Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem is így megy fel akár 76C°-ra is pillanatra. hasonló gép mint a tied !! Kurv@ idegesítő számomra is ! Extrem ventik szabványozva 1250RPM-re ,de már így is van hangjuk! ezért lesz cserélve Szeptemberben németből elvileg
röviden :AMD R7 1700X @3,8GHz 1.3v + Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme ☆ Msi X370 Gaming Pro, Bios: 7A33v48 ☆ 2X8GB HyperX Savage DDR4 3000MHz@3066MHz ☆ Gigabyte Aorus GTX 1080 ☆ Acer Predator Z321QUbmiphzx ,G-Sync, 144Hz ,2560x1440 ☆ -
voodoo98
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem is pontosan ez van! De szerintem ez korabban is igy volt. Ez remlik.
Nekem mp-kent frissul a kiiras es mar ott is ugral 10-12 fokot is.
Nekem 60 fok felett mar 100-on tekernek a ventik. Halkak nagyon igy nem gond.
Igy ebbol a szempontbol nem zavaro az ugralas.Holnap megnezem az FC5-t.
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap updatelt nálam BF1 játékon belül, nem originen keresztül.
Azóta olyan bug van nálam hogy a cpu temp ugrál, de nem kicsit.... nagyon.
10-12 fokot is felugrik kb 5 -10 másodpercenként.
Rohadt idegesítő mivel feszes a venti beállításom!
Tegnap óta keresem rá a megodást de semmit nem találtam.
Csak és kizárólag BF1 alatt csinálja!!
Teszteltem még FarCry5 , AC Origins , SWBF2 alatt ahol mint a cövek beáll egy állandó hőmérsékletre.
Ergo megint jegelem ezt a trágyadomb szarhalmazt egy időre.
Most nyomtam neki egy repairt de kb halottnak a csók. Töröltem a KB4345421 -es frissítést , de a helyzet változatlan így vissza is raktam.Ha van ötletetek akkor ne tartsátok magatokban!! THX

-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Egy elég idegesítő hibával találkoztam. Játszok a BF1-l, és ha ír valaki Viberen akkor a játékot lerakja a tálcára. Erre van valami megoldás, azon kívül, hogy ne legyen nyitva a Viber játék alatt?
Bocsi az off-t.
-
-
keszegduda
őstag
Lényegében erre lettem volna kíváncsi amit leírtál, mert látod, tapasztalod hogy mekkora a változás az előző vashoz képest. Ez így nekem már tejesen korrekt, nyilván legkésőbb karácsony előtt meglesz az új vas min. egy 8700K/2700X személyében. Köszi hogy megosztottad a tapasztalatod.

-
BullKoxa
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
Nekem nem ilyen van, csak nekem ez jön be. Nekem ilyen műbor van, de rajta van egy nagypárna huzat ,mert ahol most lakom télen - nyáron nyitott ablaknál póló nélkül vagyok olyan meleg van itt. Ennyit tesz ha az ember kiszabadul a panelból egy téglába ami szigetelve is van, pedig földszinti kecót vettem.
Mostanság mintha kevesebb lenne a lagg a szervereken, akkor van lagg ha mondjuk a 15-20%-a az embereknek 200-300-s pingel vannak.
-
jokeph
nagyúr
válasz
keszegduda
üzenetére
Üdv !
A jelenlegi CPU-d egy 45nm-es őskövület, léteznek házon belül erősebbek is bőven...

4. gen core CPU-hoz még a "hagyományos" 1,5 Volt üzemi feszültségű, azaz a jelenlegi ramjaid jók.

A lapod emlékeim szerint erős VRM-el rendelkezik, és a tunigot is engedi, BCLK emeléssel, egy próbát ez is megérne (E5540-es XEON-on volt (s1366), alap 2,53 GHZ, 200-as BCLK-val stabilan (IBT/LinX) vitte a 4 GHZ-et, az elég jelentős különbség.

Egy kis állogatást megér, ha a tápod és a CPU hűtésed engedi.

-
Źşë'
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
2500kval és gtx 970el játszottam a játékot, a cpu 4,2ghz-en toltam, iszonyat sok mikroakadás volt és szinte sok esetben kiakasztóan idegesítő (ennek ellenére sok játéknak elég a 2500K és a többi cucc, csak ugye jönnek a prociigényesebb játékok időről időre így..), raktam össze most év elején egy gépet, 8700k és maradt a gtx 970, meg ugye ram az ugyan úgy 16 giga csak ddr4 3200mhz, a játék csak úgy szárnyal, sehol egy mikrolag (statban is igencsak megugrott az eredményem), drop, full vajsima lett méghozzá ultrán, de nem csak ez hanem még pár általam játszott játék is mint pl gta5 (itt lement az fps 27-30ig, az új géppel pedig 57-60 ugyan ott, ugyanazokkal a beállításokkal, am tartja is az 55körüli értéket átlagban), AC Origins szintén droppolt mint a nyavaja, most az is kisimult - de ugyan ezt sokan elmondhatják itt a topikban is, van akinek régebbi i7el és 1080Ti-vel droppol a játék, egy szó mint száz kezdd kevés lenni az a 4 mag és 8ht szál, szóval én semmiféleképp nem ebbe az irányba terelnélek, minimum egy 8400 vagy 8600asat javasolnék
és jöhetnek az nvidia új vgai, a 4k még mindig baromi drága, mellé meg még a vga ára is felment rendesen, én úgy vagyok vele, hogy ez a gtx 970 simán elég fullhdre (nekem legalábbis legyen meg a 45 vagy ez feletti fps a töbi nem érdekel), egyenlőre nem is szándékozom cserélni, mondjuk Metro Exodus biztos meg fogja enni, de puding próbája az evés

-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem nem kell mondani, hogy mi mennyibe kerül...

-
Na és akkor gondolj bele emellé még egy komplett alaplap, memória és procicsere...

Kösz nem...
Mellesleg ha luxus pérmium irreálisan drága lesz a köbön a "1180", még mindig ott van hogy hagyom a csába az egészet... ahogy tavaly is.
Majd valahogy eldöcög a mostanin a BFV.Max a boxot lecserélem egy X-re karácsonyi vásárban inkább, az fele-harmadából megvan és akkor idén is van kütyüújdonság szenvedélykielégítés.

-
BullKoxa
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát ez neme is olyan rossz, ára is még jó!
-
prokxy
veterán
Urak, melyik gamer széket ajánljátok? Olyan kéne, ami elbírja pehelysúlyom + fej- és kartámlás.
Vagy ha van vmi topicja és linkeli vki, azt is megköszönöm!
Napi 6-8 óra csücsülésre kéne, szóval a gázrugó bírja,mert a mostanin mindig állítgatni kell.

-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Aprón már 50k alatt be lehet szerezni egy használt 1700-ast, 3.8-4.0GHz-et mennek húzva. Nekem csorog a nyálam egy 2700x-ért, csak nem éri meg az árkülönbözetet.
-
Atla
senior tag
Erre /video/ a problémára tudtok valamit? R9 290 már alapon van akkor is csinálja. Villog kéken hol zölden. Remélem nem haldoklik a kártyám

Egyébként 3órája játszom é snem lépett ki eddig. Win10 KB4345421 ezt frissitettem tegnap.
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az új nV nem lesz olcsó, úgyhogy gereblyézd a zsét össze...

-
Ha van pénze az embernek rá nem is rossz vétel az...
Énis gondolkodnék rajta erősen, mert néha átkódolok muxolok zenét filmet és jól jönne a rövidebb idő.
És emellett játékra sem utolsó...
De nekem most bőven elég lesz egy felső közép GPU beruházás majd ősszel, ha jönnek az újak.
Mindig mikor megnézem mennyi lenne 32G ram kiráz a hideg...
-
keszegduda
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én - szerintem - jól jártam 2700x-szel. ⁴GHz-re van belőle a processzor, épp hogy 50%-on pötyög...

Az akadozás eltűnt! 90-150 FPS között megy full ultrán... -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
2700x vs 8700k bf1 esetében átlag 15-20 fps minuszt produkál a rizsa, kell a tökömnek amd.

Este game? -
keszegduda
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A ramot nem, mert nekem még a régi 1,5V-osak vannak. 2600x-2700x vagy 8700-8700K vonalon nézelődnék, de csak az őszi időszakban lenne meglépve. Gondolom elég erős cpu lehet már mindkettő hogy vaj simán fusson...GTX 970 pedig biztosan ki lenne hajtva.
-
Hát lehet, bár szerintem ez NV driver miatt is lehet simán (főleg ha nincs GPU limit annyira).
Neki bármelyik nagy előrelépés lenne, azért írtam hogy minimum.

pl egy Ti-vel még a 4/8-ról 6/12-ugrásnál is mérhető javulás rizsán... szóval tuti hogy a Pascalhoz kell a CPU is... ez nem hiszem a játék miatt van, vagy csak részben.
De lehet keresni kéne egy Vega-s tesztet is.No megtaláltam a magszámos tesztet is, sajnos pont HT nélkül nem tesztelte ki... [link]
Egyébként annyival nem jobb... legalábbis a Rizsa... [link]
Olyan nagy eltérés nem lehet.(#37962) keszegduda
Bőven.
Én egyébként használtam 1.5V-os ramot Haswellel és kibírta, pár évig simán.
Csak amikor bővítettem 32-re, akkor vettem DDR3L-t bele (meg mert olcsóbb volt
).Bár ha amúgyis terveznél újra bővítést akkor felesleges ezen gondolkodni...

