- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Ennyi erővel ne idegeskedjünk a csalókon se, mert nekik meg az nyújt szórakozást.
Mint írtam azzal nincsen bajom, hogy kipróbálja az ember ezeket egy üres szerveren egy társasággal, de amikor egy ilyen társaság bekeveredik egy cq-ra, akkor igencsak eltudják venni az ember szórakozását. Persze abban igazad van, hogy nagyon sok esetben ez nem a játék hibája, hogy idióták játsszák.
Gondoltam, hogy nem ez a fő tevékenységedÉn azokról írtam, akiknek ez az elsődleges feladat, hogy ezeket a szarokat lerombolják.
swagger55
Addig meg elfoglalnak 4 zászlót. A legrosszabb, ha squad-ban vagy és rád élednek a csapattársak, mert arról a pontról mindenki szaladhat mindenfele, mert zászló sincs a közelben.
Na mindegy, felőlem úgy játszik mindenki aki akar. Csak ne legyen velem egy csapatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Manjaro Linux
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest