Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Minden ami Beat Saberrel kapcsolatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Kb. 10 dalt gyártottam le. Így most vegyesek az érzelmek. Nem tudom minek a "hibája", de a dallamos részek kivétel nélkül keresztbe körzések, amik egy idő után zavaróak tudnak lenni (1-1 dal esetében koránt sem, csak akkor ha észreveszed a mintát). Kérdés, hogy ha nem a repóból letöltött oktató anyagot használná, hanem valami mást, akkor is így járna -e el. Majd ha lesz időm, akkor még vizsgálgatom. Mindenképp érdekes irány és szerintem finomhangolás kérdése csak (program, vagy/és tanulóanyag), hogy jó lesz -e.
El tudom pl. képzelni, hogy külön kell dal zsánerekre tanulóanyagot készíteni és úgy sokkal jobb eredményeket hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest