Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 1

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:34:41

LOGOUT.hu

Battlefield 1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33670) FollowTheORI válasza @rglaaf (#33663) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ember függő... énis tartottam tőle, de a Destiny 2 demóval egész jól elvoltam PS4-en sima kontrollerrel... azóta már tudom hogy nem tragikus a szitu és tanulható... persze messze vagyok még énis, nagyon az elején... még akár változhat is a véleményem... de szerintem ez nem kifogás általánosan, tényleg személy függő.

Ki kell próbálni.

Utóbbi időben amikor volt kis időm GoW-ot toltam boxon és már egész jól megy a célzás + mozgás egyszerre kontrolleren (magamhoz képest, meg ahonnan indultam).

Nyilván egy multi kompetitív játékhoz még kevés lennék, de azért kezdetnek nem rossz.

Meg szerintem a BF nekem örökre marad PC-n, valami vasam úgyis lesz... de a többi szingli gamma, határozottan jó élmény konzolon, azon pár alapján amit eddig próbáltam.
A grafika nem is annyira fontos már nekem, nem is érzem annak (eddig sem az utóbbi időben már), ellenben az élmények ott vannak és az a fontos.

Szóval nálam tuti marad egyelőre a konzol még... 1 év múlva visszatérek rá, hogy PC újítás vagy konzol, addig meg spórolok legalább picit. :D

150-ből megvan egy PS4 Pro meg jópár játék indulásnak... ez kb egy felső-közép VGA ára manapság. Még azt sem mondanám, hogy túl nagy anyagi kockázat vagy befektetés (relative).
Egy sima xbox meg 70-80, szal ennek is a feléből megvan pár játékkal...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 1
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.