Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
-
fero02
nagyúr
Hogyan indult és hogyan fejeződött be a beszélgetés?
Nálam sem vmi csudás a helyzet...már odáig fajult a dolog, h hétfőn 7:03-kor értem be a köcsöghöz és szóvá tette, h 7:00-tól van a munkaidő. Ekkor bátorkodtam megjegyezni neki, h ha már ennyire az apróságokokról beszélünk, akkor szólnék, h 2011.11.30.-a óta nincs érvényes munkaszerződésem. Válasz: nehogymár még neked álljon feljebb. És folytatódott tovább...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz SipiBcs #1322 üzenetére
Olyan retro számokat nyomattok, hogy még egy kis sztorim is van róla: Möstörökkel ülünk a műhelybe általános karbantartás, hallgatjuk a rádiót lement 5 szám egymás után és megszólal az egyik öreg:
-Figyeljetek már, Én vén róka vagyok és sok zenét hallottam már eddigi életembe, de ezeket még életembe nem hallottam soha!
Honnan szerváltok ilyen kuriózum zenéket?
Más: Valakinek van FÉG konvektorhoz valami robbantott ábrája? Be van fossva szegényke alig adja a naftát.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #1327 üzenetére
jaja, most reggel hallottalak hazajövet melóból. akkor ezek szerint Kegyed volt az!
Teljesen más a hangod élőben, mint rádióban. Kicsit még természetesebben kéne beszélni (nem ennyire hivatalosan) és mindjárt egy frankó műsorvezető leszel.
Nyilván nehéz még az elején, de majd jó lesz!
Egyébként akkor most mi lesz az életfogytig garis akkus fúró csavarozómmal!? -
tááo
aktív tag
válasz SipiBcs #1322 üzenetére
Jó estét!
Először is benoce köszönöm a segítséget.
SipiBcs: Gratula a rádióhoz sok kocsmában hallottam már szólni. Viszont a hírolvasó lányról tehetnél ide képet - persze az engedélyével - szép hangja után kíváncsi lennék, - lehet mások is - a kinézetére.
Én mondjuk nem bánnék egy pár régi Dinamit, P Box, szóval hazai klasszikus rock számokat. No meg néhány Rudán Joe szám is jól esne.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
fero02
nagyúr
válasz SipiBcs #1590 üzenetére
Majd ha lesz egy kis időd leírhatnád, hogy egy (normálisnak mondható, semmi felfordulás, hiba, stb) napod nagyjából hogyan szokott zajlani.
Weboldal, netrádió?
public73: ugye h kezd már kurvára unalmas lenni? Sztem már mindenki jól kiröhögte magát a barmokon, de ezek a tucat számra megjelenő gyengébbnél gyengébb videók...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz SipiBcs #1796 üzenetére
Nem-e?
fero02
A múltkori megnyilvánulásod óta, te nekem ne beszélj szakmaiságról.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz SipiBcs #1800 üzenetére
Akkoriban volt ott minden. Főleg májkrémezés.
Aztán összekevertelek.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Undoroid
őstag
válasz SipiBcs #1796 üzenetére
Szia Cimbi!
Hamarosan küldök egy privátot egy nagyon fontos dologgal kapcsolatban! Majdnem elfelejtettem!
* * *
Miért kell újra feszegetni a határokat? Ilyen hülyeségek miatt ne vitázz! Mi értelme van ennek?
* * *
Nem kell senkinek semmit bebizonyítani! Ha Neki nem tetszik egy adott termék, akkor azt tudomásul kell venni! Előfordul a legjobb cuccok között is egy hibás...Így jártam Én is azzal a direkt kipontozott gyártmányú vassal is, de azóta is szívesen veszem azt a márkát! Többet is vettem már azóta használtan és azóta is remekül mennek!
Aki képben van ezekkel a tápokkal kapcsolatban az úgyis tudja, hogy mi a dörgés...Az Én Zalmim max. 360W-os terhelésre van tervezve, de a tesztje szerint 420W-nál még vígan és üzembiztosan ment! Eléggé túl van bennük méretezve minden!
* * *
Inkább azt mondjátok meg, hogy mi lett az idei első PH!-bulival? Elmaradt vagy megvolt?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
tááo
aktív tag
válasz SipiBcs #2152 üzenetére
Jó estét!
SipiBcs: Akkor a stúdió maradt a régi helyén. Azon a tízesen van rádió antenna. A géped szenzációs. Onnan rázoomolni a Szabadság téri kereszteződésre úgy, hogy még a kresz lámpák vissza számláló kijelzőit is el lehet olvasni, tényleg nem semmi. Ideje benézni egy-két hálószobába.
moha bá: Fogadnék veled egy kori sörbe, hogy a CT-506-ra alkudtál meg. Míves darab.
Ha még sem akkor mikor jó idő lesz vendégem vagy amit iszol.[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
benzol
aktív tag
válasz SipiBcs #2146 üzenetére
SipiBcs: Kafa kis masina, én is ezért mertem legfőképpen ezt ajánlani. Eszméletlen jó videókat csinál, és nagyon hatékony benne a stabilizátor még tele állásnál is.
Majd egyszer én is beszerzek egy hasonló jószágot. Majd egyszer... de valószínűleg addig bőven serdülőkorba lép a mostani masinám.
Ezt a kis körpanorámám szívesen újrafotóznám egy olyan Sonyval.
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest