Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Érdekességnek: a játékban a Double és Single Heat Sink vegyesen használható / felszerelhető egy Mech-re. Oké, túl sok DHS nem fog szembe jönni, de azért ez nagyban megkönnyíti a használatát.

1. Úgy érzem ideje bővíteni a pilóták listáját és látom nála, hogy mindenféle dolgok (Marik commoner pld) van felsorolva mellettük. Ezek számítanak valamit később vagy csak érdekességképpen van ott?
Csak hátteret ad a karakternek, én nem vettem észre olyasmit, hogy bármit is befolyásolna.
2. Aki már nagyon a végén jár, az meg tudná mondani a teljesen felfejlesztett Argonál mennyi a havi fenntartási költség? Csak, hogy mivel számoljak. Egyelőre csak a nagyon alap dolgokat építettem még rá, plusz egy második mechbayt, de azért láttam, hogy vannak drága dolgok.
Nekem már majdnem maxos az Argo, itt 4 aktív Assault (Roham) Mech-el és 6 eléggé felfejlesztett pilótával (saját plusz 5 zsoldos ugye) olyan fél millió körül van a havi kiadás (tehát egy-egy pénzügyi fordulókor ennyibe fáj 30 naponta). A 3. Mech Bay-en filózom éppen, az még nincs meg, de az már azért plusz 50 000 c-bill költséget jelent - havonta.
A drágább dolgokra is lesz pénzed, de ahhoz haladni kell majd. Így, hogy már 4-4,5 koponyás küldik vannak, nem okoz gondot a fenntartás, ha havi 2-3 küldetést megcsinálok. Egy átlagos küldi alapbeállítással általában 4-5 ezer c-bill, plusz a salvage (az sem rossz, ha egy Shadow Hawk-ot raksz össze, majd adsz el, az önmagában közel fél millió... ).
Viszont a játék is kezd némileg laposodni, mivel van 4 Assault Mech-em, gyakorlatilag eljutottunk oda, hogy nagyon ritkán jönnek szembe nemhogy Light, de Medium Mech-ek is. A legpitiánerebb sarki koldus-kalóz is minimum Quickdraw-ban ül, max. ugye rosszul karbantartott-ban (fél armorja van csak). Ez picit illuzióromboló...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest