- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Vulpio #25990 üzenetére
Nekem köze sincs a játékhoz általában csak friss indulásnál vagy alvás utáni ébredésnél jelentkezik, de akkor sem mindig. Játék alatt, "lekopogom" nagyon ritka bárminemű nagyobb hiba nálam. Mostanság csak a szerver kereső mutat hülyeségeket, de újraloginolás után jó. Amúgy integrált kártyával tolom és szerencsére nekem megfelelően működik.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Vulpio #25990 üzenetére
Mondjuk egy valamire való hangkártyát lehet venni 10k alatt is. Pl ami nekem is van. Az integrált csak arra jó, hogy megszólaltassa a technikát. Win7-el használom és nem is emlékszem mikor volt legutóbb gondom a játékkal. Bár valahol olvastam, hogy a hangot is a proci számítja ki(BC2-nél) szóval nem tudom akkor miért kavarhat be ennyire.
-
Źşë'
addikt
válasz
Vulpio #25655 üzenetére
szép eredmény!
Operation Hastings eleinte nem jött be, és pont a sok csipa végett, azóta járművekkel meg gyalogsággal akkora jókat lehet benne játszani mint a szemét
és ez lett a kedvenc mapon is!
ha van egy jó sniper limites szerver azon nagyon jókat lehet játszani! Amit javíthatnának az az h a tankok ne tudják könnyen leszedni a heliket! Rem a köv peccsel javítva lesz és kapunk még hozzá extra mapokat
írtad h szikráztak a fák, ezt én is ésre vettem, az egy tuti jó búvóhely nekik sajnos! pici bug, asszem ők kitudnak lőni de mi befele nem :s meg tankkal simán átmentem ezeken a fákon, mintha ott se lennének! Érdekes... ezt azért +ba javíthatnák még
kár h nem írja ki h mennyi pint gyűjtött be az adott sgyén, nekem asszem eddig valami 50darab volt a legtöbb, legalábbis amit számoltam meg fel is vettem videora (22000 pont körül)
sima bc2t én is szeretem, mikor nincsenek agyam eldobom szituációk, remek kis játék lett, tényleg kéne alá a 4 mag :s sztem most már csak szandit veszek, kb április tájékán. Ebbe a 775be már kár pénzt ölni.
-
DieHard
senior tag
válasz
Vulpio #25200 üzenetére
Közben kihalt az eredeti MOH is. Na ekkor lett gyanús, hogy az összes virágboltos játszó megy, és az eredetiek halnak. Gondoltam, hogy valamelyik istenség nem akarja hogy világbajnok legyek.
Innnentől csak egy gondolatom támadt a DVD iró. bettettem a kék lejátszóba és 1 óra játék után sem fagyott. Ma még tesztelem. Remélem csak ennyi a baj. Amúgy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest