- Fórumok
- Monitorok
- Becsíkozva
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zetecR
addikt
-
okiDoki
aktív tag
OFF
Miért nem gurulnak a smile-k? :))
ON -
okiDoki
aktív tag
:)) Aki a vasút mellett lakik, azt mondja, meg lehet szokni! :))
-
ManOwaR
tag
Szerinted kéne lennie? Tudomásom szerint a Trinitron és dimondtron csövek ''jellegzetessége''. A p90f pedig perfectlat ami ezekszerint nem az elöző kettő ''testvére''.
nekem egy régebbi viewsonic-om van már de ez is sík, gf775 ebben sincsennek csíkok. megérdeklődtem mikor vettem és mondták, hogy a viewsonic továbbfejlesztette a trinitron technologiát azért nincsennek csíkok a monitoraikban
-
zetecR
addikt
Akkor ez gondolom olyan, mint az autómban a fűtött első szélvédő. Ha nagyon nézem, látom a szálakat, de eddig még spontán senki nem vette észre... :t
-
Sidaries
őstag
Nekem Mag 570FD és az alsó harmadban van egy csík. És??? Windows Commanderben és PH-zás közben látszik, ha éppen azt akarom nézni. Ha nem nézem akkor meg nem. Szóval nem zavaró. Elmúlik.
-
zetecR
addikt
Szerinted kéne lennie? Tudomásom szerint a Trinitron és dimondtron csövek ''jellegzetessége''. A p90f pedig perfectlat ami ezekszerint nem az elöző kettő ''testvére''.
Nem kéne, nincs is :).
Egyékbént Trinitron ide, oda, nagyon szép képe van, nem bántam meg, hogy ezt a moncsit vettem. 1280x1024@100Hz, egy BBA Soft9700Pro-val hajta. Perfekt. -
Godfather
aktív tag
Hát, ha most választanom kéne egy flatron, és egy diamondtron közt, akkor inkább nézem a csíkokat, amiket már nem is látok.
A melóhelyemen sok lg van, ritka randa képük van, és tényleg homorú. A diamondtron legalább tényleg sík, és sokkal élesebb képe is van. Az a két csík meg le van ejtve. -
supercow
őstag
-
hogyishívnak?
aktív tag
Mikor monitor vásárlás elött áltam másfél éve én is így gondolkodtam. De szerencsére akkor nem volt meg a keret a kinézett dfx-hez.Mikorra lett megváltozott a véleményem a monitorokról, és a csíkokról is.Inkább ''megszokom'' ezt mint nézek xar képet.
Nem is tudom Tv-ben jelentkezik e a trinitronoknál. Eddig 2db trinitronos tv-hez volt szerencsém de azon nem láttam. Valószinüleg ott a nagyobb lyukmaszk és kisebb felbontás miatt nem látszik/elkenődik. -
Agyzuzo
addikt
Pedig hidd el, egyáltalán nem vészes. Azt a hajszálvékony halványszürke csíkocskát pillanatok alatt meg lehet szokni. Engem már az zavarna, ha nem lenne. :)
-
Yutani
nagyúr
Holtbiztos nem vennék olyan monitort, amiben ez ak két csík látható. Esztétikailag nem elfogadható számomra, és a tudat is zavar, hogy ott van. Főleg, ha sokba is kerül egy ilyen ''gyári hibás'' monitor... :(
Mondjuk TV-nél ugyanez nem zavarna. -
hogyishívnak?
aktív tag
-
zetecR
addikt
-
hogyishívnak?
aktív tag
Már nem is emléxem mennyi idő alatt ''szoktam meg''.1-2 óra max 2 nap lehetett, hogy feltünt (iiyama407utc).Persze néha észreveszem de tényleg nem zavaró. Engem jobban zavart amit a sasungokon láttam geometriai hibákat új monitorokon (757dfx,765mb) és nem is beszélve az mb-n látható,lyukmaszk méretről.NF-hez nemvolt szerencsém. Mielött választasz figyeld meg jól a fémszálmaszk és lyukmaszk közti különbséget! (lehet hogy ezért picit jobban észrevehető a dimondtronon a feszítőszál)
-
Notes
senior tag
Pedig 407UTc gyönyörű volt, de nem merem bevállalni, félek egy életre megbánnám. A Samsung NF-ek is ilyenek?
-
9CS
senior tag
-
The_Tom
senior tag
Na ma végre lecsekkoltam élesben egy Iiyama 407UTc-t. Hááát....éles meg minden, de azok a csíkok (1/3, 2/3 arányban) eléggé lelohasztották a lelkesedésemet. Hasonló Sony-nál ugyanez. Ez gondolom technológiából adódik. Nem mondom, játék közben vagy filmnézéskor észre sem veszed, de egy világosabb háttérnél már qrvára zavaró. Van valakinek hasonló monitora? Meg lehet ezt szokni? Vagy inkább nézzek valami másik cucc után?
na, ezert nem vettem trinitron kepcsoves monitort. bizonygattak hogy eszre se lehet venni, de szerintem nagyon zavaro.
Üdv. -
9CS
senior tag
Hmmm :DDD Hazamegyek és megnézem, de, ha nem találok... Akkor viszont nem értem, azt hittem ez egy technikai ''probléma'' tehát, ha van akkor az mindenhol ugyan olyan. Komolyan megnézem, beizzítok vakító fehéret. Az NEC-en viszont egyből feltünt, nem kellet erölködnöm. Hogy is van ez? (holnap leírom találtam-e) Vagy Neked is ilyen van: :o Pedig jók a szemeim...
U.I.: mondjuk eddig a Word volt a legfehérebb háttér, de ugye nem ez volt a baj :DDD
-
9CS
senior tag
Hmmm :DDD Hazamegyek és megnézem, de, ha nem találok... Akkor viszont nem értem, azt hittem ez egy technikai ''probléma'' tehát, ha van akkor az mindenhol ugyan olyan. Komolyan megnézem, beizzítok vakító fehéret. Az NEC-en viszont egyből feltünt, nem kellet erölködnöm. Hogy is van ez? (holnap leírom találtam-e) Vagy Neked is ilyen van: :o Pedig jók a szemeim...
-
Agyzuzo
addikt
-
9CS
senior tag
-
emvy
félisten
-
9CS
senior tag
Érdekes az én Viewsonicomban nincs :), de szerintem személyenként változik kit, mennyire zavar. Én amikor eléültem egy NEC-monitornak, amiben benne volt a 2 csík egyből azt néztem most ennek mi baja van :D, de a tulajdonosnak meg fel se tünt...
-
Agyzuzo
addikt
Az én Viewsonic-omban is van, de egyáltalán nem zavaró. Halványszürke és nem egyenletesen látható mindenhol. Egy idő után fel sem tűnik, csak az, hogy szép képe van a monitornak. :)
-
karyo
senior tag
Na ma végre lecsekkoltam élesben egy Iiyama 407UTc-t. Hááát....éles meg minden, de azok a csíkok (1/3, 2/3 arányban) eléggé lelohasztották a lelkesedésemet. Hasonló Sony-nál ugyanez. Ez gondolom technológiából adódik. Nem mondom, játék közben vagy filmnézéskor észre sem veszed, de egy világosabb háttérnél már qrvára zavaró. Van valakinek hasonló monitora? Meg lehet ezt szokni? Vagy inkább nézzek valami másik cucc után?
nekem iiyama van, és szép,éles képe van 100hz-en. egyébként ilyen csíkot találsz szinte minden diamondtron illetve trinitron technológiájú crt-ben, én egyébként hozzászoktam, és abszolút nem zavaró.
-
Notes
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Becsíkozva
- (téma lezárva)
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! HP Pavilion Power FHD GAMER notebook - i5 7300HQ 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050 4GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- iPhone 16 Pro 128GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest