Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
blue01song
üzenetére
"go"-ra klikkelj...
-
blue01song
aktív tag
hogy lehet a játékban a sípot megfújni ?

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Meló után jól esett egy kis levezetés!

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Most voltam, anub majd megerősíti
, előtte való napokban meg elragadt a csaje és a TV! 
Ma viszont leszek!
-
feco70
senior tag
Akciós az orginen, 23 euró a kiegészitőkkel
-
törölt tag
Nos, elmondhatom, hogy i5 7500, 1060 3GB, 8 GB ram és ssd a BF1-nél 60 FPS-re képes, ha csak a szoftveren belül állítgatok . Ez valakinek elég, van, akinek kevés, nekem van hiányérzetem, de nem az értékek miatt. 60-nak elégnek kellene lennie. A játék futása nem sima. Tűrhetővé, talán élvezhetővé lehet tenni az állítgatásokkal.
Ja, és ez a 60 mintha beleégett volna a monitorba, annyira nem akar felfelé menni, semmilyen körülmények közt sem. Lefelé persze néha esik, de 90%-ban kereken 60. Furcsa. Az előző rendszerben csináltam egy konfig fájlt, ahol 60-ra volt belőve valami fps érték. De az a fájl már a rendszerrel együtt elszállt, új OS van a gépen. Olyan, mintha annak a 60-as fps értéknek a szelleme kísértené a játékomat.

-
törölt tag
válasz
giornalista
üzenetére
Igen, tudtam, hogy úgy kell, de eddig nem akarta megjeleníteni. Most igen. (Rendszer újrahúzva.) Valami szét barmolt valamit. Mosmá jó.
-
anubis6
aktív tag
válasz
üzenetére
igen elírtam, bocsi.. borderless

Szóval akkor érdemes a frissítéssel szenved, próbáld beírni a parancsot a user.cfg-be (a korábbi leírásokban találod), de ha másként nem megy, akkor maradj borderlessben, esetleg próbálj ki más drivert.. nézd meg az új win frissítés nem rakott-e föl olyat, ami amúgy gázos, (pl. 388.13) hiába whql.. vagy nem kapcsolt-e be game módot, rögzítést, ilyesmit..
utána jöhet a vga/cpu terhelés megfelelő elosztása (renderaheades leírás), úgy még nyerhetsz pár fps-t, sokszor nem is keveset.. -
törölt tag
Vili. Tehát broderless fullscreen = keret nélküli, teljes képernyő méretű nem teljes képernyő.
Kösz.
Gondolom itt az asztali beállításokat veszi alapul a monitor, és ezért nem jelenti a hibát a 1080i-ről. Kérdés, hogy a játék eközben 1080p vagy 1080i.
---
Nem voltam képes a játékon belül megjeleníttetni az FPS értékeket külső program nélkül. Valami olyasmit írt, hogy válasszak a listából parancsot. Megtettem, de azokat sem fogadta el. Tehetek ezért még valamit?
-
törölt tag
válasz
anubis6
üzenetére
Hát, próbáltam utánaolvasni, mi is ez a broderless fullscreen. Nem tudtam meg semmit, amit meg is értettem volna. Mindenesetre bejött. Kösz.
Tehát, nem az a helyzet, hogy így már aztán meseszépen fut a játék, hanem egyáltalán játszható. És megszűnt a monitor hibaüzenet a 1080i-vel kapcsolatban.
Miaza broderless fullscreen?
-
anubis6
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor pedig a frissítés a ludas.. lehet egyből visszaállítja.. csekkold le újra, vagy console-ból próbáld visszaállítani a paranccsal.. nálam is volt ilyen, és ha bementem a videobeállításokba, akkor újra visszadobta a rossz értékre
szóval ha egyszer jól indul, utána meg se nézd a beállításokat.. vagy ignoráld az üzenetet amit akkor dob.. én azt csináltam, hogy mindent beállítottam úgy ahogy kell, majd utána kiléptem, belőttem a hz-et, akkor jól indult, és már úgy is maradt szerencsére.. de ahogy kiléptem fullscreenből újra rossz lett..
A másik lehetőség a broderless fullscreen, ha úgy jó, akkor tuti ez okozza
voodoo98 #33449 Igen, a nyíltabb, kevesebb épülettel rendelkező pályán, még úgy ahogy elmegy 8-al is, de amiens, az halál volt annyival, sokat dobott a 16 rajta..
-
Rico45
őstag
B.U.É.K. !!! Skacok!
-
törölt tag
Még próbálgatom, mit tud a vasam.
Az a helyzet, hogy mostanaban jart nálam nehany gaming laptop, hasonlo, de inkabb gyengebb hardverrel. A jatekelmeny nem volt azoknal sem rosszabb bf1-ben, leszamitva a thermal throttlingokat, es a kisebb kijelzoket. Persze azok forrtak, visitottak, ez a pc meg hideg es hangtalan.
De alapvetoen azoknal is elegedetlen voltam, meg most is, pc-n.
-
BUÉK Bajtársak!

-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Buék neked is!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Valami szétbarmolta a játékot korábban, mert egy repair segített. Mediumon gyönyörűen fut. Az fps-t nem tudom megjeleníttetni consol paranccsal, külső program nélkül.
Azért a rendszert újrahúzom.
16 GB ram hozzátenne a játékélményhez?
Nincs megoldás arra, hogy 1080i helyett 1080p legyen a BF1?
-
törölt tag
válasz
anubis6
üzenetére
Kösz, átírtam 60 HZ-re, de alapvetően az a baj, hogy 1080 i és nem 1080 p. Ezzel a monitorom hibaüzenete nem szűnt meg.
A többit nem vágom. Az fps értékek tegnap még nem voltak tragikusan rosszak. Ma nem mértem, mert nem volt értelme. Valami hiba van, de nem tudom, mi lehet. Lehet, hogy a keretrendszer telepítés vágta haza a BF1-et, de ehhez nem értek. Kérte a monitor szoftvere, hát letöltöttem neki. Aztán akartam Bf1-ezni, de már egy-egy menü megnyitása is keservesen megy a beállításokon belül, nemhogy a játék.
Ha nincs egyéb tipp, újrahúzom a rendszert, aztán letöltöm megint a játékot, így tiszta lappal meglátom, mi lesz.
-
mcmike
őstag
Mostanában egyre többször futok bele abba a bugba amikor az aim csak vízszintesen megy, de függőlegesen nem érzékel. Volt már újraélesztés után, beéledéskor, vagy járműből kiszállva. Másnál is jelentkezik? Ugye nem vagyok egyedül ezzel...

Szerk: BÚÉK mindenkinek.

-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez jó!

Kár, hogy nem tudom nézni már! -
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
"az élő közvetítés offline"...
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem érek már rá! DE HAJRÁ!

-
Aventador91
őstag
nem jöttök gémelni? 10-11-ig ráérek. már félig ittas vagyok meg van itt még 3 sör. streamelnék is, ha jönne valaki

-
Tegla80
addikt
Miert nincs a statoknal skill ?
Nagyon nem nezegettem meg a statom mert nemreg kezdtem (es xarul is megy,szval nem erdekelt
),de most raneztem es nincs a listaban skill ertek.... -
EczkE
veterán
BUEK!!

-
feco70
senior tag
Buék mindenkinek!
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Buék mindenkinek!
-
voodoo98
addikt
válasz
anubis6
üzenetére
Volt pár hét, amíg 8gb ddr4 3333mhz-es rammal játszottam, 3200mhz-en. 7-7.5gb-ot evett. És nem vettem észre semmilyen laggot vagy hátrányt. Viszont, amikor visszaraktam a 16-ot, akkor 11gb-ot evett. Tehát, ha tud, eszik, de nekem 8-cal is volt. Nyilván jobb a 16.
(6800k 4.2ghz, 1080ti 11gb vram, 1440p, ultra-n, post processing medium, dx11, res. scale 100%)(#33444) Aventador91
BUÉK! -
Aventador91
őstag
Buék mindenkinek
-
anubis6
aktív tag
-
-
törölt tag
Értem, tehát i7.
Szóval tegnap nem volt gond a játékkal. Többre számítottam úgy általában, de futott, élvezhetően. Ma viszont szaggat, még a menü rendszer is. A mai napi problémámmal egyedül vagyok? Mert akkor a rendszeremmel történt valami. (Az egyik hülye program nemrég kért egy 3.5-ös keretrendszert...)
-
Redneck
nagyúr
Haver Windows 8.1-en tolja 4460-nal 16GB RAM-mal és GTX 1060 3GB-tal, és nem lowon vagy mediumon. Igaz hogy a 4460 nem valami combos CPU de be lehet lőni a játékot élvezhetőre.
Ezt esetleg érdemes megpróbálnotok, nekem i7-tel sem volt egyből jó, manuálisan kellett beállítanom jóra.
Nálam egy 8-9 éves HDD-n van az 1, Windows 7 64 bit, 378.92-es nV driver, nvapi64.dll átnevezéssel szoktam vele játszani.
-
válasz
üzenetére
Nyugi, nálam is.
i5-4460/GTX 960 4GbSzinte minden pályán 30fps körül van, minden low-on, FHD-ban. Egyedül a Nivelle Nights nevű pálya ahol fixen 60fps van, ugyanezen beállíátsokon.
Amit viszont furcsálltam, hogy ma állítgattam a res. scale-t.
Egy próba erejéig levettem 25%-ra, de az fps az semmit nem ment feljebb. Ugyanúgy 30 körül tanyázott.i7 kell a játéknak, nagyjából ennyi a gond.

-
törölt tag
Üdv!
Most kezdtem a BF1-et, új a vasam is (i5 7500, 1060 3GB, 8GB ram, ssd)
Hát többre számítottam. Az fps értékek pályánként nagyon változók, 30-90-ig minden előfordul. A játék nem sima futású, egyáltalán. De ma valami hihetetlen lassú a betöltés, a menü rendszer, és maga a játék is. Nemhogy akad, szaggat, de nincs egy pillanata a játéknak, mi simán futna. Egy nagy szaggatás az egész. Csak nálam van ez a probléma?
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
En nem global warra gondoltam, inkabb helyi haborukra!
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Mint írtam, a naív énem azt mondja... persze, naná...

Meg szünetben lehetne BF-ezni...

-
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
szerinted mi lenne egy globális háborúban? valószínűleg minden ország átmenne hirtelen észak korea styleba. el lennénk zárva a külvilágtól. oda lenne az eddig megszokott kis szar életünk. nem lenne net stb.
vagy szerintetek hagynák hogy mindenki élőzzön, hogy az ellenség tudja nézni facebookon hogy hova kell küldeni a raksikat?

-
Tegla80
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Az is,de a lovet sem utaljak sosem mostanaban.....a multkorit ki sem irta,h adna......a mait majd este 8utan tudom megnezni mert melonap van estig.
Minden nap belepek par korre minimum,igy ugy erzem megjarna ha mar igerik.....es tojok a technikai gondjaikra,kudjek a pizt es a dobozokat,mert kell az egyeni xp boost.
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az lenne, jah! Simán "élőben" menne az egész! 1-2 katona biztos liveolna, amennyit tud!

-
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Kíváncsi lennék egy mai háborúban, ilyen világszintűben mi lenne... pl unalmukban twitterren meg instán meg facebookon lőnék e a fotókat a katonák.

Bár nem vagyok naív, tudom valszeg ezer ok miatt tiltva van/nem lenne elérhető...
De ma már 4K videókat tudnának lőni sima telefonokról is az egészről a tudósítók is... akár.

