Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ajj most látom már ez fáraszto lesz 2 azaz 2 db uprgadet dobott treasure fleet advon mikor nagyon nagyon sok van elvileg, kb 3 is kellett volna de az istennek se.. amugy vettem egy Mo-t Best Buy lecseréltem a deepcoilt Mo-ra a szerepet amit eddig ö játszott most 100power pluszért egy kb többmint 2x olyan erős lény nyomja nagyon komoly
amugy én szerintem megmaradok a nature firenál, a skyfire draket nem tudom mivel lehetne helyettesíteni a a frostba. viszont igy meg megy, bár nem pvpztem még
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Tesla topik
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy én szerintem megmaradok a nature firenál, a skyfire draket nem tudom mivel lehetne helyettesíteni a a frostba. viszont igy meg megy, bár nem pvpztem még