Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Majd megfilmesítem amint lesz rá időm.

Ilyen formában még nem láttam a furnace+ embalmer kombót. ált. ha megjátsszák rögtön harvit hívnak le vele ( legtöbbször azok akiknek max chargen van s így sorozatba ) , ő meg megvárta míg felépült a somod addig meg csak m egységeket. a power előnye így elveszett.
a te játékod jó volt, az ellenfeled viszont egy kissé szétszórtnak tűnt, pl azt se értem minek küldött 4 Phoenixet a motkval bevédett bázisra.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egy normálisabb ellenfél mondjuk nem hagyja, hogy tornyot húzz. 30mp bőven elég.
Stonekin átveszi, fire és shadow splashek berobbantják ha minden kötél szakad és egységgel nem sikerül épülés közben leszedni. Plusz egy lyrish+barrier többet ér szerintem mint egy torony.Így is kevés a 20 slot és nekem nem fér be olyan ami statikusan köti a powert, bár ez valószínűleg személyes preferencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest