- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
-
jacint78
addikt
-
M@rdel
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
-
spanglee001
addikt
a 10en nekem is fos volt, és sokan szívnak a 10el, van akinek jó van akinek nem,
a hardwerhiba ki is zárható
a win 10 nem stabil ez van. pedig elég új és elvileg támogatott hardwerjeim vannak
win8on semmi hiba még véletlen se, win10 napi szinten fagyás, + a hangbug amivel szintén rengetegen találkoztak. -
kisza25
félisten
most volt win reinstal ez miatt, ma visszarakom a 7-et, az se jó akkor ki kell szűrnöm mi hibázik, csak van hogy 2-3 napig semmi, pedig napi 3-4 óra játék az megvan

Prosector: Es a 7-tel nem csinalta 10-zel meg igen?
igen, így van, nem csak nálam van gond, visszanézed a wideót abban a körben 3-an estünk le, IRAM-os emberkék is vagy 10-en szívnak win10-el többen visszamentek win 8.1-re
én win 8.1-et kihagytam ezért váltok vissza win 7-re azzal nem volt fagyásom 1 évig bf4 alatt
van is TS-en egy "szállóige", ha valaki bemondja, hogy kifagyott:
Win 10?
-
kisza25
félisten
-
jacint78
addikt
Hogyne kéne skill ahhoz hogy a sotisra messziről menj rá, taktikának hívják. Akárcsak azt, hogy a Lock-on-os embert kilövi az akinek az a dolga. Nézem a videókat az ilyen war-okról és a taktika és csapatmunka annyiban ál meg, hogy gyere hozzám gunnernek meg spawn-olj rám, egyébként mindenki megy összevissza, hát néhány jobban sikerült körben még publik közben is jobb csapat szokott összejönni totál idegenekkel, mindenféle kommenikáció nélkül. Volt, hogy összeáltam RPG-sekkel például, ők mentek a járművekre én a gyalogokra kettőt küldtek a tankba, kiszált az ürge heggeszteni én kilöttem majd heggesztették és vittük a tankot és ennek sokféle permutációja előfordul. De úgy nem is lehet ilyesmit csinálni, ha a fél fegyverarzenál tiltva van és mindenki ugyanazzal rohangál, mondhatni rosszul játszátok a játékot.
Gondolkodtam azon, hogy beszálnék valahova, de nincs értelme, a public izgalmasabb. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
kisza25
félisten
ja minden körben leestem 1x, rakom ma vissza a win7-et, mert ez nem állapot, WAR-on is leestem

players111: itt az új videó az ellenség szemszögéből
-
jacint78
addikt
-
daveoff
veterán
-
kisza25
félisten
-
jacint78
addikt
-
daveoff
veterán
pedig direkt átbeszéltük meccs előtt, hogy figyeljünk a szabályokra, és figyelmeztessük az ellent, ha esetleg valaki mégis használna tiltott cuccot, erre velünk fordul elő. inkább nem is minősíteném azt aki használta...
ráadásul mukin, és rajtam kívül mindenki "rutinos" ilyen téren, az első kupa részvétel miatt....szólok nekik...
egyébként beírhatták volna úgy a szabályzatba, hogy dlc fegyverek, és kiegészítők, nem tárgyak, mert az nem egyértelmű szerintem...
-
kisza25
félisten
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
-
zzola
titán
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
venomka1
aktív tag
-
venomka1
aktív tag
-
venomka1
aktív tag
-
venomka1
aktív tag
-
venomka1
aktív tag
-
törölt tag
-
Dragon27
senior tag
-
Prosector
addikt
-
Dragon27
senior tag
Csak 1080/ a videó formátumokat végig próbálgattam mindet

frame a full... is remeg ... frame size-on csak 1080-ban ////M^xx action ez tetszik,. MSI Afterburner beállítottam action-t felvétel alatt megjelenik a monitorozás csak nem veszi fel

action
szép videót készít csak felvehetné a monitorozást,action fps szerintem kicsit pontatlan ... .... (Most csak próbaverziót használok) -
Bjørgersson
félisten
-
Dragon27
senior tag
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
daveoff
veterán
Most már én is kezdek elbizonytalanodni, hogy jó ötlet volt-e nevezni a kupára, mert amiket tapasztalok, illetve amiket mesélnek. Tényleg a warokon is vannak csalók, sokszor a saját csapattársaik sem tudják, ez gáz nagyon. Ezt most már lenyomom, aztán szerintem nekem ennyi volt, amúgy sem az én stílusom, de legalább kipróbálom.
IRAM! Kisza! Készüljetek szombat estére!

-
@rglaaf
veterán
Figy tegnap toltunk ellenük 3 mapot ha nem látom el se hiszem hogy ezek major league-ba nyomják
golmudon az volt a taktik a tank ellen hogy steal jet rám küld egy guidedet utána simán belém rammel ez 3x,romoknál felpakol a gyerek slam-el persze kiugrok hagy vigye és tényleg elvitték ketten persze azonnal haltak a saját sz@ruktól
Floodon középső pontot a magasabbik tetőről spamolják gp30 sraw meg ami van
Zavodon jihad c4 az alap volt náluk plusz a taransport helijük minigunja soha nem hevült plusz a kis huncutságokat már nem is emlitem
Bár volt a wtf momentum előttem térdel pár méterre az egyik géniusz nem vett észre volt kb 3 mp- ameddig eldöntöm lekéselem e vagy szét tunkolom utóbbinál döntöttem de kár volt leszedtem róla vagy 80 hp-t és egy 180 fokos fordulattal 2 tized másodperc alatt ledarált
nah mindegy elég a sírásból
majd legközelebb a mi szerverünkön toljuk hátha sikerül elcsípni őket -
eugabesz
őstag
-
HollyBoni
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
zzola
titán
-
törölt tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
gali777
őstag
-
Griff55
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ja hát ezt irogatom az IT-s embernek és ki van borulva mert csak egyesével tudja beállitgatni...
Netlimiterrel meg nehézkes mert ahogy battlelog kidobja a piros üzit netlimiterben is eltünnek a hibás portok.
Azt sem értem IP cimemet kéri, van egy összesitő amin bejön koliba a net, az neki nem jó, gépemen meg ipconfiggal meg mindenhol néztem mi az annya kinnya kell neki. IP configgal ki kell hogy irja, netes whatsmyip stb oldalakon meg totál más van...
(#85474) Prosector
Mindegy amennyit tudok összeszedek....
IP cimre valami ötlet, már totál hülyének néz

-
eugabesz
őstag
-
zzola
titán
-
HollyBoni
veterán
Engem annyira nem izgat a dolog. 100% hogy nem ruháznék be drágább hangcuccra hogy jobb legyen a statom. 2.1-es cuccon hangcuccon játszok, de nem üvölt, úgy nem szeretem. Fülessel vagy fejessel nem szeretek játszani.
Ha meg néha megkéselnek ez van, lesz*rom.
De most eléggé átmentem casual gamerbe, pár évvel ezelőtt még én is klánoztam meg ilyenek. -
HollyBoni
veterán
Hát azért public szervereken nem mindenki pro.
Én sem foglalkozok ezzel igazából.Nem tudom felfogni, megint megcsináltam, és nem írja ki. Megvolt egy pisztoly ölés, defib, és GL. Meg is nézem a statokban, és az összes fegyvernél +1 ölés van. Még is azt írja az assignment-nél mindegyikhez hogy 0/1.

-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
-
eugabesz
őstag
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
GoTReX
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
prokxy
veterán
-
Gyula84
veterán
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
Akkor úgy mondom, hogy az első pályán oda vissza nyertek, 818ellen ez szerintem nem szégyen, pláne hogy egy nagyon jó helisük van (818 GunnerTibii) Downbreaker-en igen csak tudott érvényesülni.
A második pályán (Flood Zone) első kört nyertük 74 tickettel, második kört nyerték 64 tickettel így összesítve azon a pályán mi nyertünk
De mi még tudunk hova fejlődni, mert olyanokkal játszottam, akikkel még nagyon keveset toltam és ez ha van egy gunnered igen csak kellemetlen tud lenni, hogy nem vagytok összeszokva, én voltam az IFV felelős
na meg nincs külső nézet+ van teamkill ezt járműben nekem szokni kell (ne álljak neki tolatni, mikor szerelnek...)
-
Gyula84
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
daveoff
veterán
csinálhatsz akármit, ez nem rajtad múlik, elég egy játékos a szerveren aki belagoltatja, aztán borul az egész. most már értem miért volt az a rengeteg szidás itt is, normálon tényleg ez van. hc-n betalálom, aztán fekszik, problem solved...itt meg a "szerencsén" múlik ki nyer egy szemtől szembeni párbajt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a win 10 nem stabil ez van. pedig elég új és elvileg támogatott hardwerjeim vannak 

500kill megvan vele, mély nyomokat nem hagyott bennem, de ugye hc-n tök más minden fegyver...
ráadásul mukin, és rajtam kívül mindenki "rutinos" ilyen téren, az első kupa részvétel miatt....
mondjuk a kommal érdekesebb lenne sokkal, de azt szerintem nem akarják a többiek. meg szerintem a saját csatornámra is feltöltöm az összes meccsünket, miért ne...