Hirdetés
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz ittakary #4877 üzenetére
Pedig a faxbukon írtál adatlapomra, hogy előrendelted onnan.
Iponnál nincs határ megszabva, nincs kiírva. Rendeld meg onnan is.
Már volt szó a topikban ilyen dlc-s dolgokról, nem egyszer.Az LE-hez a back to karkand jár, ami a lényeg. Ez egy bfbc2 vietnam szintű kiegészítő.
576-nál, cdgalaxisnál jár mindegyik dlc. De itt drágábbak is. Mondjuk plusz dolgok is vannak még (póló vagy steelbook).
Egyébként ez a többi 3 dlc egy semmiség. Benne van az első hsz-ben, hogy mik. És ráadásul ezek közül a physical warfare pack mindenkinek járni fog később ingyenesen.A dirt 3 teljes játék. Tudtommal működött minden benne.
A dlc plusz tartalmat jelent, nem a játék kiegészítését.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ittakary #6618 üzenetére
Épp ezt mondtam én is. Ha holnap küldik is kódokat, többség úgyis csak meló után tud játszani, akkor meg alig marad pár óra a játékra open előtt. És lefogadom hogy volt olyan aki csak emiatt a két nap miatt vette meg MOH limiteded.
Arról meg ne is beszéljünk hogy olyan is van aki szabit vett ki hogy tudjon játszani. Oszt itthon van pihen, csak játszani nem játszik.
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
válasz ittakary #6624 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől, az én hibám volt, nem tudok oroszul, így elnéztem a júliusi dátumot, azt hittem, nemrég jött ki.
Miután még nem volt belőle benchmark, így gondoltam, majd sikere lesz. Tévedtem.
Gomen-gomen... legközelebb jobban figyelek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz ittakary #6670 üzenetére
Na, találtam egy tegnapi benchmark tesztet a bétáról, hamarosan kikerül. Ezúttal már értettem a dátumot, pont tegnap készítették.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
-
-
Cybertrone
veterán
válasz ittakary #7963 üzenetére
Full medium motion blour teljesen off... 2*-es szűrés, tükröződés kikapcs! ( Ts kapcsolat van aktívan így meg is kérdeztem!)
TheChos3nOne:
Nem csak azért mert rajtam kívül még egy jó pár ember is így gondolja... Vitát nem akarok, ha gond van jöhet privátba, köszi![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz ittakary #8598 üzenetére
Le is szedte... csak szarabbul ment neki tőle... és még fagyott is!
Mára amúgy befejeztem... 25. szinten vagyok elégedett vagyok magammal pár kép következzék:
( Aki ezek után azt mondja hogy a game grafikája szar az nem ép) És pár statot is belecsempésztem ha nem gond! :[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
pohár
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest