Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Gery9112
üzenetére
Vagy mondjuk "Dogtag" Battlepackokból (ha lenne ilyen).

Egyébként fenntartom a múltkori okfejtésemet, az utóbbi időben a plusz tartalmak jobban csikarnak, mint a játék.
A játék árának figyelembe vételével néhány eurót szívesen rááldoznék 50-100 db battlepackért.Nem tudom most milyen árban mozognak az ilyen packok, de a játék árához kellene sztem igazítani.
-
voodoo98
addikt
válasz
Gery9112
üzenetére
A dog tagek miatt nem lesz kimaxolva!
A többi meg lesz/lehet.(#35499) Gery9112
Egyedül a DICE, EA, UPRISE, GAME CHANGER és DICE FRIEND dogtagek ok (lehet van még), h nem lehet akárkié. De többit engedni kéne, hogy Community Mission keretén belül meg lehessen szerezni.
pl.: FridayNight dog tag -
dergander
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Nézegettem ezeket az új skineket, mármint ami csak fekete...hát nem sokat erölködtek rajta a fejlesztők. Megvan nekem az automatico eredeti legendary ami ugye szép fekete-aranyozott, meg van ami csak matt fekete. Nem kérdés hogy melyik a szebb. Azért ezekből is összegyüjtöm mindet.
Régebben figyelmesebb lettem arra hogy van másfajta Legenary Skin is csak még azok nem szerepeltek egy ládába sem. Az is csak a régi alap fegyverekre jöttek. Azok mondjuk szépek.
-
voodoo98
addikt

-
bul07
nagyúr
válasz
blaca83
üzenetére
Hát én ritkán futok bele ezekbe
Van egy két pálya ahol érdemes lerakni , de a többin nagyon kevés helyre éri meg letenni azokat meg lehet tudni és lehet rá figyelni(#35491) Def26
Kép Fao Fortress pályán a várban lent készült, régen ott simán ment a lépcsőre
Meg a Empire's Edge pályán vettem észre az ágyúkhoz levezető lépcső esetén(#35492) dergander
Igen most már könnyebb vele ölni de szerintem kevesen használják
Sok noob cemper arra nem képes hogy ezt letegye valamelyik bázisnál hogy ezzel is segítsen, nem elvonul szélre és lődöz -
dergander
addikt
Annak idején emlékszem egy fegyver unlockhoz kellett 15-t ölni Trip-el. Csak akkor még maximum 75dmg-e volt és csak maximum 1-et tudtál lerakni anélkül hogy eltünne a másik. Ma már ez is gyerekjáték, volt hogy scoutként csak 20killem van egy Conquesten vele. Szerintem így is elég OP lett, simán nerfelném a Dice helyébe már így is a játék kezdete óta szinte minden fegyvert rongyá butítottak.
A lépcsős témára visszatérve én ma tudtam letenni igaz nem a bunkerokba hanem Suez épületek vagy ballroom folyosó feljáróra. De már olyat is észrevettem hogy leakartam tenni és 1 méterrel odébb rakta mintha nem lehetne mindenhova letenni.
A következő update-be már ne melég közel menni hozzá hogy robbanjon rá kellesz menni a madzagra. -
voodoo98
addikt
NEWS: #BF1 Revolution and #BF1 Premium Pass are now less than half of the original price thanks to huge discounts across all platforms!
Revolution - 60-67% off - €19.99 / $23.99
Premium Pass - 60-80% off - €14.98 / $19.99
The discount may vary by platform and region. -
warcat
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Nem.
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés, ha megveszem a Battlefield™ 1 Shortcut Kit: Infantry Bundle-t akkor a DLC-s fegyvereket is feloldja ? Seasson passom van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
whitezo88
nagyúr
A7V bemutato es technikai ismerteto a Tank Museumbol. Brutalis mekkora szorny. [link]
-
voodoo98
addikt
Az igen!

Más:
pár napon belül másodszor csinálja azt, hogy csak úgy kilép a játékból! Megfagy képernyő pár mp-re és kidob, se crash semmi. Vissza is tudok lépni! Semmi nem melegszik túl. Legújabb NV driver van fenn.
Annyi, hogy a win (akaratom ellenére) frissített kb. 1 hete a 17115 RS4 buildre.
Másnak nincs ilyen? -
omfgk
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Egyik meccs után ránéztem : 30/100
Következőbe lőttem Scout-al 12-őt és ez felülírta : 12/100
https://twitter.com/BFBulletin/status/976130898964942848
Basically, It's wiping out your current progression from "X" kills (80-90 for example) to "X" kills (15-20) again. These assists which count as kills should always be registered towards the mission progress, like medals.
Te lehet még nem nyomtál még egy meccset. Na majd az lenullázza neked is.

-
voodoo98
addikt

-
mcmike
őstag
-
voodoo98
addikt

-
bul07
nagyúr
Én csak arra akartam utalni hogy semmiképpen nem használnám a HUN bélyeget
PC se használom ezt a funkciót konzol menüjéhez meg még annyira sincs közöm így ebben én nem tudok segíteni
(#35456) Tegla80
PC-n nem igen van következménye az anyázásnak káromkodásnak, őszintén a csalót én is elszoktam küldeni melegebb éghajlatra
De egy példa a HUN bélyegre(vagy egy hónapos)
-
Tegla80
addikt
Ismerem azt a szervert,de ott pocsek a pingem(60koruli mig mashol
30-33ms) igy nem jatszom rajta mert valahogy nem adja ugy,mint az alacsonyabb ping eseten.....
Alap kerdesedre.
Menuben ha ranyomsz az R2-re akkor a baratlista jon elo mig L2-nel a bal menuben lesz valami olyan,h platon beta.Ott ha kitoltod a dolgokat akkor lesz "klanjeloles" a neved elott.bul07
Mi konzolon jatszunk es itt ha jelentenek,h elkuldtel valakit a sunyiba akkor eselyes,h banoljak az accod.Elobb picit azt vegleg....
Csalni itt max bill/eger kieggel lehet ami nem epp ugyan az,mint pc-n a csalas,de ettol fuggetlenul sokan nem szivleljuk azon technikat....
Szval nalunk sztem nincs rossz megitelese annak.,h latszik valami formaban,h "HUN" vagyok. -
bul07
nagyúr
HUN jelölésen én csak nevetni szoktam
bf4 idején olyan szerveren ahol fent volt a bérlő elég volt beírni hogy "HUN" player plz ban, és ha volt kis kedve a adminak már repült is, jó hír miatt, és nem csak a csalások miatt hanem a káromkodások miatt is, nincs jó híre a HUN bélyegnekDe most is számtalanszor látom hogy ilyen olyan HUN káromkodik, anyázik, és van ám hogy magyarul írja be mintha bárki is megértené azt
Én a HUN bélyeget nem ajánlom , szerintem komolytalanná tették
-
beriv
tag
Sziasztok PS4-en játszok BF1et olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a nick nevem elé beírni[HUN] vagy akármit?
EA account nevem változtassam meg vagy van valami más metódus? -
LeRoy18
aktív tag
kell a filmajánló is, ugy illik
halottról vagy jót, vagy semmit?ki volt az, akit kinyirt egy alien, predator és egy terminator a filmvásznon?
crazy credits, jobb alsó kockafejre tippelek a csoportképen

-
LeRoy18
aktív tag
a DICE-nál van olyan hivatalos beosztás, részleg, meló hogy pályatervező hadosztály?
ki a felelős designer náluk?
a mamáját nem irigylem, sokat emlegethetik a nevét (csuklás...)amikor unbalanced beszorítanak a bázis és az első flag közé, esélyed sincs semmire és ez megy végig, elforr az agyvizem
bf 1942-vel játszott itt valaki?
omaha bitches, mond vkinek vmit -
voodoo98
addikt

(#35445) mcmike
1000scrapes dolgot többször kiraktam nekem is, de csak először kaptam meg. -
mcmike
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
Ez azt jelenti hogy kevesebben vannak a szervereken mint ahogy azt hittük?

Egyébként a napokban 3 napig minden nap kiírta hogy kapok 1000 scrapet, meg Battlepack-ot fájdalomdíj gyanánt amiért nem mentek a szerverek, ha megyek egy kört online...
Mentem War pigeont...semmi...mentem Supply droppot...semmi...mentem Conquest-et....semmi....Operations-t....semmi...Domination-t...semmi....ezeket felváltva több kört mindegyikből...semmi... ki/be léptem játékból, kliensből, gépet újraindítgattam...semmi... szóval ezt (is) buktam.

Az assignment-ek némelyike (inkább elég sok) tartalmaz szinte lehetetlen dolgokat. Kezd elmenni a kedvem az assignment-ekre való koncentrálástól...
-
voodoo98
addikt
Due to a desync problem, the right number of players on servers isn't displayed correctly on the server browser. This problem concerns #Battlefield3, #Battlefield4, #BattlefieldHardline, and #Battlefield1.
Forrás: twitter
-
zzola
titán
Volt egy nyomi feladat, support classal le kellett lőni 2 repülőt. Eddig nem foglalkoztam vele, vártnál könnyebb volt, pár perc alatt levadásztam 2 bombázót!

-
Tegla80
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Hat nemtom es ezzel nem azt mondom,h nincs igazad.......
Viszont En spec leragadtam az M1917MG low weigt(AA sight) es Fedorov Avtomat optical parosnal...19 es 14 csillagnal vok es csak ezekkel nyomulok mar mert amit akartam fegyvert probalni azt kiszedtem es nem gyozott meg,h valtanom kellene.....
Szval szamomra ezek a legjobbak. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Pintim....
üzenetére
nincs legkomolyabb fegyver mindegyik más, rá kell érezni...
-
zzola
titán
válasz
Pintim....
üzenetére
1. DLC-s fegyver...
2.Neked nincsen (még) unlockolva... -
Pintim....
tag
Sziasztok. OLyan fegyverekkel olnek meg amiket meg nem is lattam,es nekem sincs, honnan lehet beszerezni? PL valami SMG/. Mleyik a legjobb automata fegyver?
-
LeRoy18
aktív tag
egy dolgot tudnak azért az amcsik, meg kell hagyni, tartják egyenesen a vonalat, mindhalálig

-
LeRoy18
aktív tag
magyar felirat, szinkron elérhető valahol?
Egy M1917 puskával harcolt Alvin York őrmester, az AEE legtöbb kitüntetést kapott tagja, aki 1918. október 8-án szinte egyedül foglalt el egy német géppuskaállást és ejtett foglyul 132 német katonát. York másik fegyvere egy .45 Colt pisztoly volt. Ezért a tettéért York megkapta a legmagasabb amerikai katonai kitüntetést, a Medal of Honor-t, illetve a francia Becsületrendet.[3][4][5] (A Gary Cooper főszereplésével készült filmben azonban Yorkot egy M1903 Springfield puskával és egy német Luger pisztollyal ábrázolták.)
-
LeRoy18
aktív tag
-
LeRoy18
aktív tag
privát szerver tulaj milyen szintű jogosultságok birtokában van?
úgy értem, hogy manuálisan beállíthatja a saját szerverén lévő játékos számlálót, amit a külvilág felé mutat valós időben?
mondok egy példát
zeebruge 24/7 conquest map, alig lézeng rajta pár játékos. de a kiirás szerint full 64/64 queue [2]de megérte rá csatlakozni, találtam egy új örökbarit
-
Gery9112
őstag
új CTE pc-n elérhető ma este. Javítják számos pályán a láthatóságot azok számára, akik épületekből néznek kifelé. Ez már régóta nagy rákfenéje a játéknak, pl. az Argonne Forest pályán számos olyan rész van, ahol egyszerűen semmit se látok.
-
voodoo98
addikt
(#35420) zzola
Azonnal kéne. Indítsd újra a klienst, nekem akkor számolta el az 500scrapet.Van új 11 Service Assigments, amikből 4 db köthető Affliction-ökhöz, ezek a lovas dogtagek.
10-20-30-40-50.000 xp-t kell csinálni és megadja sorban az Afflictionöket, de csak az első Apocalypse update-tel volt így
, a 2.-nál (hotfix) már korlátozták és előbb meg kell csinálni 5 dogtaget és utána tudod kiütni az Affliction-öket és aztán tudod csak az Affliction-höz tartozó dogtaget csinálni. 
Aki még az 1. update-tel gyorsan megcsinálta 10-20-30-40-50.000 xp-t, azoknak megmaradtak az Affliction-ök. -
zzola
titán
A legutóbbi frissítéssel valami történt! Valahogy nem adja be a killeket! Eddig az élen voltam minden körben, 3-4-es kd-val. Most meg középen/végén kullogok...láthatóan romlott a kd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feco70
senior tag
Vannak bajok
-
LeRoy18
aktív tag
jövőhéten egyébként névnapom ünneplem. vajon melyik nap
mivel leptem meg magam? ww1 témakörben illene gondolkozni, és 18++ remlélem
semmi sikosító....
ragasztó meg festék...
-
LeRoy18
aktív tag
a végén még nekem lesz igazam, hogy fogytán az emberanyag?
megette a fene, szembeköpném magam, ez a játék jobb sorsra érdemes
legalábbis volt hívatottma is csalódtam, március idusán... magyar nép
2016 október 21, régen volt
mostanában napi szinten játszok, aszittem már tudok sznájperkodni, nem érhet meglepetés itten
de mégis, unlock, 2500méter összesített fejlövés után járt a fegyver, ha emlékezetem nem csal
mi a szösz? valamit félre interpretáltam, a távolság-sebzés digramokat sose sikerült megfelelően értelmeznem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A játék árának figyelembe vételével néhány eurót szívesen rááldoznék 50-100 db battlepackért.
A többi meg lesz/lehet.
Azokra jobban megéri hajtani....bár a medálokat elnézve nem biztos, hogy ki lesz maxolva a játék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)