- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Lehet, hogy admin meg tudja oldani a csapatok azonnali cseréjét vmi paranccsal. Egy biztos, véletlen nem lehetett.
Helisek tényleg durván nyomták. Akárhányszor tankba ültünk, leolvasztották rólunk a vasat. Beraktam erősebb páncélt járműhöz, hogy haha, most lőjjél, aztán ugyanúgy lerongyolódott a tank (neki meg biztos a nagyobb károkozás volt benyomva).
Egérrel is lehet jól helizni, de lehet, hogy joystick-kal v.vmi gamer cuccossal nyomta a srác. -
Joe-T
tag
válasz
r-chee #25281 üzenetére
Tegnap érdekes dolgot művelt a szerver! A Panama pályám amerikai oldalon voltunk és elég kiegyenlített küzdelem mellett az ellenfél vezetett olyan 30 tickettel, majd fordult a kocka és a mi csapatunk elment vagy 100 ponttal! Eddig nem is volt gond, de amikor az ellenfélnél a tickettek száma leesett olyan 60-70 környékére a szerver egy laza mozdulattal átdobta a teljes csapatot (16-16 fő) az orosz oldalra és ki is kaptunk, mert már azt a pontszámot nem lehetett visszadolgozni. Ez a váltás olyan 280:70-es állás körül következett be!
Lehetséges, hogy egy admin egy gyors mozdulattal át tudja váltani a két oldalt?
Azért gondolom, hogy admin lehetett aki elkövette, mert van egy olyan érzésem, hogy az először vesztes csapatban lehetett és nem tetszett neki!Az Atacama pályán a helikopteres srác nagyon durván nyomta! Nem is tudom, hogy hogyan lehet így helizni egérrel!
-
Def26
félisten
Azért lehet vele headshotokat is osztani. Kiváló fegyverek messzire is egy kis kiegészítéssel.
Leszedsz vele 1-2 embert qrva messziről és máris kapod, hogy csaló vagy.
ciry:Mostanában nagyon-nagyon rászoktam az engeenerre. Inkább annál a kasztnál kéne valami fegyver. Egyébként szerintem a leghasznosabb kaszt. Nagyon lehet vele darálni, csak hamar kifogy a golyó. Én több rakéta "tár" kiegészítéssel lövöldözök vele, és nagyon bejön. Az sem zavar, hogy így a fegyvereken nincs semmilyen távcső/lézer irányzék.
-
sith7
félisten
A fórum hatására tegnap kipróbáltam ezeket a sörétes fegyvereket, nem rosszak, közelharcban halálosak
-
ciry
őstag
Szerintem a pisztoly is kiszedi, ha magnum ammos.
-
siriq
őstag
nyugodalmas ejszakat vagy pedig ebredest szeretnek kivanni ezzel a videoval: [link]
Ha esetleg volt, akkor elnezest. -
HyP3b0y
senior tag
válasz
kacsyx #25196 üzenetére
Én is tudok úgy írni
Rengeteg ilyen f@$ztarisznya van és a sok buta gyökér bedől nekik.
A másik amikor egy olyan weboldalra csal ami a steampowered.com teljes másolata, összes link eredeti steamre mutat. Megpróbálsz bejelentkezni, persze sikertelenül, de egy - gyanítom txt - fájlba a felhasználóneveket+jelszavakat azért elmenti...
Ha értenék hozzá, már rég szarrá floodoltam volna ezeket az oldalakat, bogarássza csak a blödséget a parasztjaui.:ezért nem tudod beleírni a nevedbe hogy steam
(legalábbis szép csillagokat ír majd ki)
-
gabipaci
őstag
Remélem, nem felejtettétek el, egy óra múlva indul a verseny!
[link]
A kategóriák:
a, 5-ös killstreak (minden 5 vagy annál több gyilok halál nélkül ér egy pontot)
b, pontszám
c, pontszám/kör (tehát aki körönként átlagban több pontot szed össze)
Mindhárom kategóriában a statok figyelésében a Proconos webstat lesz a segítségünkre.
A verseny kezdetekor nullázni fogom.A díjak:
Első díjak egy-egy Logitech G500 Gaming Egér lesz
Második díjak egy-egy 50% kedvezményre jogosító kód
Harmadik díjak egy-egy 35% kedvezményre jogosító kódMindenkit szeretettel várunk!
-
Neoteric
addikt
Nekem nincs helis történetem, de "egyszer a zenetáborban a lányok fuvolát dugtak a puncijukba."
-
gergo0328
senior tag
Pancser helisekhez nekem is van sztorim.
CQ Atakamán és ahol a UV van ott csipáztam M24-el ezek lereszkettek mellém és próbáltak lelőni de "balpéniszek" voltak és nem találtak el erre kilövöm a gunnert csipával majd a pilótát utána beszálltam a majd 100%-os helibe és mentem vele egy pár kört
xD
-
Xaels
félisten
Ilyen nekem is volt Heavy Metal-on csak én Blackhawk-al repültem és már kiugrott minden utasom. Map elején voltunk és elmentem a másik csapat kezdőjéhez és látom ott a heli, körben meg csatanyomok. A hülyék összevesztek a helikopteren. Gondoltam, ha már ilyen jól szórakoznak én is beszállok. Becéloztam a földön tartózkodó HIND-et és belereptettem a BH-t, kiugrottam majd megkínáltam a vitatkozókat RPG-vel
Érdekes utána mindig 2 helijük volt az égen, amíg le nem szedtem RPG-vel.
-
gergo0328
senior tag
gol, m24, SV98 is sebez rajta ha jól tudom. bocs igen elszámoltam a csillagok pontozását...tudtam h vmi nem stimmel csak nem tudtam mi kösz a javítást
Én is szoktam haverral helizni de nem értem amikor ott várjuk a helit és nem is toljuk rosszul akkor miért jön oda egy ismeretlen helizni Látja h egy klánban vagyunk akkor hagyon már. Ha én egyedül helizek és odamegy 2 csóka aki helizne és egy klánban vannak otthagyom nekik he beszállok és nem mozdul a heli akkor kiszállok h vigyék...
-
Def26
félisten
Tegnap volt egy jó esetem. Észrevettem ahogy két koma társalog, hogy
-"Ugorj ki a heliből"
-"Nem ugrok, ugorj Te"
-"Ugorj ki mert a haverom akar beszállni". Természetesen a heli nem mozdult.Nem is értem, hogy miért nem a csapaton belül kommunikálnak. No mindegy, becéloztam őket mortarral és pukk, mindketten meghaltak a helivel együtt. Ezután egymást szidták mint a bokrot.
Jót kacagtam a dolgon, hogy két hülye veszekszik, ezzel felhívják magukra a figyelmet, és mindketten odavesznek.Más:
Van még valamilyen fegyver az m95 -ön kívül amivel le lehet lőni a helikoptereket? -
Prison85
senior tag
Hell!
Nálatok megy a játék? Nálam érthetetlen okokból amikor csatlakozni akarok egy serverre, akkor "the connection with the server has been lost" üzenettel nem enged sehova
Nem értem! TS-em, MSN-em, netem megy rendesen, de akkor mi a baj?
-
BalaNce87
addikt
válasz
gergo0328 #25260 üzenetére
Én konkrétan arra gondoltam hogy ott áll az ellenfél az mcom mellett és az mg-ből figyeli a másik mcomot. LMG-re én nagyon ritkán teszek red dot-ot, acogot egyszer raktam az xml-re, de az nem jött be. Medic-el általába a medices kiegészítéseket használom, néha magnum ammo, utóbbira most rákaptam.
-
Vulpio
csendes tag
Írtam nekik, válaszoltak is , de addigra megjavult csak úgy a semmitől... mondjuk amit írtak azzal sem mentem volna semmire, mert ezek közül egyik sem talált.
"1. A virus modified the game executable
2. A crack of some sort was applied to the game executable
3. You are using a non-standard version of the game (D2D/Steam/Gamestop etc.)" -
gergo0328
senior tag
válasz
madgie #25250 üzenetére
ilyen nekem is volt. 870mcs-vel (1. platinám) futkorásztam és be volt spotola egy gyerek reflexből odalőttem és kiír 2 nevet meg h headshot, headshot... 2 fejes 1 lövéssel( 2. patch után toltam nagyon vele most leszoktam róla
) Igen MG36 noob vok mert kell rá a platina
BalaNce87: Mg3-ra óriási hiba red dot-ot tenni az vassal a jó meg magnummal és több gránáttal vagy lövedékkel.
sith7:1000 kill és 10.000 pontot ér. És előtte minden arany is 1000 pont szval ha elviszed platináig sok pontot szerezhetsz.1*100+1*500+9*1000+1*10000=19600 pont platináig (lehet h rosszul írtam akkor javítsatok.
-
F_Zolee
nagyúr
Toltam egy jó kört gabipaciék szerverén. De olyan csítszagú kört vittem, hogy az csak na.
Oasis rush védőben. Igaz tankoztam a de valami iszonyat 36/1 jött ki a végére.
Remélem nem tör ki felkelés, hogy csaltál-e de úgysem hiszem el, hogy nem féle okfejtés...
-
BalaNce87
addikt
Egy ilyet találtam, 1:20-nál a csóka egy csöppet elvan tévedve... csak így kérdezem defuse esetleg?
-
madgie
titán
Megéri kipróbálni! Jó muri, amikor medikpistike megjelenik az M60-nal, szokás szerint fél perce a bal egérgombon ragadt a keze, így ész nélkül lő mindenre. Észrevesz, bekapsz ugyan pár lövést, de ő az elsőre elterül... bírnak ilyenkor káromkodni a chat-ablakban
870 MCS, SPAS-12, NS2000 erősebb alapból is, ezek a 12 Gauge-vel általában egy lövéssel ölnek, a Saiga meg a USAS-12-ből több skuló kell, de jóval gyorsabban is lehet velük pumpálni. Az első háromnál ha nem talál be a lövés relatív közeli ellennél és az visszalő, nem érdemes az újratöltésre várni (addig kilyukasztanak) elő kell venni a Rex-et, shotik mellé alap fegyó, szintén lassú, de baromi erős
-
madgie
titán
A fegyverek accuracy csíkja pont erre utal. Például a medicnél az MG3 hiba darálós és relatív jó stuki, ha célzás nélkül tíz méterről is úgy szór, hogy simán leszednek egy M9-es pisztollyal is szemtől szembe. Míg mondjuk az M16A2-vel nem szoktam közelről célzással bajlódni, SC-ben ott a célkereszt középen, a lövések nagy része betalál a lassú célzás nélkül is.
-
Joe-T
tag
válasz
madgie #25238 üzenetére
Most lehet, hogy én vagyok túl láma hozzá, de nem az van, hogy zoom esetén kisebb a fegyver szórása ellentétben a zoom nélküli csípőből puffogtatásnál?!
Lehet nekem is elő kellene vennem a szigszallagot? Sokszor azért maradok alul az ellenféllel szemben, mert míg én kapcsolom a zoomot és célzok addig ő már osztja az áldást! -
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #25231 üzenetére
Az alkoholos filc a cheat! Nekem egy fekete ragasztószalag darabka van, kb 2mm, az nem cheat, de a filctoll, az bizony elítélendő
r-chee, én sajna a Logitech-hez húzok, de a Razer sem lehet másképp:
Lehet hogy be van pipálva a game detection, vagy valami hasonló, és abban az esetben a játék indítófile-jához kell rendelned profilt, és akkor azok a gombok csak a játék futása közben bírnak azzal a jelentéssel. Ellenőrizd, hogy az f10-re ne legyen semmi programozva játékon belül, működnie kell. Bár én nem használnék ilyenekre f billentyűt, mindig csak a baj van vele. Programozd mondjuk az o betűre. Nekem BF2-ben csak úgy működött. -
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #25222 üzenetére
Razer Lachesis B. Blue. Nem merültem még komolyabban bele, de minden gomhoz van egy rakás lehetőség. Egyik gombra belőttem F10-et ami Fraps-ben a képek lövéséhez van beállítva, de nem volt jó, gondolom, nem jól állítottam be. Talán összejön. Jó lenne, nem kéne billentyűzeten matatni.
-
DieHard
senior tag
Makro nem tiltott. Én is hasznnáltam BF2 be TV-zés közben. Amugy ez már csak hab a tortán, hogy a szintén profi ellenséggel szemben nyerhetsz egy pár ezred másodpercet. Mezei halandók ellen tök mindegy h makrózol é vagy sem.
Akkor az is cheat, hogy alkoholos filccel megjlöltem a monitoron a célkeresztet? Némelyik fegyónál zoomal, vagy anélkül is rémhasznos. -
Xaels
félisten
-
kacsyx
aktív tag
Ugyanazon a szerveren pár órával később az is megesett, hogy a medic szakasztársamat hívtam gyógyítani, jött is nagy lelkesen, de biztos zavarban volt kicsit és a nagy fegyverváltogatás közben medkit dobás helyett kiütött defibbel
Utána rendes volt, felélesztett, nem is szóltam neki miatta, előfordul az ilyen
-
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #25220 üzenetére
Milyen egér? Nem frogramozhatsz a gombra olyat, amit be tudsz állítani frapsban?
Nekem g700 egerem van, de nem raktam egy gombra sem macrót. A oldalsó 4 gombon a fegyverek vannak, felül a ki és beszállás, spot, meg ilyenek.
De még csak két hetes az egér, és nem is játszom sokat, így még meg sem szoktam -
r-chee
őstag
Nekem is kéne mókolni az egeremmel, csak más fronton. Jó lenne, ha valamelyik oldalsó gombbal tudnék lőni Fraps-en keresztül képeket. Bár van egy olyan érzésem, hogy kevés rá az esély, de jó lenne.
-
Xaels
félisten
Ne is mond. Tegnap este még játszottam. Arica Harbor volt a szerveren éppen, de már ment 1 ideje mikor beléptem. A másik csapat tele volt medic-el és volt köztük MG36-al egy srác aki komolyan úgy lőtt vele, hogyha meglátott (hit-elhettem előtte akár 3-szor is AN94-el) akkor is egy pillanat alatt összeestem. Nagyon durva statot csinált(olyan 70/20-as arányút), de a kövi térképen(Harvest Day) nem medic-el jött és éppen csak 1-es volt a K/D-je.
Amúgy BF.hu-n múltkor Arica-n szépen megnyertük a CQ-t pedig daráltak a másik csapatban rendesen
-
Vinchi
tag
Az ilyeneket én sem értem, az ilyen "csítereknek" mi a jó, mert az hogy egy program céloz helyettük, na meg lát mindent, úgy elég uncsi lehet... ezek az ilyen Statra gyúrók, valószínűleg az átlagéletkoruk sem túl magas és csak a számok miatt járnak fel.
A másik meg ilyen grafon játszani.. inkább menjen Battlefield 1942-zni, ha ez bejön neki.
-
Neoteric
addikt
Amúgy nem kell feltétlenül gamer egér.
Öcsém előszeretettel alkalmazza CoD2-CoD4-ben a klikkelőt.. Bármilyen gombra be tudod programozni és egybe leadja a cuccost. M1 Garandból csak úgy folyik kifele a töltény.
De sztem fölösleges, az én DeathAdderemmel simán lehet gyorsan lőni ha elég gyors az ujjad, mert "nem akad be". -
ciry
őstag
válasz
kacsyx #25213 üzenetére
Nekem is olyan van, de itt használhatatlan.
A Logitech G sorozatú egerei/billentyűi makrózhatók, beállítod, hogy a programozható gombot lenyomva mi történjen(bal egérgombot lenyomkodod, beállítod közte, hogy mekkora legyen az időintervallum a gomblenyomás között és ennyi).
Nekem is G11-em van, ugyanúgy megoldható lenne, mint egereken, de a faszom se majomkezű, hogy leugráljon a billentyűről jó messze, meg amúgy is hányok a medikezéstől(na jó, ritkán előveszem).
Ezzel asszem sokkal egyszerűbb lehet. -
kacsyx
aktív tag
Valami olyasmire gondolsz, mint pl. az A4-Tech X-750BF egere? Ezen van egy 3-as sorozatokat leadó tűzgomb. Nem minden játéknál működik amit leírtál, de pl. MW2-nél nagyon adta anno. Megnyomtam párszor és a Desert Eagle golyóit egy pillanat alatt kiköpködte, az ellennek pislogni sem volt ideje a golyózáporban
Én a G3-ra esküszöm a patch óta. Tak-tak és már fekszik a pálya végén a sniper -
ciry
őstag
válasz
madgie #25205 üzenetére
Egyeket lőnek k...a gyorsan.
Lenyomják a gombot és nem kezd el össze vissza lőni a fegyver, hanem halál pontos marad, mint mikor egyeket lősz, csak sorozatban. Be kell programozni a cuccot és megy is.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Egyébként meg az mg36 mocskos bivaly fegyver, pötyögtetve is meghálol -
kacsyx
aktív tag
válasz
Illusion1010 #24595 üzenetére
Na engem is megtaláltak tegnap este a szerencsétlenek!
Oasis attacker kezdőn leszületek mediccént, szaladnék ellenhez, erre iPlayGood nevű "csapattárs" lelő, iPlayBad nevű haverja meg felveszi a kitemet és elkezd élesztgetni. Mondom az @nyááád!
Na én az ilyeneket ugyanúgy bannolnám mint a csalókat. -
ciry
őstag
válasz
madgie #25203 üzenetére
Ez a csapat ESL-ben meg CB-n játszik(játszott
) hozzánk hasonlóan warokat, ahol az ilyen nyomorékok igazán ütős csapatok ellen kevésbé lennének képesek érvényesülni.
És igen, gyanítom, hogy a büdösszájú gyökérállat még verte is magát, hogy az xy team-et hogy leverték, aztán közbe meg fos csaló.
Egy meccsen, ahol nincs 3d spot, ez mocskos nagy előny, emellett még valamilyen úton-módon laggoltatják magukat+ szerintem még valami scriptjük is lehet az mg36-hoz(ez asszem legális, csak drága egér kell hozzá).
A legtöbb embernek 5 perc játék elég lenne egy ilyen brigád ellen, hogy darabokra törje a lemezét -
madgie
titán
Mi a tököm élvezetes abban, ha 2010/2011-ben agyonbutított, szupernintendós grafikán tolja a játékot az ember? Sose értettem ezt a fajta csalást (sem), nálam jócskán hozzátartozik egy FPS játék élvezeti értékéhez a látványvilág. Oké, szép lesz a stat, gondolom lehet vele vagánykodni a fécbúkon... nagyszerű, get a life, ez csak egy játék
-
DieHard
senior tag
válasz
Vulpio #25200 üzenetére
Közben kihalt az eredeti MOH is. Na ekkor lett gyanús, hogy az összes virágboltos játszó megy, és az eredetiek halnak. Gondoltam, hogy valamelyik istenség nem akarja hogy világbajnok legyek.
Innnentől csak egy gondolatom támadt a DVD iró. bettettem a kék lejátszóba és 1 óra játék után sem fagyott. Ma még tesztelem. Remélem csak ennyi a baj. Amúgy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Autószerelők, autószerelés
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest