- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Lenne pár kérdésem, amikre eddig nem tudttam rájönni:
1.Hogyan lehet megnézni a Ping-et a játékban, mert mikor válogatok a szerók között,nem írja ki.
2. Frapps-et elindítom,de nem méri a FPS-et játék közben, esetleg lehet a játékon belül vhogyan kiíratni?
3. Valamint a sebzés rendszer marhára nem értem,de ezt már kérdezték párn a topicban.
Van hogy szórom 3 méterről az assault fegyverrel és semmi.....de olyan is van hogy rossz engineer támadó fegyverrel lövök bele 2-őt és kipurcan.Nem tudom hogy a ping miatt van ez (amit nem látok egyelőre) vagy a fizika miatt egyszerűen csak rossz helyre célzok.
Gondolom mindenki a fej környékére céloz, de messziről esetleg fej felé kell célozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest