Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Kezdéskor ezen szentségeltem. Tankokra szinte hatástalanok az LRM-ek, ami azért elég vicces.
Valahol pedig logikus. Nézd meg akár a Demolisher-t egy mellette álló Mech mellett. Sokkal kisebb célpont. Ráadásul szemben a Mech-ekkel csak 5 "testrészük" van (front / left side / right side / back és turret). És most egy kis hátradőlés, és nézzük meg, mégis mi itt az elvárás: hogy egy 80 tonnás nehéz harckocsi, amelyen az alap BT szabályai szerint 10 tonna páncélzat van, nem hajlandó feldobni a lánctalpait egy salvo után? Egy olyan járműről beszélünk, amely eredetileg is olyan frontális páncélzattal bírt, hogy két AC/20 lövés után nyilt meg egyáltalán a strukturája. Vagy 4db PPC találat után. És akkor mindig a testet találtad el szemből. A torony pedig ugyanilyen páncélzattal bír...
Nekem ez especiel tetszik, értelmet nyertek (illetve kihívást jelentenek) a járművek a játékban.
Néha szabályosan bántam, hogy nem lehet járműveket is használni. Egy LRM-carrier-ért ölni tudtam volna.

@Shadowguard: Csak még Precision Shottal is szétszórja a találatokat.
A Precision shot sem jelenti azt, hogy 100% eséllyel az adott pontot találod el, most fejből mondom, de 80% felett nekem még 10-es tactical skill mellett sem nagyon volt a részegységekre vonatkozó esély (leszámítva Mech CT-t)...
Lehet össze kellene raknom AC-s mecheket is, mert Ballistic fegyvereket egyáltalán nem használok.
Szvsz max. Gut mellett van értelmük, de ott is csak a hőháztartási problémás pályákon (Martian, Lunar és Desert).
@cain69: pedig készülj, mert a nehéz tornyok még ilyenebbek.
Hát igen, némelyik küldetésnél néztem nagyon, hogy ezt alap látótávolsággal mégis hogy oldod meg.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- World of Warships
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest