Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz fero02 #23499 üzenetére
Egyszeruen az Atom&Celeron kategoria semmire sem jo, sajat tapasztalat.
Nekem egy 1.83GHz 2 mag+HT-s Atomos kisgepem van, tipikusan "talalt" kategoria
Kidobtak a cegnel, mert a HDD lehalt belole, es konyebb volt ujat venni, persze en eltaroltam egy ideig, majd hazajott velem, raktam bele egy 320-as majdnem 0Km-es vinyot, es azota egyben van.
De ugy hidd el, semmi, szo szerint semmi nem megy rajta ertelmezheto sebesseggel.
Az intel meg veri magat, hogy csak 5-6-7Wattos, es milyen jo...felolem lehetne 10Wattos is, csak csinalna valamit
Eskuszom ARM cuccok megeszik mindet, es azok meg nem dobaloznak a 7Wattokkal, kanyarban sem...
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #23497 üzenetére
Ezek már hardveresen rendben vannak, de az ára...
Nekem anno volt kétmagos atommal szerelt gépem. Az számomra még netre is kevés volt, pedig nincsenek nagy igényeim. Aztán bepróbálkoztam egy lga1155 celeronnal. Az sem volt sokkal erősebb, mondhatni alig észrevehetően volt jobb. Utána vettem ezt a Shuttle masinát, raktam bel egy i3 3225, 8 gb ramot és egy ssd...azóta megint szeretek leülni a gép elé.
-
tááo
aktív tag
válasz doberman #23492 üzenetére
Leittasodtam s így könnyedén túl tettem magam a dolgon. Viszont most úgy néz ki, hogy elszállt egy 500 Gb-s vinyóm. Korábban a hdsentinel figyelmeztetett, hogy 34%-os a cucc de elfelejtkeztem róla. Csak azt a sok koncert filmet sajnálom ami rajta volt. Nehéz lesz beszerezni őket újra. Rajtam lehet a rontás megint, mint mikor decemberben laptop vásárlásra adtam a fejem. Lehet ma is le kell ittasodnom, hogy túl tegyem magam ezen a problémán is.
A tipikus sün & súrolókefe esete.
Devid hagyd azt a"macskát" itt van neked egy "kicsioroszlán"
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
doberman
senior tag
Te kis naiv...
minden normális vírus kergető -már akinek ablakos oprendszere van- ordít erre az oldalra...(a kívánt program mellél csomagol egy kis kéretlen cuccost is az oldal )programot csakis a virágboltból... na ezt a mantrát zsolozmázgasd...(vagy hogy a t*k*mben kell írni ezt a szót..)
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #23488 üzenetére
A kibacas vagy, hogy a macska fenyegetozik azzal, hogy belecarik az en almomba?
[ Szerkesztve ]
...
-
tááo
aktív tag
A fene egye meg. Letöltöttem innen a közismerten csak "szőrös fánk" vga tesztelő progit és még evvel együtt a Spy Hunter szerint 172 trójait meg miegymást (ilyen-olyan toolbar stb.)
Egy cseppet csalódtam a Chip downland-ban.Maga a
program jó, csak meglepődtem mikor a firefox kezdőoldalam origoról ebay -re módosult és nem is volt egyszerű visszaállítani.Devid: üdv újra a csapatban. A szemkontaktus versenyben ezúttal (úgy látszik) vesztettél.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok, van valakinek eladó fehér zsugorcső? Csak pár centi kéne.
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
ErikSon
tag
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
...
-
fero02
nagyúr
-
Geby
senior tag
Helo,
Látom pörög a topic
Most dobtam a kezembe egy ilyen kis apróságot: [link]
Akkora az egész cucc mint a tenyerem. Majd ha meglesz hozzá az msata ssd és a ram akkor remélem éeltre is tudom kelteni, mert természetesen azt rosszat rendeltek hozzá. De a mérete az mindenképp tetszik.
-
Devid_81
félisten
Kovácsné temeti a férjét. A férjen a fekete öltönye van, de Kovácsné azt kéri a temetkezési vállalkozótól, kék öltönyben temesse el.
A vállalkozó szabadkozik, hogy nagyon nehéz átöltöztetni a halottakat, megfelelő méretű öltönyt találni,
de a feleség köti az ebet a karóhoz, mondván, a pénz nem számít, de az elhunyton kék öltöny legyen! Másnap újra bemegy a ravatalozóba,
látja, hogy a férjen egy kék öltöny van, mintha csak ráöntötték volna.
- Sokba került az öltöztetés? - kérdi.
- Nem, ezt grátiszban megszámítom - mondja a vállalkozó. - Tegnap jött egy másik elhunyt, akin kék öltöny volt.
Megkérdeztem az özvegyet, nem szeretné-e, ha fekete öltönyben temetnénk.
Mivel nem volt ellene kifogása, ezért egyszerűen megcseréltem a fejüket....
-
-
Devid_81
félisten
Igy szoktam leszallni
Meg igy is
...
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
doberman
senior tag
könyvtáros sem lennék most San Francisco-ban:
8lnu
-
Devid_81
félisten
-
doberman
senior tag
8lnu
-
Pacák
senior tag
- Operator! How many Agent Devid exist in the Matrix?
Nuclear launch detected
-
Devid_81
félisten
Vigyazz, jovok!
...
-
Devid_81
félisten
Figyejje ma', had segitselek fel
...
-
Andrew31
senior tag
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
sanzi89
addikt
Mai hatalmas ütközők és pár gigászi dudák.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #23440 üzenetére
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
-
tááo
aktív tag
-
Devid_81
félisten
Hopsza, itt hianyoznak hozzaszolasok...
...
-
-
ErikSon
tag
Kefélni kellene, nem súrolni...
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
Godzilla.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS...
-
Devid_81
félisten
Kijaza Kate Upton?
...
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék, hogy van valakinek a maxell p-series 500gb-ból csak mert lenne pár kérdésem a kábellel kapcsolatba. Előre is köszönöm.
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
doberman
senior tag
Jóreggelt mindenkinek...
tááo: Resonance.... jujj pedig én is kerestem... na ez igen!
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
fero02
nagyúr
Érdekel valakit egy eladó monitor?
Szombaton megyek Csabára, át is tudnám vinni!
-
Devid_81
félisten
Motorozzal szoknyaban
...
-
Devid_81
félisten
Selfie
...
-
tááo
aktív tag
-
tááo
aktív tag
válasz doberman #23408 üzenetére
Természetes, emlékszem a sorozatra minden epizód végén hangzott el az ominózus mondat. A Ki nyer ma? c. rádió műsorra is emlékszem bár sosem hallgattam.Lehet, néha nem ártott volna. Nekem a "kinyeredma" nem akart leesni.
A linkek jók, de azért még ezt a kettőt mindenképpen idetenném: [link], [link].
TeeBee írása meg eltűnt így nem is reagálnék rá.
Viszont elég gonosz fellegek gyülekeznek. Lehet elmarad a lovasszínház?
[ Szerkesztve ]
-
doberman
senior tag
annno réges-régen (tán egy másik galaxisban), még mikor tááo-t még kicsi tááo-nak hívták volt egy tv-sorozat. Ott emlegette mindig a főhős az epizód végén mindig ezt mondatot. Emléxem mondás lett belőle a Penzán a "kölök-klubban"...
A "kinyeredma?", pedig nagyon gyenge után-hallása egy régi szoc. időkben menő rádióműsor, tipikusan a déli hírek után, a víz állásjelentés előtt... Volt kollégám kérdezte mindig mikor valami régi zenét hallott a rádióban, hogy "kinyeredma?"
kb ennyi ...
egyébként pedig nesze - nosztalgiázz, ha jól emlékszem ez akkor volt menő zene mikor kaptátok az első magnót (sanyo):
link1
link28lnu
-
tááo
aktív tag
válasz doberman #23406 üzenetére
Fiam, zárd be az ablakot:
- Mit csinálnak a várvédők szabad idejükben?
- ???
- Elfoglalják magukat...Kőműves Kelemen ebédnél
- Egyél fiam, anyád már fal!doberman. Én ma még nem ittam semmit (lehet ez a probléma) ezért a "kinyeredma" kicsit nehezen esik le.
-
tááo
aktív tag
-
Devid_81
félisten
Elado auto/motor alkatreszek vegyesen
...
-
Devid_81
félisten
Csavo picit raert a repteren
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest