Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
(#254) Ry0K3N
Már előrébb vagyok valamivel, Arano néni felkapcsolta a vellanyt a raktárba, csak Shadowguard storyjáról eszembe jutottak a legények, hogy ott mennyit . . . időt eltöltöttem. Így egy csoportkép erejééig összerántottam a vasakat.
(#253) Cifu
Ahogy Shadowguard is írja az LRM mindig lemarad és csak annyit mozog, hogy ideális távon legyen, elől a "keménymag" spotol neki.Valószínűleg nem használom megfelelőképpen a játékot, ez nálam adottság

Mit ahogy az első játéknál a
"Hát te ki vagy?"
Spider ó te vagy a Phokembör mit tudsz, skout ?
"Na erigyé megfele oszt világíjad az ellent!"
előre szaladtam vele egy facsoportba , nem tom, hogy működik ez a scout, biztos álcázza magát és nemfog látszódni, a többiek majd meg hátulról adják az ívet . ..
Hát első körben, két torony meg egy mech úgy megcsapta szegényt, két karja lerepült rögtön alig tudtam élve kimenteni, mondom ez akkor nem így működik, aztán később rájöttem, hogy a kék kör széle (érzékelő határa) a mérvadó,és előre nyomulásnál azt kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- talmida: My Art II.
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Ulefone RugKing 4 Pro
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest