- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tam1878
csendes tag
válasz
kisza25 #25428 üzenetére
Viszem magammal mindig, mert ha nem premade squaddal megyek, akkor egyértelmű, hogy a bánat sem fog segíteni nekem. Ez mondjuk csak, akkor probléma, amikor az enemynél javítják a tankot, miközben engem akar a túlvilágra küldeni.
@Svájcinéger:
Vannak szépségei annak, hogy rengeteg ember egyszerűen hülye még egy fps játékhoz is
Az sem rossz amikor kiszállok hogy javítsam a tankot, erre valaki mellettem beül és elviszi, de gondolom nem csak én tapasztaltam ezt. Vagy amikor a gunner képtelen megmozdulni javítani, én kiszállok és miközben javítom ő át ül és elhúz a tankkal...az igazi Battlefield élmény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged