- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
doberman #26338 üzenetére
Ja ja! Megerősítem!
Nekem is jó pár éve Asus routereim vannak és az eredeti fw. nem sokáig volt rajta! Megállás nélkül pörög mellette egy 2,5"-os winyó, amit még a csabai Aldi nyitásakor vettem. Meg van osztva Sambával, így az összes Windowsos és Androidos kütyü dolgozik rá. Megosztja a lézernyomtatót és ott lakik a torrent szerver is.. Így napi 24 órában seedelek és ehhez nem kell egy nagyfogyasztású gépnek pörögnie. Mivel fix ip címem van akár kívülről is el tudom érni bármikor. Az Androidos kütyükre wifivel szoktam másolni, nem kell gépre dugni őket.
Szóval tessék csak Linuxozni, mert az mondhatni kötelező, ha nem csak átlaguser akarsz lenni, akit a. MS 100-szor is megszop@t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest