Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Gondolom energiatakarékosság miatt."
Akkor tegyenek bele újra MIP-et! Rohadt pipa vagyok, hogy a Garmin szemlátomást dobja a MIP-et (max. a nagyon felső kategóriába tart meg párat). O.K. legyen AMOLED, mert az a trendi, valakinek arra porcosodik, ha 120 fps-el frissül a kép, de nekem üzemidő kell, és a használhatóság a fontos.#7 hemaka
" ... úgysem bámulom az órát annyit ... "
Ja, nagy általánosságban én sem, de ha túrázok, bringázok vagy evezek, akkor azon az adott napon bizony sokkal többet bámulom az órát, mint a telefonom.
És én igen aktívan használom a navigációt, ami MIP-es kijelző esetén szinte semmi plusz energiát nem jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged