Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Hát azért most fel vagyok háborodva. Felraktam az NFS Rivals-t, erre kiderül, hogy nem támogat kormányt, csak buzi gamepad-ot.
-
Tybee21
senior tag
válasz ZetorGumi #21992 üzenetére
Persze-persze! Látszik, hogy sosem volt még a gépemben erős vga... egyébként a másik csatlakozás a lapon miért lett 8 lábas a 4 helyett?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
Szóval, megint gépszerelés, és megint van egy keresztkérdésem, adott ez az alaplap Gigabyte GA-H81M-HD3 a 24 lábas tápcsatlapozás okés, rádugtam és annyi, de az M-TECH 450-es tápnak még van egy 4 lábas meg egy 6 lábas csatlakozója, a lapon viszont a ATX_12V_2x4-es csatlakozó 8 lábat tud fogadni, akkor most ezt hogy is kellene rádugni? Kerestem volna képet a táp csatlakozóiról, de nem találtam. Csináltam egyet...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Kerlek, copok vele, kezd korvonalozodni a problema, de nem jottem meg ra 100%-osan.
Tortenet roviden: 65-67% ventinel zorog vmelyik venti, ezaltal berezonal tole a femkeret amin a ventik vannak.
Kartya kiszed, papirgalacsin aladug megfeleloen, szakszeruen...kartya vissza, teszt, fasza minden.
Par ora jatek utan, talan masnap passz, jatekba be, kilep windows tele gyonyoru ugralo szines vizszintes csikokkal....kurvaszadat gondoltam...ez befosott.
Driver csere, itt piszka ott piszka, uninstall mindenre ami a VGA-t piszkalhajta...windows boot, majd windowsba driver nelkul tokeletes a kep...biosban, ami grafikus, szinten faxa minden, csokkentett mod szinten fasza....oke driver vissza, kartya fasza, nyugalom, ket kor jatek, vissza windowsba csikok mindenhol...ugral a kep stb...kurvaszadat megint...kartya ki, megy a haver gepebe bele, kartya benn, tesztnel tokeletes minden...driverral, anelkul...jatek okes, kilep minden fasza...kartya visszarak a gepembe es jo ket napig...majd tegnap jatekbol kilepve csikok megint...VGA tesztel (Valley) megfutve szethullik a kep...beszart...vegre...kartya kiszed, PCI-e port kifujkal, kartya vissza csak tesztre, papir galacsin vissza, ha menne, ne zorogjon...2 ora jatek, a kartya tokeletes...
Nah ennyire tellett ez elmult hetben...Mivel a "papirgalacsintol" indult a baj, vagy idegen test kilokodes van folyamatban, a kartyanak nem tetszik ami nem odavalo
Vaaagy az egyik ram rosszul forrasztott, es erre a papirgalacsin epp rasegit, vagy epp ront rajta, amikor nem erintekzik akkor jonnek a csikok, meg a bajok, amikor jo akkor jo...
Szenvedek meg vele egy hetet kb, ha addig nem rohad le teljesen, csak neha copat, akkor konnyes szemmel kimikrozom...jobbat nem tudok...
-
-
Devid_81
félisten
-
Tybee21
senior tag
Gép szerelés, rövid a bekapcsoló gomb kábel, elmegyek a szakihoz, mondja: miért nem toltad' meg, nem értettem miről beszél, erre máshogy mondja, forrasztottál hozzá, ergo nála a toltad' = toldottad, egyébként is vállalt érdekes dolgokat!
-
mezis
félisten
válasz littlelion21 #21969 üzenetére
És melyik hiányzik neked: Dávid vagy a napi.na_dag ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz littlelion21 #21969 üzenetére
Ismered a mondást? Kapard ki magadnak a gesztenyét
-
LógaGéza
veterán
válasz Tybee21 #21968 üzenetére
Igazából nem nagy valami:
- Lemented a pendrive tartalmát, majd ha kell visszamásolod.
- A pendriveon belemész a BOOT mappába, nyitsz oda egy parancssort (Shift + Jobb klikk egy üres helyen -> Parancsablak nyitása itt).
- Kiadod a következő parancsot:BOOTSECT.EXE /NT60 E:
Természetesen az E: helyére a pendrivenak megfelelő betűjelet kell rakni.
Ennyi az egész, egy idő után rutin csuklóművelet
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
littlelion21
addikt
Hol vagy már Dávid? A mai p.na-adaggal mi lesz...?
-
LógaGéza
veterán
válasz Tybee21 #21966 üzenetére
Sajnos nem, kell rá egy bootszektor is
Esetleg ha nem formázod le a pendriveot, és ugyanarra másolod vissza."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Tybee21
senior tag
Lehet hülye kérdés... szóval, készítettem egy bootolható win7 pendriveot, ha a rajta lévő tartalmat fogom és átmásolom egy külön könyvtárba, akkor azt amikor legközelebb kell, csak vissza másolom rá, és működik újra boot pendriveként?
-
doberman
senior tag
válasz moha bácsi #21961 üzenetére
...no megállj csak (gyengébbek kedvéért: Ну, погоди!) az a közmondás nem úgy szól,hogy 3 a magyar igazság és meg egy a ráadás??...
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
ErikSon
tag
-
littlelion21
addikt
válasz Rajeczki IT #21962 üzenetére
nincs. viszlát.
-
Rajeczki IT
csendes tag
Sziasztok! Nincs valakinek 4 GB DDR3 1333 MHZ asztali gép RAM-ja eladó (Békéscsabai átvétellel)? Köszönettel: Zsolt
-
Tybee21
senior tag
válasz buherton #21958 üzenetére
Köszi a véleményt... végül úgy döntöttem inkább Trónok harcát nézek ma, majd valamikor erre is sort kerítünk. Engem nem szokott zavarni, ha valami nagyon holywoodi, csak a túlzottan sablonos dolgokat nem kedvelem!
-
benzol
aktív tag
Szevasztok!
Nincs valakinek egy behalt, beszáradt Epson sx110-es multi nyomtatója, amitől megválna ?
///\oo/\\\
-
buherton
őstag
válasz Tybee21 #21957 üzenetére
Az alap sztori jó, de hálivúdi köntösbe tették, hogy az egység usernek is legyen meg a napi vidámsága, így én lehúzom a filmet, mert így csak egy tucat film.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Tybee21
senior tag
47 ronin, vélemény? Láttátok már? A virágboltban mától magyarul!
[ Szerkesztve ]
-
Tybee21
senior tag
Megint egy kis szakmainak látszó kérdés: Irodai gép, win7-tel elég lesz rendszer meghajtónak 40 Gb szerintetek?
-
BaKeSZ87
őstag
-
Devid_81
félisten
Nah boldog husvetot, orulok neki, hogy ma nem kellett sok hsz-t olvasni, mivel keves idom volt ma olvasgatni
...
-
Devid_81
félisten
Ugyes!
...
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #21946 üzenetére
Nehez dontes...de ha' ugy se mondanam el senkinek...igy maradnek a megha' verzional...
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Fiatal-e?
...
-
Geby
senior tag
Az arabok még mindig állatok: [link]
-
Devid_81
félisten
Meg mindig van egy bontott uveg whiskey-m amit senki nem ivott meg eddig...
Csak gondoltam beszallok a "meg mindig megvan" korbe...
-
ZetorGumi
addikt
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
doberman
senior tag
lehet, hogy már volt, de:
Boldog nyulat mindenkinek!
8lnu
-
LógaGéza
veterán
válasz Morris #21916 üzenetére
Típustól függően lehet róla szó
littlelion21
Egy Scott Genius 910 kezdésnek megfelel
Tybee21 & doberman
Ez a Speedy?
SipiBcs
Sajnos ez közel sem így van. Pont a múltkor volt egy kis elmélkedés erről, hogyha hoznak egy normálisan felszerelt kerékpárt, és ha azt alkatrészenként el tudnák adni, akkor több haszon lenne rajta, mintha egyben adják el.
Meg ahogy ismerem magam, akkor mindenből a jobbikat választanám, és akkor a 100 körül csak egy villát vennékDani_kp
Folyamatosan olvasom azt a topikot (kb 1 hónapja), és sokat okultam már, pl azt is megtanultam, hogy vételkor ki kell próbálni a gépet. Ezért keresek egy boltot, ahol kis megyékben is van lehetőség erre - nem sűrűn jutok fel sajnos Pestre...
Devid_81
Csak a hecc kedvéért is várlakSipiBcs
Már ha megkapod ugyanazokat az alkatrészeket. Kis hazánkban ez nem jellemző. Ráadásul akkor még hiányzik a szakértelem, a hozzá kellő megfelelő szerszámok, az időről nem is beszélve."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
Az egész F1 ilyen szar volt mint az utolsó 18 kör? Csak ott kapcsolódtam be...
-
Devid_81
félisten
Amugy meg boldog nyulat beletek, meg ebbe is, tovig!
Tobb kepet nem kaptok rola, mert valami erdekes modon, keves ruhaban van mar ezek utan, biztos melege volt...es aztan jon egy bacsi is segiteni, aki pusztan joszandekkal vezerelve kisegiti a nyulacskat...[ Szerkesztve ]
...
-
SipiBcs
őstag
válasz Andrew31 #21921 üzenetére
Ha ugyanazokat az alkatrészeket ráteszed, amit látsz XY boltban összerakva gyárilag és ugyanezeket megrendeled a gyártótól esetleg importörtől, akkor spórolsz. Ez tutti. Ha igényed szerint rendelsz, akkor meg eseteiben szerintem jobb minőséget választasz, tehát jobban jársz.
Nincs bolti árrés, ami ha jól tudom 20-30%"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
-
Tybee21
senior tag
válasz LógaGéza #21915 üzenetére
Nem vagyok szakavatott, de a piacnál lévőnél jó sokféle bringa van, és lehet, hogy konkrét elképzelés esetén hoznak is neked, persze ez csak tipp!
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Valaki tud kis megyénkben normális kerékpárboltot, jó választékkal a 100-150ezer közötti kategóriában is?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
forintuser
őstag
válasz littlelion21 #21912 üzenetére
Nem lehet az...Mert fekete vagy, és szeret...
Holnapkészítést vállalok.
-
public73
senior tag
-
Tybee21
senior tag
-
Devid_81
félisten
Jo reggelt!
...
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #21906 üzenetére
Akkor jó van akkor!
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #21904 üzenetére
És a többi rendben van?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz littlelion21 #21899 üzenetére
Öööööö megsúgom most csináltatom a fogaim
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #21902 üzenetére
A 4 esbol rengeteg van.
Monnyuk ez London...itt olyan, hogy szep nem igen...inkabb csak elviselheto...
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Reklámblokkolók topikja
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok