Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAtt1la
aktív tag
válasz l.skywalker #449 üzenetére
Ez inkább a co-op mód,a single-ben nem spawnol rád senki.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz l.skywalker #453 üzenetére
Co-op nem lesz a war stories-ban,egy másik módban lesz elérhető.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz l.skywalker #516 üzenetére
De ez nem a war stories,mint ami az 1-ben is volt.Az továbbra sem lesz co-op.
A bemutatón is külön beszéltek róluk.Lehet tévedek,akkor elnézést,de aki linkelte a "vicces"videót,csak nekem ismerős a neve a BF1 fórumról?
Mintha ott is nyomta volna a hatet a megjelenés előtt.[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
Videókban azt mondják ha skint akarsz venni,kiválasztod amelyik kell és megveszed,nem lesz lootbox,vagy olyan csomag ami véletlenszerűen dobja a dolgokat.
De akkor mi ez az airlift? Vagy ezt nem lehet majd pénzért venni?
Erről nem nagyon beszéltek eddig,vagy én nem figyeltem. -
AAtt1la
aktív tag
-
AAtt1la
aktív tag
Igazad van a marha az sokkal hízelgőbb mint a hülye,jó hogy ezt tisztáztad.
Látom továbbra sem érted a lényeget.Sokan,köztük én is,nem csak azért az 5 skinért vesszük a deluxe-ot,hanem mert így támogatom a kedvenc sorozatomat.A r6 szerinted miért ilyen aktív,miért jönnek hozzá új tartalmak? Mert vannak akik hajlandóak megvenni az új season passt,meg az elit skineket,ezért fog még évekig támogatást kapni a játék.
Az,hogy a következő BF-ben se legyen sp.,ahoz kell az,hogy valaki hajlandó legyen plusz pénzt belerakni.Értem én,hogy szerinted nem éri meg,de akkor örülj,hogy valaki megengedheti magának,hogy megvegye ezeket és így neked is szívességet tesz.
De nem,te vagy annyira értelmes,hogy így beszélj másokról. -
AAtt1la
aktív tag
Én csak azt mondom aki nem hajlandó fizetni ilyesmiért az örüljön,hogy más megteszi.Ez majdnem olyan kijelentés volt,mint mikor az aki lewarezol egy játékot,hülyének nevezi azt aki hajlandó megvenni.
Azt meg te sem gondolod komolyan,hogy egy ilyen költségvetésű multis játékba,amihez a megjelenés után is jönnek tartalmak,nem fognak sem sp.,sem mikrotranzakciót tenni.
Amíg csak skineket lehet venni pénzért,nem értem mi a probléma vele. -
AAtt1la
aktív tag
Azt elfelejtheted,hogy ha most nem veszik a plusz skineket,akkor majd legközelebb ingyen adják.Nem,legközelebb benne sem lesz a játékban.Visszatérnének a premiumhoz,ha azt sem venné senki akkor meg nem is készülne plusz tartalom.De az is lehet,hogy új rész sem egy idő után,mert inkább csinálnának egy olyan ip-t,amiből több pénzt tudnak kiszedni.
A Bioware-nél miért dolgozik most mindenki az Anthemen? Mert ha jól sikerül,több pénzt csinálnak vele mint bármelyik másik BW címükkel.
És nem csak az EA csinálná ezt,senki nem fog hónapokig,évekig támogatni egy játékot,ha mindenki csak az alapjátékot veszi és utána nem költ semmire.
Én nem sok játékkal játszom,szóval 2 évente mikor kijön az új BF,én hajlandó vagyok 20 euróval többet adni,főleg,hogy a hardline-on kívül az összes részt szerettem.
Tudom,hogy az EA nem érdemli meg,de azzal nem tudok mit kezdeni,hogy ők adják ki a játékot. -
AAtt1la
aktív tag
Hát hogyne,csökken az EA bevétele,de ő erre úgy reagálna,hogy több tartalmat ad ugyanannyi,vagy kevesebb pénzért.Ez csak természetes,ismerjük az EA-t.Simán elkaszálná a BF-et is ha nem termelne neki eleget.
Az új AC-hez pedig van season pass,ugyanúgy volt deluxe meg gold edition,szóval nem értem miért jó példa.[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
-
AAtt1la
aktív tag
Ezt majd az adott szituációban eldöntöd,hogy megéri kockáztatni vagy nem.Közelről nyilván mindegy,úgyis ledarálnak,de eddig sem tudtál elég gyorsan váltani ha megleptek.Ez inkább akkor lesz hasznos ha távolabbról próbálkoznak,vagy kegyetlen potato az enemy.
Mondjuk én eddig úgy voltam,hogy legyen minnél könnyebb éleszteni,de a BF1-ben egy kicsit eltúlozták.Nem is kellett olyan nagyon közel lenni,és gyorsabban szedted fel az embereket,mint ahogy le tudták lőni őket.Nem igazán volt kockázat az élesztésben,így bátrabban rambozott mindenki.Meglátjuk az új mennyire válik be. -
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Gery9112 #827 üzenetére
Tudom mi az in engine,a BF1 is így volt bemutatva.Az első in engine volt,a második ingame.Nem mondanám,hogy sokkal csúnyább lett volna a második trailer.A Ubisoft híres arról,hogy a végtermék kinézetének köze nincs a trailerekhez,de a Frostbite játékoknál ilyen nem nagyon szokott előfordulni.
-
AAtt1la
aktív tag
A vicces az,hogy több indie fejlesztő adott ki már olyan játékot,ami visszahozza a régi hangulatot.Megy a nagy hype,hogy na most aztán a régi élmények visszatérnek,aztán mikor megjelennek,akkor mindenki húzza a száját,hogy ez már nem is olyan élvezetes.
Persze lehet mondani,hogy a megvalósítással van baj,de az igazság az,hogy más idők voltak,más igényekkel. -
AAtt1la
aktív tag
Ha a nők miatt volt sírás,mi lesz ha meglátják ezeket?[link]
-
AAtt1la
aktív tag
Nem fogják kevesebben venni.Akik nyomták a dislike-ot a trailer alá,azoknak egy része cod fanboy,egy másik része EA gyűlölő,a maradék meg az,aki mindig azt utálja amit éppen menő utálni.Nem gondolom,hogy ők mind megvették volna,ha esetleg mást látnak.
Tudom,hogy sok BF veteránnak sem tetszett,de ők nem egy trailer alapján fognak dönteni. -
AAtt1la
aktív tag
válasz Franklin #911 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy mind fanboy,de ez elég világosan látszik a hozzászólásomban.A lényeg az,hogy ha megnézed,sokan olyan dolgokon is nevettek,amik az előző részekben is benne voltak a játékban.De ezt nem tudják,mert nem is ismerik a szériát,csak haterkedni akartak.
Ezért mondom,hogy az ilyeneket nem nézném potenciális vevőnek. -
-
-
AAtt1la
aktív tag
válasz voodoo98 #1350 üzenetére
Tartalmat tolni fogják rendszeresen,egyrészt azért mert a BF1-nél sokan leléptek,mert nagyon lassan adták ki őket,de fő ok amiért ez fontos nekik,mert mindegyiknél új skinek fognak jönni,olyanok amik csak rövid ideig elérhetők.Szóval mindig jön valami új dolog amire pénzt lehet költeni.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz tuki2200 #1353 üzenetére
Ott nem is fogják a skinekből megszedni magukat,nem is ez volt az eredeti terv.Itt viszont csak erre számíthatnak,mert lootboxok nem lesznek.Minden egyes új nemzethez,külön ruha,fegyver,jármű skin lesz,erre van felépítve az egész.
De attól,hogy így gondolom még nem biztos,hogy igazam lesz. -
AAtt1la
aktív tag
Annak lehet még jó aki mondjuk 2 játéknál is a drágább verzióban gondolkodik,mert azt nem tudod megvenni máshol olcsóbban,az accesbe meg ezek a változatok kerülnek.
-
AAtt1la
aktív tag
Az ahogy a játék bemutatójára reagáltak az emberek,összevetve azzal,ahogy a BF1-re reagáltak.Az ahogy a DICE kezelte azt,ami utána történt.
A BF1-hez szinte mindenki pozitívan állt hozzá végig,egész a megjelenésig.Nézd meg mi zajlik most a BF5 körül.Ez minden csak nem jó a játék hírének,és ezek a dolgok befolyásolhatják az eladásokat. -
AAtt1la
aktív tag
Nem rólunk van szó,hanem azokról akiknél nem egyértelmű az,hogy minden BF részt megvesznek.Őket ezekkel a dolgokkal lehet befolyásolni.
A DICE reagálásnál arra gondoltam,hogy kijelentették nem túl finoman,hogy ha nem tetszik,akkor kapd be.
Ami nekem tetszett,meg menő dolog volt,csak ilyet ha el akarsz adni valamit,nem célszerű mondani. -
-
AAtt1la
aktív tag
Szóval akkor egy 8600k vs ryzen2700X közül a ryzent érdemes választani a BF-hez?
Mert most cserélném az enyémet,árban kb. egy szinten van a kettő,tesztek alapján viszont az i5 majdnem minden játékban elveri a ryzent. -
AAtt1la
aktív tag
válasz Dave567 #5860 üzenetére
Nem hiszem,hogy az igénytelenség miatt nem jutott ez eszébe.
Szóval akkor egy revive után fél lábbal ugrálnánk tovább,vagy hirtelen visszanőne? Végig is gondolod legalább amit írsz?
Vagy ne legyen revive,mert az miért is kéne egy BF játékba,a lényeg,hogy a testrészek repkedjenek,mert attól lesz jó egy játék.
Ja,és flashbang nem volt a második vh-ban,szóval ezt főleg nem értem miért követeled.[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
Nem tudom észrevettétek-e,hogy az egyik kasztnak az lenne a fő feladata,hogy újraéleszti a csapattársait.Szerinted mennyire lenne hasznos a medic,ha csak minden második embert tudna felszedni,mert az egyiknek egy gránát letépte a heréit,a másikat meg egy repülő lőtte le.
Könnyen lehet,hogy nem lesz jó ez a rész,de nem az ilyen dolgok miatt,ezek max.nektek hiányoznak.
Engem nem zavarnak azok akik csak azért szoktak ide benézni,hogy újra meg újra leírják mennyire szar is lesz ez a játék(sok értelme mondjuk nincs),de megértem ha másoknak már unalmas. -
AAtt1la
aktív tag
Na megvolt az első final stand.14v1-nél már éreztem,hogy ez meglehet.
Az fps számnak viszont nagyon nem tett jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest