Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- DPD tapasztalatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- +363025648**
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz gingerbalm #4951 üzenetére
Nekem elég mű szagúnak tűnik, legfeljebb ilyen bőrdarálmány amit kinézek belőle, amit egyébként a Genuine Leather kifejezés nem zár ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
titán
válasz Mercutio_ #4952 üzenetére
Az aldisnak még van valami bőrszaga, de amikor húzod rá a csatot olyan a hangja, mintha valami mű szart fűznél be. A másik, marhabőr övem hangtalanul siklik át a csaton. Biztos van az aldisnak valamennyi bőrtartalma, hogy ráírhassák a szöveget, valódi marhabőr. Ja, az hát. Inkább veszek drágábban övet, de az legyen tényleg bőr. Ez így egy átverés szerintem, még ha jogilag meg is állja a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
-
windlord
őstag
Nekem meg jott a szinten AY TH Chinno naci.
Bomba vetel volt.
Nagyon meg vagyok vele elegedve! -
őstag
Üdv! Kislánynak keresnék pólót. Egyszínűt (főleg lilát ), de nem galléros/gombosat, viszont nem a sima, alak nélkülit, ami fiúnak, lánynak is jó, de ha szép, az is lehet. Rövid ujjú kellene. A gildant néztem, az pl. nem tetszik. Köszi.
-
kecso2009
tag
Sziasztok! Cipőt szeretnék vásárolni, különösebben nike air max 270-et. Van ötletetek hogy hol tudnám beszerezni olcsóbban, vagy honnan érdemes vásárolni? Esetleg hol érdemes figyelni az akciókat? Köszönöm!
-
hangyász2
aktív tag
Emagon M-es, slim fit Levi's bordó és sötétzöld, egyszínű póló 20 %-os kuponnal, ingyenes szállítással kb. 1350 Ft/db.
[link][ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
About you visszaküldéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Azt írják, hogy abban kell visszaküldeni, amiben jött. Ha zacsiban küldték, akkor gondolom, abban is várják vissza. Ez oké.
A zacsin ugye van egy címke a nevemmel és címemmel. Ez maradhat rajta, vagy le kell valahogyan kapargatni róla?[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #4971 üzenetére
Marika néni, a postán?
Biztos nem tudós, mert a múltkor homeopátiás szert ajánlott. Az pedig nem tudomány, mert nincs bebizonyítva. Rajzokkal sem, ahogy az evolúció elmélet...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ideg
aktív tag
válasz gingerbalm #4975 üzenetére
Hali!
BB alsóneműt (boxer) keresek, kicsit fel kellene tölteni a készleteket. Érdekelne, hogy ki milyen márkát preferál?! Próbáltam pár "prémium" márkát (TH, CK, Jpress (ennek az ára legalábbis prémium volt )), de egyik sem vált be, kb 3-4 hónap után kilyukadtak olyan gyenge anyagból voltak.
-
hangyász2
aktív tag
Szerintem a legtartósabb az Emporio Armani és a Diesel. Előbbi egy fokkal kényelmesebb talán,, a legeslegjobb, amit valaha hordtam, utóbbi vastagabb, és kicsit sportosabb kinézetű. Dieselt Emagon vettem utoljára 2 db-ost 4400-ért. Emporio Armanit Asosról jóval 3000 alatt, de kétszer is elküldték, szóval 1500 lett.
Egyébként About You-n is volt jó áron, meg Yooxon, ha épp van ingyenes szállítás.
Bátran ajánlom mindkettőt.
Előtte Intimissimit hordtam, azok is jók. Mivel nem olcsóbbak, váltottam.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ha már AboutYou: Visszaküldést kértem, mai napra a melóhelyemre, de tegnap este kiderült, hogy azonnali HO-t rendelnek el, így persze nem mentem be.
Még este írtam a GLS-nek a info@gls-hungary.com címre, de hiába, mert
1. Reggel hívott a futár, hogy ot áll a melóhely előtt
2. Válaszolt a GLS, hogy címet ők nem tudnak módosítani, forduljak az AY-hozAki találkozott ilyen szituval hogy oldotta meg? (Új futárt kérek AY-oldalán az itthoni címre?)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz raven12 #4989 üzenetére
Csak tracking van benne, nincs passwrd ezért kérdeztem, hogy aki AY-s cuccot küldött vissza és címet kellett módosítania mi volt a jó megoldás.
gingerbalm: AY ügyfélszolg?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Mercutio_ #4991 üzenetére
Felesleges, AY telefonos ügyfélszolgálatán egy előre felvett szöveg van, hogy a kialakult helyzet miatt nincs ügyfélszolgálat.
Én írtam nekik egy mailt minden adattal (rendelésazonosító, csomagszám, rossz cím, jó cím), és várok. Ennyit tudsz te is tenni.raven12
Mivel itt az AboutYou a csomag felvételének a megrendelője, így nem velem/veled állnak szerződésben, hanem az AboutYou-val. Szóval csak ők tudják ezt módosítani, te nem.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
oszy
veterán
válasz gingerbalm #4994 üzenetére
Igen átálltak. Már csak levélben tudsz velük kommunikálni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Real_Necro
veterán
válasz Smallberry #4941 üzenetére
A cipő (3. link) megérkezett, de sajnos eléggé passzentos a 45ös lábamra. Inkább 44es méretű lábfejre való.
Pedig jó lett volna 8600ért...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
hangyász2
aktív tag
Bátraknak, perverzeknek (olaszból jön, ha jön) és akiknek maradt pénze: ingyenes szállítás van Yooxon. Ha valakinek van szülinapi kuponja, akár lejárt is lehet, az privátban megköszönném.
Tudom "karanténba" rendelni, egyébként nem is haza.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Real_Necro #4996 üzenetére
Nekem a másik fajtából két balosat küldtek...
-
oszy
veterán
A Borgo-tól rendeltetek már cipőt? Párom nézte, de nekem csak reklámokból ismerős a név.
-
b4lukapitany
tag
Rövid szárú Converse tornacipő vagy hasonlóra valaki nem tud akciót esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- DPD tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- iPhone 13 pro max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest