- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Jaja, buli a köbön, most sz*ptam két óracskát az egyik hazai szerveren, mert csodás csapatelosztás volt. Ja, nyertünk két óra alatt vagy két alkalommal, akkor is védőként (ha nincs ott F_Zolee, még ezt a két meccset sem hozzuk.). Asszem marad a randomszeró, ott legalább ki lehet fogni jó meccseket, nem csak a győztes csapat örül magának, a másik meg szív.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék végre játszani a game-mel és rá is szántam magam, hogy veszek egy gépet hozzá (a lényeg a legjobb ár/érték arány).
Kérdezném, hogy szerintetek ezen hogyan futna a játék? (1280x1024)
CPU: E8400
RAM: 2 x 2gb ddr3 1333 mhz
VGA: 9600 gt 512 mb
Alaplap: Asus p5qcEnnek a vga-ját és cpu-ját szeretném majd fejleszteni, de az még odébb van. Egyelőre ezen szeretnék játszani a megadott felbontásban. Mit tud kihozni a játékból?
-
Vulpio
csendes tag
nálam most punkbuster bolondult meg, egyfolytában kirugdos.. vagy cheatelek vagy corrupt memory file indokkal .... a poén, hogy onnan is kirúg ahol nem üzemel a PB...
-
madgie
titán
válasz
karburátor #25789 üzenetére
Ez a progi a barátotok, mindent be lehet szépen programozni és finomhangolni a gamepaden.
-
gabipaci
őstag
Cirynek van igaza makró ügyben.
Amit te mondassz, az egy komplett sript.
Azt arra volt jó használni, mikor BF2-ben heltiztünk, akkor egy gombnyomásra beállítottam az átülést lövész nézetbe, fegyverváltást TV-raksira, kilövést, és még a visszaülést is a TV rakéta megsemmisülési idejére, illetve egy hangjelzést, hogy mikor lőhető a következő rakéta. Ezt nem lehetett félbeszakítani, ha lenyomtam a gombot, ki kellett várni a végét a scriptnek.
Viszont semmivel sem tart tovább egy olyat megírni, ami bal egérgombra klikkelget, amíg fel nem engeded.
BC2-ben már nem írtam meg semmi ehhez hasonlót, de BF2-ben nagy haszna volt a helisnekNem találtam sose olyan embert, akivel érdemes lett volna elindulni helizni. Mert Fonákék sose akkor értek rá, mikor én
-
Taplo
tag
ajaj itt nem elég irni válaszolni is kell
"az Erős fegyver ügy " : minden emberke más engem nem érdekel senkinek a dögcédulája
(bocsi Pufi) nem akarok fegyverket tesztelgetni... platina csilagokat gyüjteni.... lehet gyerekkorban lettem elb*szva lutra albumom sem volt és gyüjtögetös semmilyen játékom...
még 25 killes bronz csilagaim sincsenek fegyverkre.. és nem mennék fel szerverekre hajóval ölni pontokért.....
én azért küzdöm,hogy nyerjen a csapat. ez az egyetlen kihivás amit találok benne
ez olyan mint a codban ha van feladatot.... kis ak vagy nagy ak... ennyi
itt is két kasztnak van értelme... a többi teljeségel felesleges a csapat szempontjából...
ettöl még én tiszteletben tartom játszon mindenki amivel akar és olyan játék stilusban ahogy akar..... De akkor én isnekem ez a fontos.....
pontokért meg szintekért meg csilagokért biztos nem multiznék....
a közöséggért az elismerésért a többiektől kapot és tiszteletért amiért minden körben megküzdöm
)
ui: és engem nem zavar ha felhuznak(felélesztenek) és újra meghalok..... kit érdekel,hogy meghalok nem a statért játszom hanem kapok egy esélyt akár csak fél másodpercet is(böven elég),hogy lelöjem aki lelött
) és megmaradjon a pont....stb
"the makró case"
szóval ahogy én tudom ha ezzel a módszerrel megnyomod a gombot és az további ötször bekerül a bufferba és végre fog hajtodni..... lehet van ennél profibb modszer nem vagyok programozó és mivel ezt sem használom.... Hozzá teszem én balkezes vagyok és jobb kezes az egerem és bizonyos gombokat nem tudok megnyomni azon egyszerü okból,hogy nincs ott ujjam)
Matt mondta egyszer mikor akartam egy élesztő makrot csinálni.... hogy nem tudok olyat mondani amit ne tudna megcsinálni ugyanugy makró nélkül.... egy ideig próbálgatam de aztán be kellet látnom igaza van.... ha gyors vagy nincs szükség ilyenekre ha meg nem akkor ugyis mind1
[GIGABYTE] TaploTomek
-
kapeti07
senior tag
Én sokszor örülök, hogy a gyengébb csapatban vagyok. Számomra nagyobb az öröm ha egy gyengébbik csapattal megfordul a "szerencse", mintha mindig csak nyernék 20-25 kill-el, akkor egyhangúvá és unalmassá válik a játék.
Persze ha beérkezek egy szeróra és a gyengébbik csapat be van szorítva akkor én is lépni szoktam (annyira nem vagyok HERO).
De volt már, hogy maradtam és segítettem a Laguna Altá-n beragadt Amerikai csapatnak és ki tudtunk törni! Igaz a game-et nem nyertük meg de jólesett, hogy ki tudtunk törni.
Egy -két nagyobb siker üdvözítőbb mint sok kicsi.
-
Taplo
tag
válasz
jansky1 #25783 üzenetére
előszőr is bocsi a helyesirásért utolag... ."aladt fölödt eheh
"
a CG és GL tiltása azért lett bevezetve mert UNBALANCEDek azaz túl erősek voltak és erre sem lenne szükség ha az azóta megjelent 6 mappack 2 patch 3 szerveroldali patch bármelyikében leveték volna a CG hatósugarát vagy sebeségét... sokkal egyszerübb megoldás lenne mint kickelgetni érte..... a krumpli (GL) ha nem öl csak direkt hitnél akkor semmi baj nincs vele......
mindig lesz legerősebb fegyver mert kölönben lehetne mind egyforma csak a skinje változna..... az M60nál leveték a sebzést 25ről 20 ra és meg is oldodották a dologot....
jó most az mg36 a top ha azt legyengitenék akkor mindenki pkmel vagy xm8al játszana akkor az vennék ki.......
lásd abakan..........
-
ciry
őstag
Cső!
Na: makrót be tudod állítani, hogy csak a lenyomásig nyomja a programot, ergo innen már nem értelmetlen a dolog.
Lehet legenda is, tökmindegy.
Erős fegyver: van aki sok killért játszik, van aki szépekért, én utóbbihoz tartozom. Lehet én vagyok hülye, de nekem egy Pufajkas dögcetli egy pisztolyos/shotgunos marksman hs többet ér egy 56 killes ACE pinnél.
Persze publicon, mert waron más a fontos.
Fragmuviekra meg nem mondok semmit -
Taplo
tag
AZ ELLENFÉL FEGYVERE.....
ez a másik story amin túl kéne már lépni.... játszunk és magunkal foglalkozunk..... válaszunk kasztot gyilkoló eszközt..... de hogy az ellenfél mit választ azzal mért kell foglalkozni??????
Single playerben is mondod: "az mért van shootgunal az a szemét GLel ölt meg?"
Nem mindegy ha hátba lö vagy oldalba kap... milyen fegyver van nála milyen perkel? Megölt és kész..... nem rajta kell változtatni.....
legyél ügyesebb, gyorsabb, körültekintöbb, ravaszabb, figyelmesebb jobb......
ezért multiplayer nem azért,hogy mocskoljuk azokat akik legyöznek...
" hogy úgy könnyü stb...."ne várjuk már el,hogy az enemy a leggyengébb fegyvert válassza...
igen erős fegyverrel fog jönni.... igen megprobál megölni a szemét ö is játszik mint mi !!!
KÜZDJ és TANULJ
(ez a hozzászolás nem cirynek szólt)
Tomek
-
Taplo
tag
"Egyeket lőnek k...a gyorsan.
Lenyomják a gombot és nem kezd el össze vissza lőni a fegyver, hanem halál pontos marad, mint mikor egyeket lősz, csak sorozatban. Be kell programozni a cuccot és megy is.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Egyébként meg az mg36 mocskos bivaly fegyver, pötyögtetve is meghálol
BC2 nick: Szent.Ciryboy"ciry kijavithatlak??? ha elfogadod tölem......
ööööö már régota gondolkoztam,hogy helyre kéne rakni ezt a fejekben....
script bind makro stb.... ezek beálithatók bármelyik gépen bármilyen hardwaren pár perc alat... van rá sok program linkelhetnék.....
de teljeséggel értelmetlenek vegyük például amit emlitetél.... ingyenes makro programok..... átrakom a lövést a billentyüzeten egy fölösleges gombra pl numpad 9
majd a bal egér gombra beprogramozod hogy nyomja meg a numpad 9et ötször.... a közte lévő szünetek milisecundumban vannak megadva és 5 perc alat hozzá lehet lönni az adot fegyverhez..... HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU mondhatná bárki..... csak ezeket PRO player semmire nem tudja használni ugyanis ha igy rányomsz az egér gombra csak egy pillanatra kilö öt vagy tiz golyot mintha nyomkodnám ugyanugy... de közben nem tudod abbahagyni.... namármost ha megnézed egy PRO player fragmovieját láthatod ,hogy csak akkor lő ha van célpont.... semmi értelme nem lenne,hogy az ellenfél már rég meghalt és te még lösz mint a "hüje...." másik az olyan helyzetekben mikor enemy eltünik megjelenik valami fedezék szélén aladt fölödt stb... ezek csak hátrányok lennének.....A valóság az ha sokat használsz egy fegyvert hozzá szoksz a visszarugásához.... ez minden játékban igy van....
és ezek a scripetk értelmetlenek.... csak városi legenda.... ha valaki ilyet használna hallanád.....
Tomek
-
csana
senior tag
válasz
v!ct0y #25777 üzenetére
De nincs valami auto balance, ha sokan lennének egyik oldalon? Néha látok ilyen szerver üziket, hogy XY átkerült másik csapatba balance végett. Amúgy nagy általánosságba minden gaméba ez van: gyengébbik csapatból szállingóznak a népek. Viszont én ha bejutok egy kedvenc szeróra, nem igazán érdekel hogy melyik oldalra kerülök (alapból a gyengébbikbe), mert tudom hogy pár kör után beindul a természetes kiválasztódás: akik nem bírják a gyűrődést (rövid núbozás, fikázás után) lelépnek, helyükre meg érkeznek (akár kintről, akár erős csapatból) tapasztaltabb playerek.
-
v!ct0y
veterán
Ha én bemegyek egy olyan szerverre(Támadónak) amin van 25 ticketünk és mindkét pont megvan akkor én azonnal lelépek mert nincs kedvem szarakodni. És persze mindig a gyengébb csapatba tesz be mert onnan lépnek le többen. Balance meg semmi. És ez megy a híresebb magyar szervereken is. Egyik oldalon 8 50lvl es a másikon meg senki.
Én nem mindenáron nyerni akarok hanem egy kemény csatát vívni Az nem érdekel, hogy az utolsó két pontot nem tudtuk bevenni de legalább eljutunk odáig. Az nekem már bőven jó játék volt. -
ciry
őstag
Nézd nekem 3 szerver jöhet számításba: bf.hu, a cBc, meg egy kés pisztoly szerver.
A cBc-n nincs szabály, ott ha ocsmányul beszélsz akkor kicket/banánt kapsz és annyi.
A bf.hu-n az esetek többségében van admin, ha répa megy, vagy ocsmánykodás, ban.
A kés-pisztolyon meg ha nem a megengedett fegyverrel ölsz elsőre kick, majd ban(automatán).Ha az ember játszani akar bármelyik megteszi, de ha minden szarért jajbékol a katona(répa, túlerő, balfasz oldal), akkor szerintem nehezen fog találni nekivaló szervert.
Én sokszor látom, hogy X.Y. feljön és mást se csinál, mint csapatát, meg az ellent véleményezi, ahelyett, hogy játszana, vagy menne a picsába. -
jansky1
senior tag
én viszont ritkán találok olyan magyar szervert, ahol balanszos a játék. általában conquesstel mind a 4 pont az egyik csapaté, a másik meg be van szorítva a kezdőjébe, rushnál meg vagy végigszalad az egyik csapat az egész pályán, fordulásnál meg az első résznél nem lehet továbbjutni ..
-
Źşë'
addikt
ez ugyan úgy meglehet minden egyes szerveren, ha nincs admin fenn vagy éppen olyan emberek tévednek az adott fav szerverre akik nem rettennek el egy kis baserapetől, rakétázástól, kempeléstől, sniperkedéstől stb... csak példa sokatoknak favorit volt a régi ph szerver, én felmentem rá és kapásból az első kör után akkora negatív élmény(ek)ben volt részem mint azállat - ez sokmindentől függ...
..ugye a szabályok azért vannak h betartsák őket és "rendesen/rendeltetés" szerűen üzemeljen az adott dolog... ezt a világot is a szabályok tartják össze, ellenkező esetben valami mad max féle bolygóvá válna : ) és akik azt a véleményt osztják h a szabályok azért vannak h áthágjuk őket.. azokkal komoly gond van.. és lehet is látni h mi lesz a következménye akár játékban akár egyéb más példákban
lehet nagyon jókat játszani egy random szerveren is és nagyon rosszat egy fav szerveren is, ez leginkább egyén és admin függő
-
sith7
félisten
Leírtam tegnap is, ma is leírom ...este 10 óra körül már televan az összes magyar szerver, nekem is van pár külföldi is a favoritok között, de tegnap a history - ban lévő összes szerver inaktív, vagy fullon volt
Nekem se jó, higyjétek el , hogy amikor van 1 szabd órám, és félig alszom, akkor ilyen szerverekre találok ... mondjuk ez csak az utolsó volt , az előzőkön meglett a 27 - es szint
-
-
sith7
félisten
Tegnapi utolsó meccs felemelő volt ...
Volt benn basecamp, spawnkill amit akarsz, No balance, az 5. percben egyedül voltam 5, 50 - es, és 1, 46 - os ellenféllel szemben, akik egy klánban voltak, és mikor ezt szóvá tettem jelezték menjek tetrisezni, meg noob vagyok mert nem tudom védeni azt, hogy ők 6 - an a spawn helyem körül futkoztak, meg 2 tank is beállt oda ... ekkor jeleztem ki a noob ... és a következő pillanatban .... kick ...
Most komolyan ezek a szerver adminok erre élveznek ?
Ez nekik játék ?
Így jutottak el 50 - es szintre ?
Szép ... -
r-chee
őstag
válasz
karburátor #25746 üzenetére
Rádugtam kontrolllert a gépre, Win7 keresett majd telepített hozzá illesztőprogramot, majd játékban beállítottam 10 funkciót a helikhez (nyolc iránnyal, egy tüzeléssel kapcsolatos, és egy mellékfunkciót (pl. füst) ). A hozzám közelebbi joystick gombhoz ill. karhoz nem engedett a játék beállítani semmit, így a bal felső joystick-et és az A-B-X-Y gombokat használom irányításhoz, plusz a hátsó legfelső két gombot tüzeléshez ill. füsthöz.
-
jansky1
senior tag
ezeket a dolgokat oldották meg a red orchestrában. ott nem mehetett a tankkal csak úgy akárki.
. volt tankos kaszt, azt csá
-
ricsy888
senior tag
Tegnap este észrevettem egy elég idegesítő dolgot. Ha egy csipa távoli domb mögött üldögél egyszerűen nem tudom kilőni. Olyan mintha egy másik pályarészen lenne és nem engedi el odáig a golyót, mintha egy fal lenne ott és látom is ahogy becsapódik a levegőbe.
Érdekes eddig ezt nem vettem észre, ja és ő persze ki tud szedni engem. -
-
reset
senior tag
Az sem rossz, ha engin-ként ül fönn a toronyban és soha nem javít, szépen elviseli, hogy már tizedszer szállsz ki javítani; őkelme azonban akkor sem mozdul...
-
Pierre75
senior tag
válasz
madgie #25748 üzenetére
"megindul a tankkal valami ismeretlen úticél felé"
Ez nem igaz, az ilyen fiúknak küldetésük van: minél hamarabb meg akarják találni az összes tankaknát. Ami legtöbbször sikerül is nekik.
Az abszolút idióta, látva, hogy a tankot javítják, bepattan, meg se várja, hogy befejezzék és mint az anyátlan malac, nekivág aknát/rpg-t keresni. Olyan hülyét is láttam, aki a saját oldalának még nem használt tankjait, egyéb járműveit kezdte el lőni, hátha pontot kap érte. -
madgie
titán
Alap, tankban is. Átszállsz a gépágyúhoz, hogy a helinek adj, erre valami okos bepattan melléd és megindul a tankkal valami ismeretlen úticél felé. Bezzeg gépágyúzni nem szállt be addig senki, míg kellett volna (pedig azzal lehet a legtöbb killt összeszedni). Komolyan, agyatlanok néha az emberek... az alap meg az, hogy ketten javítjátok a saját tankotokat, mert majd széthullik, erre valami hülye tuti beleugrik és elrobog vele
-
Def26
félisten
Annyi hülye van... miért van az, hogy ha rápattanok egy gépágyús járgányra, hogy leszedjem vele a helit (amire képtelenek az engeenerek) akkor valami hülye beül alám és elindul vele. Persze úgy meg lehetetlen célozni, és lelőnek a francba minket...
-
szabi62
csendes tag
válasz
Sontir Fel #25742 üzenetére
11:00-től 14:00-ig szerverkarbantartás van az EA-nál.
-
Sontir Fel
őstag
Nekem se megy
-
Zolás
addikt
Számit persze. Ha végigvitted akkor az eddig megvett dolgaiddal kezded újra. Kapsz 50000casht meg 10 energiabigyót fejleszteni
Habár elég uncsi igy az eleje hogy gyengébb monszták vannak egy lövés és fekszik
Gyorsan megnéztem még mindig nem mükszik a login. Már vagy 4x elinditottam a játékot és még mindig semmi.
-
Źşë'
addikt
-
Zolás
addikt
Valaki megnézné hogy be tud-e jelentkezni? Connection problemmel be se tudok lépni az accommal.
-
eugabesz
őstag
Már mondtam nektek,gyertek hozzánk játszani,tuti nem találkozol "ovodás korú" adminnal.Az is igaz,nincs mindig admin,de a játék 70-80 %-a figyelve van,ha nincs is játékban admin.Csak két dolog tiltott,a Base Camp és a trágár beszéd.Mindkettőért 3 órás ban jár,kick-elni nem szoktunk.
-
jansky1
senior tag
még mindig várom a tanácsokat a hangbeállításokkal kapcs. problémát vázoltam korábban
-
madgie
titán
Volt még egy harmadik eset később: védőként Port Valdezen benyögtem, hogy jó volna, ha tracerelek, ne csak én lőjem a tankot/Bradley-t, mert nincs unlimited ammo cheat-em. Ennyi miatt át is pakolt azonnal támadónak az egyik admin, majd egy STFU-t benyögött nekem. Na, mondom, úgyis bambák az engineerek, lerobogok balról a Bradley-vel. Úgy a tizedik killem után nemes egyszerűséggel kitette a szűrömet. Éljen a fair játék
-
megint én
őstag
válasz
jansky1 #25710 üzenetére
Igen-igen! Jól látod, ezeket még régebben csináltam és a DX9es low graffal van...én a DX10 és 11re raktam a hangsúlyt, és a dx9et azért csináltam anno, hogy mi a különbség min és max graf között. De amúgy kb ugyan akkora a különbség mint 10-11 között.
----
Jansky
Nem tudom! nekem totál jó minden. Most melóból írok, de otthonról megdoblak egy printscreennel, h mik a beállításaim. -
gergo0328
senior tag
válasz
Kakaduku #25715 üzenetére
Aki itt szokott írogatni az csak Döme és én de rajtunk kívül 1-2 ember biztosan volt amikor elromlott a gépem. Szval min3-4 ember szokott BC2-ni és random szerókra járunk. Megbeszéljük milyenre mennyünk (HC,SC, melyik map és keres vki és rácsatlakozunk és egy csapatba megyünk.Szeretettel várunk.
-
Źşë'
addikt
válasz
ricsy888 #25711 üzenetére
igen épp akartam írni, amiben különbözhetnek az adott verziók az leginkább az árnyékolás, de valóban én is 9ben játszom és nagyobb árnyékot vet az a fa... 10-11ben nem recések az árnyékok, viszont nem tudom elképzelni hogy 11ben mitől lenne szebb, mert nincs tesszeláció és amit támogat maga a verzió.. max kisebb gépigényt tudok elképzelni mivel 11ben egyszerűbbek az algoritmusok stb..
az említett szürkeség betudható a contrst/brightness eltérő helyzetéből, próbáljátok ki mennyivel másabb lesz a kép... én atakamán szoktam állítgatni, mert ott qrva világos szokott lenni, tapasztalatból írom
(#25713) madgie persze, nagy divat a körükben a klánosdi, ebből adódóan sztem simán lehetséges...
nemrég engem banoltak egy szerverről mert sokszor lőttem le az admint (ezt írtam is
), egy normál gondolkodású idősebb sztem nem nagyon csinálná meg, bár ki tudja
-
madgie
titán
Ma akárkinek szóltam be, mindig admin volt
Egyszer megemlítettem, hogy ne vigyen már minket másodszorra is az AT mine-ba, mikor én már lövészként kiszúrtam öt másodperccel előtte, másik szerveren noszogattam a féltucat csipa csapattársaimat, hogy hajrá, közben az admin-úr csipásat játszott a pálya túlfeléről, persze fejbe nem bírt lőni a bénája, és beírtam neki valami ilyesmit, hogy try to aim. Mindkétszer kidobtak
Most komolyan, nyolcévesek is bérelnek szerókat? -
r-chee
őstag
Szerváltam kölcsönbe egy Xbox360-as kontrolllert és megpróbáltam helit vezetni. Egér-billentyűzet kettőssel nem nagyon tartózkodtam eddig a levegőben. Kontrollerrel viszont faxán megy a helizés
. Felmentem egy üres szeróra, s harmadik próbálkozásra megszoktam az irányító gombokat, és tudtam folyamatosan repülni. Csak még finomítanom kell a merész manővereken, amik földbevágódással végződnek
.
-
jansky1
senior tag
ok. most mintha jobb lenne a dolog, de a pl a gránátrobbanást még mindig mindenhonnan hallom. hiába nem alattam robban, hanem jobbra tőlem 20 méterre. ennek mi lehet az oka ?
-
jansky1
senior tag
és dx 9 meg 10 között van lényegi különbség ? én dx9el nyomom a hd4850-el
-
BalaNce87
addikt
válasz
megint én #25695 üzenetére
Dx11-be a fények árnyékok szebbek valamivel nagyjából ennyi, az meg hogy dx11-be nincs az a fura köd vagy mi az max azért lehet mert dx10-be valamit elszúrtak.
jansky: Néha számomra is megtévesztő a hang, nem ott van az ellenfél ahonnan hallottam, és jól hátba is lőnek.
A színárnyalatok kicsit szürkésebbek 10 alatt, jelentős különbség nincs, csak jobban eszi a gépet. -
sith7
félisten
válasz
WhiteWalker #25704 üzenetére
szép lehet
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
megint én #25695 üzenetére
én csak tanúsithatom, mostanában dx11-ben tolom full graf minden high-on és vmi eszméletlen jól néz ki a gém dx9-hez képest...pl isla pályán köd van a víz felett, hordja a szél a port, vagy a füst és robbanás effektek szebbek...
agy éppen valparaison a dzsungeles feeling még jobban átjön, a fák közt a fény,hulló levelek,a bokrok levelei tükrözödnek mintha vizesek lennének.
Szép a látvány, néha el is bambulok -
megint én
őstag
válasz
jansky1 #25698 üzenetére
Neked is csak ezt tudom javasolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest