Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-25 08:58:48

LOGOUT.hu

Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:

>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23420) PROHARDVER!


PROHARDVER!

(rögzített hsz)

BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!

Hozzászólások

(#20888) beginnerguy válasza Szabi® (#20886) üzenetére


beginnerguy
tag

Elég jól ismerem az összes felsorolt márkát, mindegyiknél bőőőven fizetsz brand felárat :) A Patagoniáról írtam, és arra is gondoltam :) 100 millió dolláros évi profitnál(!) elég nehezen beszélhetünk mikrovállalatról... Az pedig, hogy "minek márkák?", ez egy nagyon messzire mutató kérdés, de szerintem nincs köze ahhoz, hogy csak az anyagsűrűséget kell nézni a polárok esetében.

Egyébként külföldön is drágának számítanak ezek a márkák és nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, vagy nem szeretnének ennyit adni érte, de az tény, hogy könnyebben ki is fizetik érte, amit kérnek (mondjuk nagyobb akciók is szoktak lenni, mint itthon).

Az örök élet garanciát érvényesítik -- persze: Amerikában. Mint az Osprey, Thermarest, Darn Tough stb. EU-ban nem igazán jellemző (ez is tapasztalat, nem vélemény). Jó és megbízható márka, szimpatikusak a klímaváltózás elleni harc érdekében tett lépései, de minden szempontból bőven túlárazott.

Azt továbbra is fenntartom (tapasztalatból), hogy a polárnál az anyagsűrűség számít. Aki akarja, megveszi ugyanazt az anyagot és anyagsűrűséget ugyanazzal a teljesítménnyel sokkal drágábban, aki pedig nem szeretné, megveszi olcsóbban, mert itt most épp lehetséges. Szerintem túlléphetünk ezen :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.