Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
mcmike
üzenetére
Persze a bf4-es ide oda dobálást és se kívánom vissza
De olyan apróságokat hogy mikkor pályát vált a bennmaradó játékosokat legalább egységesen ossza el, azt elehetne várni
És ha már megy a kör ne azt a csapatott kezdje elsőnek feltölteni amelyik vezet
Mert én nem tudom milyen módon jön be de nem egyszer láttam hogy 150-240ticket és ehhez mondjuk 26:28 a játékosszám, és akkor elkezdi feltölteni a vezető oldalt 26:32, és csak ezután jön a másik csapat
Persze ekkora már az előnyük olyan 200:310-re kúszott fel és ha nem csaló jön be új játékosként esély sincs megfordítaniHát a rangot biztos nem nézi mert nem egyszer van hogy egyik oldalon vagy egy kettő 100-rang feletti, a másikon meg sok, de ennek ellenére a bejövő magas rangúakat nem a gyengébb csapathoz dobja be
-
mcmike
őstag
Igazából mint mindennél, szerintem itt is két oldala van az éremnek...

Amit te igazából hiányolsz az szerintem a BF4-ben volt leginkább látványosan érzékelhető. Ott rengetegszer dobott át a másik oldalra menet közben, volt hogy a vége előtt 1 perccel a vesztes csapatba. Szerintem ilyeneket te és mások sem akarnak, ezért ennél a módszernél korlátoltabbak a balansz lehetőségek. Feltöltésnél pedig ha szimplán buddy-ra csatlakozik valaki és az illető az erősebb oldalon van, akkor muszály odaraknia. Ha csak simán becsatlakozó van, akkor sztem a gyengébbik oldalra rakja...

Szerintem ezt is éveken át finomították már, ki tudja még miket nem néz a háttérben (rang, K/D arány, pálya tapasztalata az illetőnek, stb.). De a tünet amiről írsz sajnos abszolút jelen van, nem tagadom.

-
válasz
dinersgala
üzenetére
Nekem ez akkor volt, amikor kontakthibás volt az egerem.
-
dinersgala
tag
helo, mostanában rengetegszer van hogy lövök valakit (pl hellriegel, fedorov) és nem nyomom meg de előszedi a kést lövés közben
bartekkel is meg bármivel ez van. Elállítottam valamit vagy frissítés volt? 
-
törölt tag
válasz
szukjozsef
üzenetére
Nekem sajnos nem oldotta meg a problémát, de azért csináld meg. Lehet hogy a köv. patch orvosolja.
-
zzola
titán
válasz
szukjozsef
üzenetére
Vagy a háttérben valaki kukoricát pattogtat?

-
törölt tag
válasz
szukjozsef
üzenetére
Nálam meccsek között meg a menüben szokott néha pattogni hangkártyával, erősitővel egyaránt. Telepitsd fel még egyszer a játék könyvtárában található directx -t és játékon belül használd a Large Speakers opciót az adja a legjobb minőséget.
-
Gery9112
őstag
válasz
szukjozsef
üzenetére
Nem lehet csatlakozási hiba? Elsőre ez ugrik be így hirtelen de aztán más, aki jobban ért hozzá biztos tud okosabbat mondani.
-
szukjozsef
csendes tag
Sziasztok most tapasztaltam a jelenséget hogy elég zavaróan pattog a hang játék közben megjegyzem hogy a gépen nem nem változott semmi beállitás.Valami ötlet?
-
I
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nincsenek makróim, a billentyűzeten annyi van, ha megnyomom az END gombot, lekapcsol a számítógép.
Az egéren a görgő jobbra nyomására van beállítva a Reload, ezt megpróbáltam kikapcsolni, a random újratöltés maradt. Billentyűzeten az R gomb van hozzárendelve.
Még egy egércserét próbálok majd. Vagy a billentyűzet polling ratet 1000-ről levenni 500-ra, meg a repet delayt kisebbre venni.
Háttérben a Windows applikációkon kívül nem futtatok más programot, mindent lekapcsolok amit csak lehet. Vírusírtó is game módban van. -
bul07
nagyúr
Kiakaszt ez a játék
Megjelenés óta nem tudták megcsinálni a balancot
Indul a kör és egyik oldalon durván kevesebben vannak de ilyen 27:17 arányban(persze hogy legtöbbször a szopó oldalon vagyok)
De miért nem egyenlíti ki pálya betöltéskor nem értem
És utána persze hogy azt az oldalt kezdi feltölteni ahol többen vannak
Meg mostanában azt csinálja hogy átdobál a másik csapatba pályabetöltéskor, szó szerint memorizálnom kell hogy kikel voltam egy oldalon hogy ha átrak észrevegyem és visszamenjek
Egy példa a balanca(ép nem a sz@pó oldalon
)Ki kell írjam magamból és hol máshol mint a fórumába
-
@rglaaf
veterán
Hétvégén volt egy durva köröm operationba cape helles mapon 1. kör támadóba persze hasztalan volt senki nem csinált kb semmit 2.körbe sikerült beülni a dreadnought-ba hát én nem tudom mit csinált az ellenfél de ugy egymásra spawnoltak hogy lett vagy 60 killem mire végig értünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
omfgk
veterán
Rengeteg lett hirtelen a kezdő játékos Operations-ben. Az Op. Campaign alatt érthető volt, hiszen a nem premiumosoknak is megnyitották. Ma toltam pár kört a Volga-Tsaritsyn operation-ön és szembetűnő volt ,hogy alig akad lvl 130-as játékos.
Hadd ne mondjam ,hogy mennyire nem ment a támadóknak a támadás. Se füst, se spotolás, nem próbált senki jobbról-balról kerülni...
Medic nagyon elvétve, bezzeg scout... Na abból nem volt hiány. Mármint a spawn-on kempelő scoutból.Mai utolsó Tsaritsyn
Itt pl én voltam az egyetlen lvl 130-as.
-
voodoo98
addikt

-
Gery9112
őstag
válasz
Snooker
üzenetére
Őszintén?

Nem, vagyis hát nagyon kicentizve február végén. Egyrészt szerintem nyugodtan húzhatnák még ezt az új DLC-t március-áprilisig. A They Shall Not Pass és az In the name of the Tsar között asszem 6 hónap volt meg a TSNP is 4-5 hónappal a játék megjelenése után jött. Igaz ez sok idő két DLC között de azért ez az egy hónap alatt jön ki fél DLC aztán rá jön az utolsó, teljes értékű DLC kicsit gyors lenne.Arról nem is beszélve, hogy az előzetes visszajelzések alapján bőven van még mit csiszolni egyes pályákon. Ami nem ártana tekintve, hogy az eddig megjelent DLCk-nél se működik minden módban minden pálya.
Ezért is remélem, hogy a következő Battlefieldnél a játékmódhoz készítik a pályát, ahogy azt tették a Bad Company esetében. Mert igazából a Battlefield 1-nél kb. minden mód elérhető minden pályán, annyi a különbség, hogy a zászlók hol helyezkednek el vagy éppen mekkora része bejárható egy adott pályának.
-
Snooker
senior tag
Mikor jön már a maradék két map a Turning Tideshoz?
-
Egyáltalán melyik billentyűhöz van rendelve az újratöltés? Az R betűhöz csak? És ha elindítasz egy sima notepad.exe-t, ott is megjelennek az R betűk? Nincs valami makród a háttérben, ami valamiért R betűt is tartalmaz? Mindenesetre annyi van, hogy valamelyik eszköz vagy program a háttérben generál egy billentyűlenyomás eseményt.
-
Dtomka
veterán
válasz
PETEE78
üzenetére
Néha felbőszítenek, na akkor repcsizek vagy tankra váltok.

(#34272) voodoo98
Nekem (is) Telekomos (2 GIGAbit-es) ~20-30 a német ~40 a francia:
kedvenc szerverek -
feco70
senior tag
Nálunk végig húzta a telekom az optikai kábelt, azóta olyan gyors, hogy csak pillázok. Nekem szokott lenni a legjobb pingem. 1000 es net.
-
I
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nem, billentyűzet csere volt, a probléma maradt

Az egér Logitech G502 Proteus Core, csak nem lehet rossz...
De van elfekvőben egy Roccat Kone+ -om, előkeresem, megnézem mi a helyzet vele. -
-
omfgk
veterán
Balance? lol
Oké, szeretnéd ,hogy a valósághoz hűen egy lövés elég legyen a mesterlövészpuskából. Azt mondom, rendben. Csak akkor tegyük valóságossá azt is ,hogy kb mennyi esély lenne egy sprint után megállva fél másodpercre, kilőni a 200 méterre lévő célpontot...
Vagy akár sprintelni egy 50-es kaliberű puskával, lőszerrel, felszereléssel.Kiemeled az egyik tulajdonság hitelességét.
Az kéne még ,hogy minden egyes találat a sniperből instant kill legyen. Úgysincs elég haszontalan scout a játékban...Hasonlóan amúgy az egész Support/LMG mehetne a kukába...
Most az Operations kampány alkalmából rengeteget játszottam Galicián és Verdun-on.
Az a támadó csapat ahol túl sok a scout az esélytelen. Undorító meccsek jönnek létre, ahol a támadók megelégszenek azzal ,hogy kempelnek a semmi közepén. -
bul07
nagyúr
válasz
Chrys_
üzenetére
Elméletileg ha jó infót találtam akkor az is 50-es volt
Méghozzá egy Browning M2HB (Csak kicsit tuningolva hogy jobban nézzen ki)
Amúgy tényleg röhej volt a bf3-ba meg a bf4-be is hogy egy ilyen 50-es lövés nem ölt elsőre mikkor az ilyen golyó a vasúti sín oldalát átüti videó
-
I
tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám, hogy játék közben egyszer csak elkezd magától újratölteni a fegyverem, anélkül hogy én kezdeményezném. Találkozott valaki ilyesmivel, esetleg tud rá valami megoldást, mi okozhatja? Marhára idegesítő

-
mcmike
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Ha jártas vagy a nemzetközi routing menedzsmentben, akkor már csak a BIX-be kell beépülnöd valahogy és módosítani a konfigokat illegálisan a tudtuk nélkül...ez a legegyszerűbb módja. Sok sikert hozzá...

-
mcmike
őstag
Van most ajánlott NVidia driver verzió a BF1-hez? Vagy mindegy és tegyem fel a legújabbat? Eéőre is köszi a válaszokat...

-
zzola
titán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Hát persze! Ha sikerült ezt elérned, akkor azért a UPC-s honfitársaiddal is oszd meg...sok sikert kívánok!

-
Dexter-2000
őstag
sziasztok UPC-s vagyok és hogyan lehet a legkulturáltabban megkérni a őket, hogy az amszterdami szerverek felé más útvonalon menjen az adatforgalmam?
vagy csak ennyi? ezt bebököm nekik és már kész is?

-
voodoo98
addikt
válasz
steele80
üzenetére
Ez nem a 59.9... hz-es probléma?
-
steele80
senior tag
És vajon a fhd homály bug ki lesz-e javítva, vagy már tesznek az egészre? Valami egyébként ezzel nagyon nem kóser, mert ha borderless módra állítom akkor jó, de ugye az nem fhd és amit észrevettem átkalibrálja a következő gépindításig a színbeállításokat, miután kilépek a játékból.
-
Snooker
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Kb. a megjelenés óta így van.
-
-
Törzsúr
senior tag
Az valami bug amikor úgy hallom, hogy sorozatlövő shotgunnal lőnek agyon vagy cheater?

-
Chrys_
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
ThoR

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Melyik fegyverrel?
-
@rglaaf
veterán
CTE lehet törölni? Megnéztem az utolsó contentet nagy dolgok már nem nagyon jönnek
-
-
LeRoy18
aktív tag
ha letudtam a kötelező köröket, milyen szerverekre fogok csatlakozni
mondok egy példát
bf1942, punkbaster kinyirása után is életben maradt, fennmaradt a játék
hála, minek köszönhetjük
NÉV szerint megmondom, imádom a törzstagokat, fanatikusokat
-
omfgk
veterán
Meg lehet azt valahol nézni ,hogy infantry fegyverekkel hány darab repülőt lőtt le az ember?
BF trackeren csak a járművel kilőtt járműveket látom.
-
Snooker
senior tag
Ti semmisítettetek már meg ejtőernyőzés közben egy már zuhanó Ilya Murovetet P08 Artillerie-vel?
-
raubisoda
senior tag
"Mi a retek ennek a x..ak a baja?Vagy mi lehet?Win?Vagy alapból a game?" ez nem a játékra való hivatkozás ezt hívják úgy,hogy kérdés...
...de mint pár hsz-el előrébb is volt már ilyen gond és kiderült a win a ludas.De most,hogy megspékeljem a dolgot nem gyengusz a gém optimalizálásban?Csak mert ha jön valami update win-re akkor szia a játéknak.De ha marhaságot írok javítson ki mindenki bátran.UI: ismétlem,hogy az update driver foronton off.És csak a vga hasal el ezügyben.
-
bul07
nagyúr
Mi a fenét csináltak már megint
Olyan bugok jöttek elő ami eddig nem volt, nem találkoztam velükAz egyik hogy nem tudtam leéledni, és nem ám kifagyott mert a kurzor mozgott és ESC-pre a menü is elő jött
Sehogy nem ment szerencsére a vége előtt nem sokkal, és utána ment a szavazás is a következő pályára
Ezt a képet bámultam míg le nem pörgöttTalálkoztatok már ilyennel és ha igen mi a megoldás rá?
Másik meg hogy nem tudtam bemenni tankkal egy kapun, hiába volt fent a rács egyszerűen visszapattant az ajtóból, körbelőttem az ajtót és utána egyszer csak be tudtam menni
Nem értem mi volt -
Dtomka
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Igen, [VeNY]R()N volt az akkori nevem
És azért kerültem be (tesommal együtt) mert elég jól tudtunk helizni
Már nekem sem sok, de még volt a THC, IRAM - Ők nagyon jók voltak!(#34216) Zso Ro
Értem és igazad van!
Én is 120fps-re lockoltam, (bár nekem csak full hd és 60 hz-es a monitorom) de fast sync-et bekapcsolva nincs tearing (képtörés)
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Észrevételek:
- Neki 1778-ra boostolt maxon a kártya,nekem 1900, így a terhelése is nyilván nagyobb százalékos arányban,mint nekem
- Ez single, én csak multizok,bár annak elvileg még többet kéne ennie
- G-sync-es a monitora,annyira nem hatja meg,hogy a beállított 144Hz-et,de még a 120Hz-et sem éri el soha az értéke,mert a tech kisegíti.Nekem freesynch van és nyilván OFF-on,így elsődleges cél,hogy tartani tudja a 120-at a jelenlegi beállításokkal.
- ez még mindenféle patch előtti állapot ha a beállításokat megnézed,azóta bővült a lehetőség egy-két részletesség kapcsolóval.Ettől függetlenül köszi a videót,kipróbálom minden max beállítással,bár a látvány így is megvan,annyit nekem már nem ér egy robbanás,hogy veszítsek a fix 120-ból,ami viszont lényeges
-
Dtomka
veterán
válasz
mcmike
üzenetére
Vérszomjas Nyulak Klán
Tesom és én ebben voltunk benne. Régi szép idők, milyen jó WAR-ok voltak vasárnaponként.
Nosztalgia off
-
Dtomka
veterán
válasz
Zso Ro
üzenetére
Battlefield 1 Acer Predator Z35 GTX 1080 - 21:9 Ultrawide PC gaming presentation FPS TEST Látod a GPU % itt is 90+
(#34207) mcmike
Akkor Te is ~2005 óta nyomod?
(Klánotok volt BF2-ben?)(#34209) voodoo98
Semmi probléma.
-
mcmike
őstag
válasz
Gery9112
üzenetére
Na ennek speciel nagyon örülök, ugyanis az egyik kedvenc mapom a Giant's Shadow (ne kérdezzétek miért) és a Frontlines módot is megszerettem eléggé a BF1-ben. Ős BF-esként (since BF2) azt kell hogy mondjam, hogy talán már jobban is szeretem némelyik mapot Frontlines módban mint a hagyományos CQ-t.

-
mcmike
őstag
BTW nekem 8.5-9 GB körül mozog még mindíg a max memória felhasználás win10 alatt az adataimnál látható konfiggal. Pedig fut a háttérben egy-két dolog: MSI AfterBurner, teamspeak, razer synapse, NOD, Comodo Firewall, Origin, steam, stb...
Bár lehet hogy pont az az 1 GB gap teszi tönkre a folytonosságot...

-
Dtomka
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Már nem tudom megnézni, mert már a probléma megszűnt.
Amikor fennállt akkor nem próbáltam, de sztem igen.(#34201) Aventador91
100-on még nem láttam, de 99% -ban már igen. Az volt a baj, hogy mindenhol ~60%-on ment a gpu. Valami vírus, trjójai volt az oka.(#34203) Zso Ro
Milyen felbontáson, beállításon játszol? Ha full hd és high-ultra akkor 80-90% ban kellene tekerjen a gpu. -
Zso Ro
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Nálam pont fordítva van.Eddig volt nagyobb GPU kihasználtság,tegnap viszont lefrissített a win 1709-re,ezáltal nvidia driver hiba,msi afterb hiba és még néhány program a vga és monitorhoz.
Lefrissítettem mindent,most 390-es nv driver van fent és a kihasználtság 54%-ra esett uazzal a beállítással mint eddig volt.120-ról meg sem mozdul az fps
Más:
Múlt héten a memóriakihasználtságom új rekordot ért el: 14,5GB (háttérben csak az AB) -
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Az én értelmezésemben:
Szarabbul fut neki, mint korábban és azért meg a gpu nem megy maxon (illetve nem megy annyin, mint korábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az autentikusság jegyében.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...de mint pár hsz-el előrébb is volt már ilyen gond és kiderült a win a ludas.De most,hogy megspékeljem a dolgot nem gyengusz a gém optimalizálásban?Csak mert ha jön valami update win-re akkor szia a játéknak.De ha marhaságot írok javítson ki mindenki bátran.