-
voodoo98
addikt
Aki ma belép, squad xp-t kap:

Forrás: Twitter
-
Lendova
őstag
Aki szereti nézni a kezdés elötti képernyőt, annak must have egy SSD.
-
pucz
senior tag
-
gyuromoj
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Azért szerencsére 2-3 meccsenként elkapom a fonalat és elég jól adja, viszont nagyon érződik hogy kéne neki az SSD, mert most egy "tároló" HDD-n van.

-
pucz
senior tag
Nem tud valaki valami fasza only TSAR szervert? Az official szerverek pingelnek, és kopp üresek...
-
Aventador91
őstag
nem érdekel innen valakait egy samsung galaxy s7 gold 32gb, telekom? enyíím és eladóó. ez ilyen bf1 pro player edisön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
Na megvettem, remélem pár órát azért beletolok ebbe is. Mint az előzőekbe.
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Játékbeli pénzt (Warbond) szintlépésenként kapsz.
Nálam ezek jöttek be az alap fegyerekből:Assault: Automatico/Model10 Shoti (Pl slug)/Hellriegel --> ezt viszont az Assault kaszt 10-es szintje után kapod csak meg.
Medic: Mondragon Storm / Selbtstadler 1916 (alap, távcső/optika nélküli mindegyiknél)
Support: MG15 Suppressive / BAR Optical
Scut: Egyik se, nem vagyok nagy sniperes
Revolution Edition tartalmazza az alapjátékot és a premium pass-t is. Szóval abba minden dlc benne van, 24euró szerintem jó ár érte.
-
gyuromoj
veterán
Játékbeli pénzt hogy lehet gyűjteni? Vagy mi alapján kapom őket?
Valahol esetleg egy gyorstalpaló, hogy a különböző kasztoknál mik az ajánlott fegyverek az elején illetve mit érdemes megvenni később ha elérhetővé válik?
Egyelőre csak az első és utolsó kasztot próbáltam. (Assault és Scout talán?)
Másik kettőre rá se néztem még.
Amúgy ez a 24 euró jó ár gondolom. Revolution olyan mint ha megvenném az alapjátékot meg hozzá a premiumot? -
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Utóbbi 2-3 napban sikerült kipróbálnom a 10 órás trial-t.
Szerencsére pont egy map végére tudtam le, így nem volt nagy érvágás amikor kivágott az asztalra.
Kérdésem az volna, hogy itt pénzért lehet feloldani a fegyvereket és nem úgy van mint BF4-ben mondjuk, hogy fokozatosan nyílnak meg?
Medálok/küldetések teljesítése nélkül mennyire kerülök hátrányba?
Sikerült 20-as szintig jutnom. Nyitottam pár ládát, de csak skinek voltak benne. Gondolom annyi értelmük van mint CSGO-ban, hogy csak optikai tuning és más hatása nincs is.
Ha jól láttam akkor most Origin-en a Revolution akciós, ha megvenném akkor megmaradna minden amit a Trial alatt összeszedtem?Üdv Gyuri

-
válasz
Németh Péter
üzenetére
Írtam is, hogy nem túl gyakoriak nálam.
Megjelenés óta van nmeg a BF1, de szerintem egy kezemen össze tudom számolni hány csalóval találkoztam.Meccs közben ez is eltűnt, lehet admin rakta ki, lehet a rendszer, nem tudom. (Custom szerver volt)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, előtte való napokban meg elragadt a csaje és a TV! 

szóval ha egyszer jól indul, utána meg se nézd a beállításokat.. vagy ignoráld az üzenetet amit akkor dob.. én azt csináltam, hogy mindent beállítottam úgy ahogy kell, majd utána kiléptem, belőttem a hz-et, akkor jól indult, és már úgy is maradt szerencsére.. de ahogy kiléptem fullscreenből újra rossz lett..