Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
A legszánalmasabbak a brazil szurkolók, akik a könnyüket törlik a brazil vereség láttán!
LOL - hogy lehetnek ennyire ostobák..sírni egy csapatért... -
public73
senior tag
tejóég!!!!
5:0 a 30. percben!!!!! -
public73
senior tag
kezdődik....
-
ZetorGumi
addikt
Begyütt az élet nálatok a nettel.
Valaki nem tud Csabán olyan boltot, ahol DVB-T tetőtéri antennát lehet kapni? Lehetőleg jelerősítővel, és 10k alatt. Kinézetre ilyen, de óccóbb. Tsóró parasztlegények élnek errefelé.
-
Devid_81
félisten
Itt meg valami mintha tortent volna, valaki elmozditotta a kepet a falon a vegen
-
doberman
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz
dipeti #22910 üzenetére
En azt mondom olyan internet csak elmeletben lesz nalatok ami a HDD-d elmeleti max irasi sebessegevel veszi majd fel a versenyt.
Ahhoz olyan szervert kell am talalj, ami valoban tudna annyit.
Filemegosztas, ott lehet hogy feloporog hatalmas szamokra, mivel ugye ott sok kicsibol jon ossze a dolog neked, mint usernek.
Nem tartom valoszinunek, hogy "lassunak" talalod majd azt netet&letoltest ha esetleg megis korlatozna a HDD-d.
Bar engem korlatozna ilyen "problema" -
Devid_81
félisten
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #22908 üzenetére
Én munkaidőm nem hasznákhatok telefont, illetve akkor is munkársakkal beszélgetek, akik hasonló beállítottságúak mint én. Szóval csak meló előtt és után tudok felnézni.
Ráadásul múlthét óta másodállásom is van...hátha így kicsit könnyebb lesz 1-ről a 2-re lépni...
#22910 dipeti: ez a gyorsulás mikortól várható?
-
Andrew31
senior tag
válasz
dipeti #22910 üzenetére
Nem tudom, biztos lesznek eldobott csomagok, amik majd újrajönnek vagy ilyesmi.
De lehet hogy semmi probléma nem lesz, mert olyan ütemben kéri, ahogy le tudja menteni, ehhez egy szakértőt kellene megkérdezni valami torrent témában. ha megteszed, majd linkeld ide a választ!A cikk utolsó mondata... Persze, már látom, hogy a T majd fillérekért fog szolgátlanai, arról híresek.
-
dipeti
senior tag
Elgondolkoztam... az egy gigás nettel 125 mbyte/s sebességgel lehet letölteni. Ha nekem azonban egy régi HDD-m van ami csak 80 mbyte/s írási sebességre képes, akkor mi a helyzet? Nem tudom kihasználni a szolgáltató által kínált sebességet?
-
Devid_81
félisten
válasz
Dani_kp #22907 üzenetére
En dolgozom, akkor is ratok lesek mobilrol, melo utan meg geprol.
Olyan sok idom nekem sincs, de azert par dolgot mindig megosztok veletek, legyen valami mozgas alapon
Mondjuk most 2 hetes kenyszerpihenon vagyok, nyilvan emiatt sokkal tobb idom van itt lenni, de altalaban melo mellett is talalok idot mindenre mostanaban. -
dipeti
senior tag
válasz
Digger #22902 üzenetére
Az egykori Murony (az elnevezés jelentése hangyaboly) a mai Murvahely nevű külterületen található. Az első írásos emlékek 1295-ben említik a települést Murul, illetve Mwryul néven. 1663-ban pedig Murunhely elnevezéssel találkozhatunk a korábbi krónikákban. Feltehetőleg földvára miatt 1950-ig Békésföldvár néven is szerepel. wikipédia
-
Digger
senior tag
válasz
Stylewars_kp #22901 üzenetére
Bocsi! Öregszem!
-
Digger
senior tag
válasz
public73 #22898 üzenetére
De csak úgy kerek a történet, ha tudjátok, hogy a Murony név egy Szovjet katona neve! A nagy veres segget nyalva lett Békésföldvárból Murony! Nem érdekel különösebben a politika, de több fölháborító dolog is van a történetben! Az egyik az, hogy így egymás mellé írva a Békésföldvár nevet hibának hozza a helyesírás ellenőrző, pedig az egészen régi térképeken is Földvárként szerepel! A másik meg, hogy a legtöbb muronyi sem tudja a településének történetét!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest