Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én amíg Medium Mech-ek ellen mentem (3 kopis küldik), elégnek találtam a 4 tonna lőszert, de a heavy-k ellen olykor már kevés volt, Assault-ok ellen meg mindig kevés.
Idáig elég volt a heavy-k ellen is, mind a három LRM +Stb Damage, nagyon ritka, hogy egy teljes sorozat nem teszi az ellenfelet unsteadyre. A másik két Orionon is van 2LRM, szóval biztos a borulás és a fekvő ellenfelet már könnyű kivégezni. Mire meg csak assaultok jönnek remélem nekem is lesz és jobban tudok variálni. Mondjuk még egy part HGN-733 és kész is.
A Demolishert jobban utálom... Nem lehet felborítani és hiába lövök rá Precisiont akkor sem hajlandó egy pontra lőni. Múltkor is erre faragtam rá, két Precisiont shot (összesen 8ML, 2LL és 35 rakétára való LRM) és egy indirect 35 rakétás LRM-sorozat után még maradt benne annyi, hogy lőjön két CT-t...Egyébként aki már végzett a fő szállal: hány nap alatt fejeztétek be? Én jól elvagyok a mellékes küldetésekkel, 1300 napnál járok és még nincs kész a Newgrange-es küldetés se
Lehet bele kellene húzni, ha más nem legalább a LosTech fegyverekig elvinni... De ha a játék nem siettet én magamtól nem rohanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet bele kellene húzni, ha más nem legalább a LosTech fegyverekig elvinni... De ha a játék nem siettet én magamtól nem rohanok.