-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Úgy néz ki, hogy a 4/8-ból jobban profitál a játék, mint 6/6-ból...
-
válasz
keszegduda
üzenetére
Ez pénz kérdése... minimum egy 4790 körüli (ezzel megtarthatod a ramod elvileg)... vagy 6700/7700 használtan + DDR4... ha pedig új, akkor egy 8400 vagy Ryzen 2600 + DDR4 minimum...

-
keszegduda
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Alapvetően mire lenne érdemes lecserélni a cpu-t? Nagy ugrást szeretnék, 20-30% előrelépés nekem nem nyerő. Igazából only bf1 és csak multi és 90% operation, egyéb játékok csak multiban. Később nyilván BF5 is ha tetszik. Amúgy 12gb ram van a gépben jelenleg.
-
válasz
keszegduda
üzenetére
Akkor itt főleg a proci a gond... meg lehet a rendszermemória kevés.
-
keszegduda
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
GTX 970...annó jó volt, de hétvégente játszom csak igazán és a megjelenés óta mintha hónapról hónapra csak romlana a teljesítmény a játékban. Meglehet hogy bebeszélem, de régebben magasabb volt a gpu és a cpu használat is.
-
válasz
keszegduda
üzenetére
Milyen GPU?
De amúgy procicsere mindenképp kéne...

-
keszegduda
őstag
Szerintetek várható némi fps+ azzal hogy áttérnék win7-ről win10-re? Egyszerűen lehever a gép a last flag operation módban, olyan szinten hogy 30-40 fps-ek vannak 1920x1200 minden low...egyébként játszható 95%-ban conquestben és egyéb módban, de egy utolsó zászló behúzása keresztbe állítja a gépet és érzem hogy lassú és megsokszorozódik a mikro akadások száma is. CPU usage 60-90% (i7 860 4 core 8 thread) Gép csere?

-
Pro!Petya
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Amit feljebb írtál problémát arra egy hónappal ezelőtt találtam már megoldást!
Előtte én is vagy ezer dolgot kipróbáltam de egyik sem működött : Oc visszavétel , plusz fesz , egyéb game beállítások , gpu driverek tömkelege stb stb.
Egyedül ez segített mint sok másnak is az ea/bf1 forumban : [link]Érdekesség, kb 2 hete újra lett rakva a rendszer és azt a 2 frissítést ami problémát okozott azóta sem telepítette fel a win update , lehet nem a véletlen műve

(#37948) Źşë'
Tegnap frissült a CAM , a régebbi verzió már nem támogatott! [link]
December óta átszabták az egészet azóta nekem semmi bajom nincs vele ,sőt meg vagyok vele elégedve!
Egyáltalán nem rosszabb már mint a többi Aio-hoz adott program.
Jah a vízhőfok meg maradjon 45-50 alatt mivel ez már károsíthatja a pumpát. Nálam a Noctua ventikkel eddig max 41-re ment fel." olyan mint egy szép akvárium, vonzza a tekintetet "
Ez így igaz!

Nálam mondjuk első az Airflow ,ezért is van kibelezve a ház ,és megspékelve 7db 140-es ventivel amiből 5 nagy teljesítményű ha "benchelhetnékem" támadna

-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
nekem is x62 van, 8700k-t hűtök vele, kb 4 hónapja raktam össze a gépet, sok mindent kipróbáltam proci hűtés végett, először fordítva raktam a radiátorra a ventiket
hát a Kraken folyadék hőfokra olyan 60-70 fokot írt a CAM, megfordítottam és kapásból olyan 50 fok környékére kúszott fel játékok alatt (AC Origins-el teszteltem, mert annál jobban szvsz nem nagyon tekeri meg semmi). Erre lőttem még egy Fan profilt, és most olyan 40-45fokor ír a CAM. Alapjáraton meg ebben nyári melegben 30fokon tartja a vizet a venti ill. pumpa.
A szoftver szokott rosszalkodni, főleg mikor áramtalanítva van a gép akkor bekapcs után picit nehezen hozza vissza a beállításokat, win loginnel picit várok ilyenkor, és a háttérben feláll a szoftver. Volt hogy nem észlelte a krakent a rendszer, de ez nagyon ritka (restart után észhez tér), ill. van még egy Hue+ vezérlő, ezen led szalagok és 2 NZXT venti, ezeket is nagy ritkán nem detektálja, de tényleg kb 1hónapban 2-3x, gondolom hálózati probléma ill. valamiféle usb-s szoftver kommunikáció végett hülyülhet be -
Atla
senior tag

voodoo98
Neked megoldódott a random kilépés hibaüzenet nélkül?Úgy tűnik nálam a plusz fesz a procinak nem oldotta meg,aztán utána néztem a dolognak és olyat találtam
,hogy lehet a windows 10 ezen KB4284835 frissítése miatt csinálja.
Tegnap este én frissítettem erre KB4345421 -ez állitólag javítja a hibát.
Tesztelem egyelőre. -
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mert nem nézek TV-t...

-
Dtomka
veterán
Kis infó, mely által érdekesebb lesz.
A vége előtt nem sokkal lett kickelve.... hisz többen panaszkodtak rá. Ellenünk volt 1 vagy 2. helyen, alázva a 100+ osokat statban. És mégis ilyen statja lett a végére? Én úgy tudtam, ha vki rejoinol akkor a statja 0-ról kezdődik...
Bár ennyi fos ápdét után lassan már semmin sem lepődök +...
-
ForRedGlory
félisten
Vajon képes volt már valaki a történelemben összehozni olyat, hogy csapat és egyéni szinten is a legjobb volt adott körben?
(WH nem számít, mert túl jók vagytok egy squadban
)Közel volt
Már csak ezt hajszolom a játékban, más célom nincs, bár ez szerintem az életben nem fog összejönni...(#37934) propetya85: Jézusi korban vagy, már vénnek számítasz te is. Bocs...

-
ForRedGlory
félisten
dupla...
-
Aventador91
őstag
wtf öregek otthona lett a topik?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lendova
őstag
Sziasztok, Viktor vagyok, 12 éves és CoD fan!

-
Atla
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
37 leszek ,szintén november 3

-
prokxy
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Ill. kb ebből is lehet tudni, hogy hányan vannak a zászlón rajtad kívül: pl. fele kék, fele piros és a saját csapatodból egyedól vagy ott, akkor 1 enemyvel kell számolj, ha több a piros, akkor sűrűbben is kattog a foglalást jelző hang plusz csak egy kis kék rész lesz.

-
venom8888
őstag
Sziasztok. Miert van az hogy neha nem valtozik a zaszlo kekre ha oda allok? Hanem marad az ellenzeges piros!
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Track disabled volt akkor, sztem artillery volt vagy a kicsi a howitzer-rel.
Tegnap néztem BF4 videókat, beadott a YT ajánlatot, hááát, jó kis T90, ejj de szerettem.
Nem mellesleg nem tudtam rádcsatlakozni, mert nem volt melletted a play gomb, de még a klános listában sem voltál.
Bezzeg, aki BF4-ezett, arra odatette ez a szar. SFeri is jött, de őt azóta nem láttam még ingame online, mióta barilistámon van.
Mit rontok el ebben a rohadt Originben? Full alapbeállításon van, kivéve az értesítések. Csirke dettó ilyen, originen látom, ingame nem. Nagy szar ez az egész.
A vénülésre visszatérve: van hogy tudok sokáig viszonylag figyelni, utána vége, érzem, h kiesett az elem és elkezdek esni-kelni, azt veszem észre, hogy akkor csinálom a hülyeséget, ész nélkül kb...durva dolog ez 36 évesen!

-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Egy meccs vegere ertem csak be a Sinai Deserten. 3-2 lett a vege, csucsforma.
Mondjuk ugy, hogy ma volt idom jatszani, de rohadtul elfaradtam es kileptem en is. Mar nem tudok orakat jatszani, venulok. 
Plusz valamelyik palyan volt egy csavo aki felbaszta az agyam. Mi a tokomet lo ki a tankkal, ami ha eltalal, instant mozdulatlan leszek? Onnantol csak kigurul a latoterembol es ugy leszed, meg sem tudok moccanni.
-
-
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
GZ.
Láttam, h toltad, du csak 2 kört mentem, majd este folyt. köv. Leszel? -
EczkE
veterán
Sok szenvedes es halal aran, de meg lettek a dog tagek a legutobb hozzaadott fegyverekhez is. (MLE, M1911 extended, stb) Vegre jatszhatok normalis fegyverekkel is, kesz feludules.

-
BullKoxa
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Én így oldottam meg !
-
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Köszi.
Na, azt el akartam kerülni....de ha máshogy nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)