- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
gliga69 #9187 üzenetére
Proto-hoz en fotozok inkabb mert marha gyorsan megvan. Ha nem bonyolult a panel akkor osszedobom Sprint Layout-ban aztan fel ora mulva elottem van a nyak minimalis munkaval.
Feri nyakja mondjuk egyelore semmit nem tartalmaz egy alultervezett tap aramkoron, es egy quartz-on kivul.Ez igazabol meg nem a paneljanak egy verzioja
Ez inkabb csak egy ismerkedjunk a DIP40-es PIC csaladdal. Ez igy hosszu projekt lesz
A breadboard meg valahogy nalam is kimerul abban, ha egy db muveleti erositovel jatszom. Vagy hirtelen az arduino fronton ossze kell valamit dugdozni egy probahoz. De szigoruan olyan szinten amit meg lehet kovetni. Felette mar elvesztem a fonalat.
Ez 1 eve keszult. Bar ezen a LötStop lakkot sikerult elszurnom mert agyonvilagitottam. Egy AVR-es alkatresz vizsgalo.
Ez meg a "fusebit doctor"
Megneztem neked keso este a rev.1.2-es lapot. Szerintem halott a BIOS IC mert egy ora kuzdes utan egy mukkot nem sikerult belole kiolvasnom. kuldtem privattot
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest