Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Én mostanában toltam BTA 3062 moddal a játékot. Maga a mod elég sok változáson eset át, így a játék is sokszor változott.
Számomra mindig izgalmas, ha gagyi technikával megyek neki a Story és Flashpoint küldetéseknek, de én is azt tapasztalom, hogy 3-4 csata és már nem Urbanmechem van, hanem Cataphract vagy Orion...Nekem ez túl gyors.
Gyakorlatilag felállítottam magamnak egy házi szabályt, hogy csak úgy rakok össze mechet, hogy mindig a lehető legrégebbi/leggyengébb verziót. Ezzal sok esetben fejlett verziók komponenseit áldozom fel, de így legalább egy mech-el 20-30 küldetést csinálok, mielőtt váltok, fejlettebb verzióra vagy teljesen új mechre.
Félelmetes, hogy light és medium mechekkel mekkora pusztítást lehet végezni heavy és assault mechekhez képest, ha folyamatosan mozgásban tartod őket. Ha megállsz, mert véletlen nem léptél a Locust-tal, akkor kakukk. Emiatt nem is élvezem a játékot nehezebb mechekkel, mert az AI könnyebb mechjei szétszednek. Nem tudom, hogy ez alap játék AI vagy a BTA 3062 saját AI-ja, de elég okos.
Az 1 és 2 személyes Duel küldetésekben van az a pálya ami olyan mint a Colosseum. Na ott fel kell ugrani a mechekkel a lelátó lépcsőire és onnan kell osztani az áldást. Sok lehetetlen csatát nyertem így.
Ti 3062 ben próbáltátok a légi csapás rádió beacon modult? Úgy kell irányba tenni a támadást, hogy az ellenséges mechek háta irányából jöjjön a légi csapás. 2 vadászgép jön és jó esetben elpusztít minden ellenséget egy vonalban úgy, hogy a mech összes modulját megkapod a fejet nem számítva. Tehát ha 4 kell az összeszereléshez, akkor 3 partial salvage. Főleg ha az ellenségnek XL motorja van.
Vannak 4 lábon járó mechek. Azok is jópofák és van gyalogság vagyis Battle armor, amikkel fel tudsz kapaszkodni a gyors mechedre, hogy ledobd őket az ellenfél hátában.
Most egy darabig én is pihentetem a játékot és arra fókuszálok, hogy építsek egy nagy Lego mech hangárt (Leopárd dobóhajó egyik fele, vagyis 2 mech beálló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AutoCAD
- Samsung kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest