- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
Szia,
Felejtsd el azt, es vegyel BENQ FP202W-t
nekem az van es meg vagyok vele elegedve..
2 napja vettem egy 20''-os BENQ FP202W-t (16:10), ultrabrutal , akit erdekel kerdezzen.
valoszinunek tartom hogy nincs meg az orszagban, a kereskedo szerint Europaban is en kaptam eloszor...
123+AFA nem rossz ar , ha a DELL hasonlo modelljet veszed 200 Br-ert,ami gagyibb is..joval. Ebben van SenseEye is ;-)
Udv.Itt azt írják hogy TN+Film panelos:
[link]
Bár ennek az oldalnak nem nagyon hiszek...
Ha alulról nézed, akkor neked is feketedik? (mert akkor TN+Film)
DELL hasonló modelje (2005FPW) S-IPS panelos, szóval nem gagyibb. -
LuzZzer
tag
Szia,
2 napja vettem egy 20''-os BENQ FP202W-t (16:10), ultrabrutal , akit erdekel kerdezzen.
valoszinunek tartom hogy nincs meg az orszagban, a kereskedo szerint Europaban is en kaptam eloszor...
123+AFA nem rossz ar , ha a DELL hasonlo modelljet veszed 200 Br-ert,ami gagyibb is..joval. Ebben van SenseEye is ;-)
Udv.hol? ki a hivatalos disztributor?
-
RazorHead
csendes tag
Szia,
Udv. -
Wolfy_
tag
nem, nincs benne hangszoro.
hat, 800*600-ban (de 1024*768-ban is) erezhetoen elmosodottabbak a korvonalak. szerintem azert tul lehet kerdezni (civ3-azas kozben pl nem nagyon szokott zavarni, vagy ha king's bounty-zok akkor a 320*200 sem (vagy az mekkora
, de persze ez izles kerdese.
mindenesetre en meg vagyok elegedve a monitorral osszessegeben. -
kismono
csendes tag
Hali! Van a monitorban beépített hangszóró? Tényleg és mennyivel rosszabb a kép mondjuk 800*600-ban? Sokkal gázabb mint crt-n?
[Szerkesztve] -
Ati007
őstag
igen, kedd delelott ota itt figyel az asztalomon.
tetszik, de egyelore szokjuk egymast.
a szinei szepek, de mint nekem a tft-k altalaban, tul fenyes, ugyhogy kapasbol ment a fenyereje es a kontraszt 0-ra.
az aljan es a tetejen ''bevilagit'', de ez eddig csak filmnezeskor tunt fel igazan.
meg nekem eleg kicsinek tunnek a dolgok a nativ felbontasban (1280*1024), de valoszinuleg idovel ezt is megszokom.
viszont lett jo sok hely az asztalomon.
)
szoval osszessegeben orulok neki, osszehasonlitasi alapom amugy sincs nagyon.
dvi kabelt meg vadaszok hozza, 3 nap alatt nem sikerul meg beszerezni a del-budai mistralban...Itt a ph-n árul valaki a hardverpiacon.
Keress rá dvi kábel és meglesz. -
Wolfy_
tag
igen, kedd delelott ota itt figyel az asztalomon.
tetszik, de egyelore szokjuk egymast.
a szinei szepek, de mint nekem a tft-k altalaban, tul fenyes, ugyhogy kapasbol ment a fenyereje es a kontraszt 0-ra.
az aljan es a tetejen ''bevilagit'', de ez eddig csak filmnezeskor tunt fel igazan.
meg nekem eleg kicsinek tunnek a dolgok a nativ felbontasban (1280*1024), de valoszinuleg idovel ezt is megszokom.
viszont lett jo sok hely az asztalomon.
)
szoval osszessegeben orulok neki, osszehasonlitasi alapom amugy sincs nagyon.
dvi kabelt meg vadaszok hozza, 3 nap alatt nem sikerul meg beszerezni a del-budai mistralban... -
Ati007
őstag
-
Wolfy_
tag
hali
mi is mm-ben vesszuk sulineteskent, most indulunk a pesterzsebetibe.
ha nalatok nem volt gond vele, akkor remelem nekem is meg fog felelni. -
Ati007
őstag
öcsém játékra vette föként autos szimulátorokal játszik és nem mondta hogy bármi utánhuzást észrevet volna pedig elötte egy 21crtje volt.
Egy hétig használta az én LG1915s tftmet azt mondja az jobb amit neki vettünk.
Hol veszitek és menyiért?
MMben lehet sulinetben kapni. -
Wolfy_
tag
mi ma tervezzuk valamikor, hogy elkirandulunk erte, addig sajna gondolom nem sokan irnak ide. de orulok, hogy az elso tapasztalatok jok. neztetek rajta filmet, jatekot, ilyesmi? szinei? utanhuzas ugye nem latszik?
nagyjabol ezekre lennek kivancsi, ha meg olvasod esetleg. -
Ati007
őstag
Öcsém vett ilyet tegnap elöt az mmben és eddig meg van vele elégedve, nincs rajta hibás pixel, dvi van rajta.
De biztos lesz itt valami profi aki elmondja ez milyen.
A részletekre én is kiváncsi vagyok. -
Wolfy_
tag
hali
szeretnek venni egy ilyen monitort, de nem igazan talaltam tesztet/velemeny rola a neten sajna.
esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a tipussal, vagy talalt rola valamit?
ha igen, plz ossze meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PayPal
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5374, 99% AKKSI
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz Intel Core5 210H 4.8Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de persze ez izles kerdese.