jelenleg az egyszerű újrautalás hiányán túl (ami inkább feature request), nálam egyetlen szarvashiba az appban, hogy a webes belépés QR olvasása nem működik elsőre, de soha. A kamera kép megjelenik, de nem olvassa be a kódot. Az app második indítására viszont mindig működik. Két telefonon is ugyanez a helyzet: OnePlus 10 Pro 5G (Android 14), és LG V30 (Android 9).
-
Rival
aktív tag
Nem, nem működik rendesen másoknál sem. Ráadásul ugyanazokat a hibákat tudom/tudtam produkálni különböző telefonokon, különböző Android verziókon. De pozitív, hogy az ügyfélszolgálat azonnal válaszol, hibajegyet vesz fel, és az eddigi problémáim nagy részét valamelyik új verzióban megoldották. Nekem jelenleg a QR beolvasást kell kétszer indítani, hogy egyszer működjön. A hiba ugyanúgy megvan két tök más telefonon is.
-
Rival
aktív tag
Droid? Három tipp:
- Indítás után rögtön válts vissza a kezdőképernyőre, és tapizz ismét a BinX appra. (Bár ezt a hibát a legújabb verzió orvosolta, és már csak a QR beolvasást kell kétszer megrúgni, hogy működjön).
- Ha a rendszerben ki vannak kapcsolva az animációk, kapcsold vissza. (Korábban nekem megfagyott az app emiatt, hibajegyet nyitottam, elvileg ez is megoldódott időközben.)
- Töröld az app gyorsítótárat. (Ha a legfrissebb verziót használod, én leginkább erre szavaznék.) -
Rival
aktív tag
Csak hogy pörögjön kicsit a topik, megjött a havidíjas bankkártya lehetőség.
1500 pénz egy hónapra. Még így is megérős egy OTP-s céges számlához képest. Továbbra sincs az utalás 199 Ft-os díján kívül más költség (BinXen belül ingyenes).
-
Rival
aktív tag
Augusztus 1-től emelkedik a banki tranzakciós adó, 0,3%-ról 0,45%-ra
. Ezzel viszont nő a BinX előnye, ha marad a 199 Ft-os fix tranzakciós díj... ha... -
Rival
aktív tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
Köszi, folyamatosan követem, mert használom a számlát. Az animációval kapcsolatos hiba megszűnt, helyette az app nem indul elsőre, csak másodikra, és a webes bejelentkezés QR kódját sem olvassa be elsőre, csak másodikra. Rugdosni kell, hogy működjön. Hibajegyet nyitottam ennek is.
-
Rival
aktív tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
Ott a pont. Az animációk visszakapcsolása megoldja a problémát (legalábbis egy percig tudtam nyomkodni anélkül, hogy elszállt volna).
-
Rival
aktív tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
Bocs, nem vágom, hogy nekem mit kellene tennem. Az animációk eleve ki vannak kapcsolva, de ahogy nézem, az másnak sem megoldás. Mivel a többi app (kb. 150 db) működik normálisan, és több telefonon, ill. Android verzión is ugyanez a probléma fennáll, úgy gondolom, nem nálam van a hiba.
-
Rival
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Az olcsó/ingyen sokszor nem olcsóbb. A MagNetet is átnéztem, nem jönnék ki olcsóbban.
A külföldi fintech-eket nem használhatod egy cég elsődleges bankszámlájaként, még akkor sem, ha ad magyar bankszámlaszámot. A binx számládat viszont igen, és elvileg automatikusan jelentik is a számlaszámot a NAV-nak, és a cégbírósági nyilvántartásba.
-
Rival
aktív tag
Bereggeltem.
A droidos app konkrétan használhatatlan OnePlus 10 Plus 5G, gyári Android 14 alatt (is). Tapizol párat a felületen (pl. váltogatsz az alsó fülek között), és az app kifagy, elszáll. Utána ismét be kell lépni az appba. Ugyanez a helyzet egy másik telefonnal is (LG V30, gyári Android 9).
Nyitottam egy hibajegyet, kértek képernyőfelvételt, mert "ilyen bejelentés még nem érkezett". A videót persze nem tudtam csatolni a chat-ben, mert egy teljesen irreleváns üzenetet dobott fel a fájl kiválasztása után rögtön, és persze kifagyott az app. Így e-mail lett a vége.
Tehát egyelőre az app erősen bugzik, a regisztráció végén is csak úgy, random bedobta a chat képernyőt, én meg csak pislogtam, hogy akkor most mi van, mert valahogy nem ennek kellett volna történnie.
(Az ügyfélszolgálat amúgy gyorsan reagált a problémámra, ráadásul este 8-kor, úgyhogy az plusz pont. Persze nem megoldással, csak hogy kivizsgálják a dolgot.)
Kártya még nincs, devizák kezelése még nincs. Meglátom, hová fejlődik a dolog, mert szívesen megválnék a havi 8-12 ezer Ft-os OTP üzleti számlámtól. Nem azért, mert nem bírja a büdzsé, csak ugye az elv... a totál semmiért sok ez a havi összeg. A 199 Ft/utalás nekem sokkal előnyösebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Pedig megjelenik a BinX-es ÁSZF a hozzáadáskor, de utána "Érvénytelen kérés" hibaüzenettel megszakad a folyamat.
)
. Ezzel viszont nő a BinX előnye, ha marad a 199 Ft-os fix tranzakciós díj... ha...