Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Félreértés ne essék, nem a saját gondolataimat írom le, hanem amit én is olvastam.
1. Megnőttek a csalások száma, mai a mostani rendszerrel nehezen visszakereshető. Személyes adatok, ki kinek mit írt, konkrét vásárlások, stb. Így minden személyes adat egyszerűen előkereshető, a vásárlások elvileg logolva lesznek.
2. A lapletöltések, a hirdetések száma is nagyon megugrott az eredeti koncepcióhoz képest, így a mostani infrastruktúra nem bírta el az igényeket. Kell a nagyobb hardver, jobb net, több odafigyelés, stb. Ez több energiába, pénzbe, időbe telik, vagyis jött a gondolat, hogy akkor hozzon ez is egy kis bevételt, hogy legalább magát fenntartsa.
3. Nagyon sok olyan embert látok hirdetni, akinek pl semmilyen szakmai vagy egyéb kommentje sincs, szóval valószínűleg nem igazán érdekli a lapcsalád egyéb ténykedése.Egy szó mint száz, az apró üzemeléséhez kell egy kis lóvé, a régi rendszer nem fenntartható, illetve mivel nem ez a lapcsalád fő profilja, ezért ennyi időt és energiát se vehet el. Vagyis valamit változtatni kell - amivel egyébként én is egyetértek - a kérdés, hogy hogyan és mit.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz littlelion21 #14 üzenetére
Én is betolom újra a sörért vihető retro mobilom.
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #75 üzenetére
Ezek szerint én már most be vagyok állva, mint a gerely... Pedig csak egy kakaót ittam.
-
sanzi89
addikt
Vihető sörért PCI-os FireWire bővítőkártya hozzá való sérült, de tökéletesen működőképes 4pin to 6 pin-es kábellel.
Cserébe érdekelhet hibátlan 4pin to 4pin-es jó minőségű kábel, esetleg 5 doboz Kozel.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Van valakinek valami olyan cucca, aminek a végén egy kábelen lóg egy USB csatlakozó? Kellene egy kábel a végén USB-vel, egy kis modinghoz, akinek van bármi ilyesmire és egy köszönömért megválna tőle feltétlen jelezze.
-
sanzi89
addikt
Ma újabb 1 óra sorban állás a T-Mobile szervizében, harmadjára vittem vissza a csodálatos, üzleti, minőségi E52-őt.
-
sanzi89
addikt
Nézd meg az E52 topikot, ott mindenki el van tőle ájulva. Mocskod drága volt számomra, fél évig spóroltam rá, szóval óvom, vigyázok rá, mégis sorra jönnek elő a gondok. A topikban meg mindenki azt hiszi, hogy dobálom, csapkodom meg fordítva beleerőltetem az USB-t.
Váltanék is a francba, ha lenne hasonló áron ilyen készenléti idővel és ilyen frankó GPS csomaggal másik készülék. Sajnos nincs, mindenki ezeket a tapicskolós szarokat hajtja.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Én nem autóban, hanem bringán és gyalog Geocaching-hez használom a GPS-t, oda praktikusabb a gombos kivitel. Plusz a kijelző méretével arányosan csökken a potenciális üzemidő, szóval már csak azért se érintőset. Arról nem is beszélve, hogy térképadatbázisilag a Nokia által használt NavteQ messze a legprofibb, márha a fenti felhasználást vesszük figyelembe.
@Stylewars_kp
48k-ért vettem 2 év előfizetéssel a T-nél. Ez van."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz littlelion21 #213 üzenetére
Pedig a fenti kritériumokat figyelembe véve nem találtam mást, és az a baj, hogy most se találok.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #436 üzenetére
Használok SkyDrive-ot, de ez ettől független, ott csak a "biztonsági mentéseket" tárolom, fotókat, dokumentumokat. Ami állandóan kéznél kell legyen 320-as vinyón elfér, minden másra csak egy account kell.
-
sanzi89
addikt
Ki tud Békéscsabán jó üvegest, aki házhoz is jön? Tegnap bezúztuk az egyik ablak egyik szárnyát, és biztosítással kellene megoldani leghamarabb a dolgot.
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #472 üzenetére
Nagyon köszönöm, mindjárt fel is hívom!
-
sanzi89
addikt
Valakinek ötlete, hogy mennyit érhet egy CoolerMaster X-Craft RX-3HU-SE IDE-s USB-s keret minden kiegészítőjével tökéletes állapotban?
-
sanzi89
addikt
Megfelelő topikban kaptam beárazást, szóval most már hirdetés formájában is külső HDD keretet az uraknak?
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #651 üzenetére
Mire kellenek az elemek, töltő? Otthoni felhasználásra a legprofibb cucc az Voltcraft IPC-1L töltő és hozzá Sanyo Eneloop aksik.
Ha veszel egy ilyen pakkot, elfelejtheted az összes problémádat, amit a Ni-mh aksik okoznak, még ha elsőre sokba is kerül.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #658 üzenetére
Én a töltőt használom, csakis tömjénezni tudom, tökéletes cucc! Az elemeket már kinéztem magamnak, de most van otthon pár Saft ipari aksi, és az is megfelel a célnak. Majd ha ezeket elajándékoztam, elhagytam akkor viszont csak és kizárólag ilyen Sanyo aksit vagyok hajlandó venni, unom már, hogy a feltöltött elem pár hónap múlva már használhatatlan.
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #781 üzenetére
Pedig mondtam a sofőrömnek, hogy a rokkant parkolóba álljon.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #856 üzenetére
Nekem pedig kb nem volt olyan márkájú lemezem, amelyik mind tökéletes lett volna. Az optikai adattárolást nem is tartom semmire, nem is használom már jópár éve.
-
sanzi89
addikt
Már nem tudok pontos számot, de szerintem nincs annyi ujjam, mint amennyi DVD íróval volt dolgom...
Nem csupán a meghajtókkal van a gond. A lemezekkel, a tárolás problémájával, a biztonsággal, stb. Nekem nincs arra agykapacitásom, hogy 2 példányban kiírjak mindent, 1-2 évente újra megnézzem, hogy legalább 1 jó-e, és ha van rossz, pótoljam a kiesést. Vesz az ember 2db 1TB-os HDD-t egymástól külön, hogy egy túláram vagy valami nem nyírja ki egyszerre a kettőt, és kész. Filmeket letölti az ember, zenére/képekre bőven elég az 1TB.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #904 üzenetére
Igen, ebben az esetben nem tud az ember mit csinálni. Esetleg pár RW az aktuális játékokkal...
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #1081 üzenetére
Nekem a Wink hasított bőr bakancsom 3 idény után, kb 9 hónap aktív használat alatt teljesen szétment. Nekem nem jött be...
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #1307 üzenetére
"<akEn^w0rx> szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
<Havoc_> miért aprót aken?
<akEn^w0rx> mert abból több fér egy taligára"Ez jutott valamiért eszembe.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #1363 üzenetére
Én hétfő óta tapasztalom, hogy itt Szegeden a helyzet kész katasztrófa... A mai nap délelőttjéig a körutakon és a sugárutakon is több cm hó volt. Az alsóbbrendű utakról nem is beszélve... Ott gyalog alig tudok átevickélni. A buszok pedig össze-vissza járnak, de volt ma már troli vezeték szakadás is.
-
sanzi89
addikt
Eközben egy építkezésen...
-
sanzi89
addikt
válasz ErikSon #2083 üzenetére
Én is segítséget kérnék. Általános rendszergazda szakon kellene találnom 3 hónapos gyakorlati helyet informatikai területen. Aki esetleg tudna segíteni, vagy tippet adni, hol keresgéljek, annak megköszönném!
-
sanzi89
addikt
Szegeden tanulok, Általános rendszergazda szakon. Még nem végeztem, az utolsó év előtti nyara van kijelölve a kötelező szakmai gyakorlat teljesítéséhez. Egyébként programozón is voltam már 2 és fél évet, de azt nem fejeztem be.
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #2090 üzenetére
Lehetne jobb is, de elmegy. Ha a programozóval kellene összehasonlítani, akkor ezerszer gyakorlatiasabb, de néhány tárgy nagyon gagyi szint. Sajna nem diploma, felsőfokú szakképzés, 2 éves OKJ-s cucc.
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #2094 üzenetére
Hát, én innen tájékozódok. A Hálóterv-re kattintva láthatod a tárgyakat is.
-
sanzi89
addikt
Hogy én mindig megszívom az ebay-el... Rendeltem anti-glare fóliát, hát nem rittig tükröződőt kaptam?
-
sanzi89
addikt
válasz szandisas #2444 üzenetére
A Csenky óraszalont ajánlom, nagyon precízen és olcsón dolgoznak. Az én órámban is itt cseréltek számlapot, és csak ajánlani tudom! A többi órással Csabán csak rossz tapasztalat van, ha az ember az óra vásárláson és elemcserén kívül mást is akar csinálni...
-
sanzi89
addikt
Valaki tud esetleg rossz laptop aksit sörért cserébe? Illetve nekem elég lenne a benne lévő bontott, nem teljesen rossz cellák is.
-
sanzi89
addikt
Nincs valakinek esetleg csokiért cserébe SOS-be egy USB hosszabbító kábele?
-
sanzi89
addikt
Valaki cserélne velem USB összekötő kábelt USB hosszabbító kábelre? Kellene egy hosszabbító kábel és összekötő kábelből van vagy három is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest