Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz weberbarna #4051 üzenetére
meggondolandó
szerk: reserved kupon bugos: Promotion for coupon code ******** is not active now. Coupon is active from 12:16 31-12-2020 to 01:00 31-12-2020
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
lord_m
senior tag
Egyébként a Cropp melyik futárral szállíttat, mert hirtelen nem találtam erről infot?
-
Czimby
addikt
A House féle pólók méretezése tényleg olyan mint az oldalon fel van tüntetve?
Mert pl ennél
A model 187 cm magas és M-es van rajta, általában ilyen magassághoz már L esetleg XL szokott jó lenni.
Én is magas és vékony vagyok, így inkább a hossz a kritikus, nem a szélesség.
Persze a mérettáblázatban hossz nincs írva sehol...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4056 üzenetére
azóta sem sikerült aktiválni neked sem? nekem is múltbeli aktiválási dátumot ír, mégsem fogadja be.
pedig 16ezres rendelésem lenne, 1600-ért meg azért lehajolnék, ha menne a kuponVérboci
-
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
köszi... akkor én is rányomtam a rendelésre. így is nyerő a buli. majd kifekszem azt az 1600-at valahogy
Vérboci
-
jansky1
senior tag
Xl-est vennék át.
-
MrSealRD
veterán
Látom nemrég volt téma a melegítő. Pont aktuális a téma, mi is keresünk melegítő nadrágot és/vagy szettet(férfi és női is). Ma helyzetfelmérés céljából megnéztük mi van a Premier Outletben, de szóra sem érdemes. Sem árakban sem választékban...
Hol érdemes körbenézni? (Olyan helyet ajánljatok ahol az S és M méretek férfi és női változatban is követik a normát és nem ilyen elb.szott minden kövér emberre is ráhúzható szabással vannak. Kicsit besokalltam már, hogy M-es méretben árulnak XL-es cuccokat. És nem a sarki kínainál néztem. )
Félreértések elkerülése végett. Nem tapadós futó cucc a cél, hanem klasszik stílus... bár le tudnám írni.
Előre is köszi ha valaki tud irányt mutatni merre érdemes elindulni.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #4066 üzenetére
Ingyen visszaküldés van?
-
Mercutio_
félisten
válasz Zoli-bácsi #4071 üzenetére
Hogyan hívjuk fel a figyelmet az elárazásra, hogy aztán töröljék az összes megrendelést
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Zsoleszhun
addikt
-
hurenzon
senior tag
válasz weberbarna #4051 üzenetére
Sima feketét nem láttál ?
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Geox 50%-os akcióból rendelt valaki? Nekem a 19-i rendelésem még mindig sehol, címke létrehozva fázisban áll.
-
jansky1
senior tag
Fekete kabátból van XL meg 2XL-es, a világosból behúztam 1 XL-est
[ Szerkesztve ]
-
Timeola
aktív tag
Nektek sem engedte az üzletben átvételt Croppnál? Nem a szállítási kts a bajom, hanem esetleges méretprobléma miatt egyszerűbb lett volna ott a visszaküldés. Tavaly a 2000-es női kabinál még működött.
-
hhenry
őstag
Január 1-jén rendeltem SD-ről délben és azóta feldolgozás állapotban van,ez normális?
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Politika
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- iPhone 13 pro max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest