Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Na igen de ez mar nem ez a kategoria.
Mellesleg figyelemre melto mivel agyalok egy hasonlo alsofutesen ahol egy futotest lenne es levego hatasara lenne szeteritve a meleg.Minek a 2s alatt a 20fok?
A 20fokot nem az alaplap melegitesenel gondolom hanem a csonek a humersekletet.
Nyilvan az alaplapot nemkell ilyen gyorsan melegiteni
Probalok egy kulsoleg belsoleg megfelelo gepet osszehozni ahoz,hogy jol mukodjon es eladhato legyen
Azert bevalhatjatok nem olyan egyszeru eladhato termeket varazsolni pik pakk a semmibol.
-
Router
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Nincs is benne proci
Ami még gyanús, hogy a bluetooth led szakadatlanul világít.KBC/BIOS/SB/NB csere megvolt, átlapátoltam már mindent donor lapról mire észrevettem, hogy tűz forró az órajel ic, azt is cseréltem de nem akarja

Bekapcsol, egyik caps led felvillan egy pillanatra és így megy tovább míg le nem állítom. Tápok rendben vannak. Nem értem.

-
gliga69
tag
válasz
KillHates
üzenetére
baszki benne hagyjátok a cmos akkut? Mindíg kiforrasztom.
A panel aljára eső kapcsolókat,gombokat, csatlakozókat szoktam én is kaptonozni,
de felül nem értem minek kellene bármit is maszkolni, ha csak nem közvetlenül a bga mellett van.
Ha ott van akkor pedig neke eddíg a kapton mindíg rajta maradt, ezért ttartottam érrtelmetlennek az aluszalagot.
Én az aluszalagot a K szonda rögzítéséhez használom, sokal pontosabb lett a lap hőmérséklet mérése, mondjuk 2-3 havonta cserélni kell a szondát mert összetaknyolja a ragasztó, de valamit valamiért -
-
gliga69
tag
-
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ertem, es igazad is van. Mondjuk a szemunk is kulonbozo. Amit a kinai cuccok eddig tudtak azokat azert nem hasznalom mert szabad szemmel jobban lattam amit akartam.. Ertem en, hogy nagy csak amikor egy ossze vissza randa zajos kepet kell bamulni ami raadasul nem 100% "realtime" az engem mocskosul zavar. De ezt meg embere valogatja.
-
f27
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
En is igy ereztem
ennyibe nemhiszem hogy nagyon talalnek megegyet.
Jo kis gepnek tunik,kicsit nyomeraszgattam elobb.
Most azt nezem adtak melle egy dvd lemezt amin vannak cuccai stb.
De hova kell dugni a kabelt mert azt nemtalalom.
BT-n tud komunikalni azt tudom,de kabel hely nuku?
-
f27
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
A pontot mar elvesztette mikor ezt hitte hogy ennyire madar vagyok.
Ha elforditom mindenhol oldalt lesz a fenKep es itt a PH-n is.
Ha rendesen fenykepezek akkor mindenhol jo csak itt nem.
Ha szerkesztobe elforgatom es ugy teszem be akkor is igy teszi ide ba szoval ennyi
-
Kemotox75
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Mivel ezzel tökéletesen egyetértek, kivéve a téged érintő rész, ezért javasoltam, hogy a reballon elférne pár oktató poszt, vagy video is. Ők már tudják, amit a többség még csak nem is sejt. Az ő jóindulatukon múlik, hogy aki akar az okulhasson. Ezúton is megköszönném nekik az eddigieket.
-
-
Lsilent
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm a választ, még jó, hogy gpu-t cseréltem rajta első körben.

Ha már kontárokról volt szó.
Azt hiszem ezeket a gépeket próbáljuk mi életre kelteni.

-
gliga69
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszi
van benne 1-2 hiba. Ez még egy nagyon kezdetleges változat. Azóta a rendszerem autómatikusan generál ilyet java scriptel, de az nem túl fancy 
F27: Tényleg vannak köztes dolgok is, de én úgy értelmezem hogy előre látnom kellett a dolgot, ezért egy magas kockázatú javítást úgy árazok be, ha az sikertelen, a következőnél visszajöjjön. Tehát ha nem sikerült a javítás akkor nem kérek semmit. Ergó az én felfogásom szerint bevizsgálási díj volt.
-
-
f27
senior tag
-
f27
senior tag
-
alienpapa
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Biztos mert nekem regota pozitiv a tapasztalatom veluk. Fluke 1587 lett a valasztas. Meg is rendelem akkor. Csak gondoltam rakerdezek, hogy hatha van valakinek elado. Nem merhetek kinai szarokkal sajnos akkor amikor meresi naplo is kell es kalibralt muszer az elvaras hozza. Kulonben a fene adna erte annyi penzt amennyit ezert elkernek.
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Sajna nálam egyre gyakoribbak a sumákolások, fényképekkel és hologramos matricákkal védekezünk újabban, de, a kedves átvevőpontos infóboltban lévő kolléga még az olvasásra sem méltatja magát, hogy megnézze volt e már nálunk a gép, és ha igen mi volt a hiba, javítottuk-e van e rá garancia, evidens, hogy most már a gányolt gépekre 1 nap garanciát adunk... HP6735S, játszottak vele az ágyban majd 5 led hiba, ahelyett, hogy behozta volna azonnal a tulaj, szétszedte, betette a sütőbe kb 300 fokon, majd nem sikerült a kókány neki, összerakta, és jött vissza panaszkodni, hogy szart adtunk ki a kezünkből. Minden csatlakozó barna, a fekete takaró műanyag lemezfóliák agyon deformálódva
Megmutattuk neki az időbélyeges képeket, majd az ő nyákja közötti különbséget, és jött a feljelentés, majd szembesítéskor kiderül, hogy ő megpróbálta a neten látható módszerrel javítani
Vannak menthetetlen esetek 10 ből 2 ember csak problémás a többivel el lehet rendezni a dolgot, gondolom nem kell kitérnem a problémás egyedek etnikumára... -
gliga69
tag
válasz
KillHates
üzenetére
A JBC-t szedd szét nagyont tesztszeni fog. Kb mint egy koax kábel
ahol a "szigetelés" szén, nekem nagyon tetszett.Fekete dobozos metcalnál nincs lehetőség semmilyen vezérlére. Nincs benne inteligencia, simán rezgőkör és kürié (nem emlékszem pontosan hogy írják le
) fokos szabályzás, a fizika teszi a dolgát 
Kijelzős újabb metcalnál meg csak a felvett áramot mutatja a kijelzőn, abban már van valami inteligencia, de a kapcsrajzát még nem láttam, úgyhogy pontosan nem tudom hogy mit csinál. De annyi biztos hogy ott sem tudsz programozni semmit, de szerintem nem is kell

Egyébként nekem olyan fekte dobozaim vannak, meg néhány hobbista cucc, de a programozásak mi értelme van? Metcal után nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ami még gyanús, hogy a bluetooth led szakadatlanul világít.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak nálam kidobtam a gépet a bolt elé és felhívtam a tulajt xD

Nem akármilyen útmutató volt: akkor lesz jó, ha "serceg a chip"