Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Több helyen is láttam képet még 1-2 hete, 2 másik melee fegyverről ami az újdonságok között volt. Az egyik talán egy jatagán volt. Azok esetleg egy Operation Camp. keretében lesznek elérhetőek vagy tud erről valaki valamit?
Na meg egyáltalán lesz még Operation Camp.? Engem átszoktatott az Operations-re. Csak pl az a baj ,hogy a ruszki mapokon már most is nehéz találni játékot. Galiciát még megértem, mert hányadék, de a Volga-Tsa egész jó volt.
-
scabi78
senior tag
válasz
anubis6
üzenetére
Valami nem klappol nálam. Beállítok mindent, van ultrán 60 fps, átírom 60 Hz-re és leesik feléle az fps. Mediumban van 40. Most, ha 50 Hz-re állítottam, akkor fix 60 ultrán és nem csúnya a kép. Így tartósnak bizonyul a beállítás, nem kell mindig átírnom ezt, azt. Van káros hatása az 50 Hz-nek?
Ui. höhö, most 20 fps van ultrán, úgy néz ki, ez sem lett tartós...

Ui2: reseteltem mindent, beállítottam újra és megint van 60 fps. Miért kell minden alkalommal újra beállítanom?
-
voodoo98
addikt
Ohhhh! Easy! (hirtelen lecsökkentették!)

-
STC Speed
őstag
Köszi a válaszokat!
-
válasz
blue01song
üzenetére
Kivéve ha meglátod majd az árát is.

-
válasz
blue01song
üzenetére
Haha, ezzel én is így vagyok!
-
whitezo88
nagyúr
PC-n él a mission! Gyertek! Custom server van, megtaláljátok.
-
-
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Persze!
Én már a BF1-ben is el tudnék képzelni egy hasonlót, max hajók lennének még. Nyílt tengeren mondjuk. A 4. map egyébként lehet ilyesmi lesz.(#32882) FollowTheORI
Ha jól megcsinálják nem lesz bukás az, 15 éve nem volt ww2 (na jó volt konzolon
)! Szerintem jó lesz.
Én a cod-ról MW2-BO1 idején nem tudtam volna elképzelni, h pár éven belül így lekörözik, de hát ez van!
2 xp hétvége van:

-
válasz
voodoo98
üzenetére
Ha igaz a másik pletyka a BC3-ról, mint következő utáni, akkor eléggé valószínű hogy ez lesz... meg ugye elég régóta erről szólnak az utalgatások is.
Logikailag is ez kerül a legkevesebbe a DICE számára, rengeteg dolgot újra tudnak hasznosítani a BF1-ből hozzá.Én azt gondolom hogy lehet ettől még sikeres, de sajnos a BF1 miatt lehet bukás is.
Ha nagyon jól összerakják, jó pályákkal, jó és elég járművel. Akkor okés lesz.

Én meg úgyis megveszem, mert multira nincs semmi más értelmes számomra, jövő ilyenkor meg már unalmas lesz a BF1. Én már életem végéig BF-el fogok játszani szerintem, más nem is érdekel. Mármint multi terén. Hacsak totál szét nem cseszik és megy a süllyesztőbe az egész.

-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
JAJA! Azt én is várom!

-
voodoo98
addikt
válasz
adly77
üzenetére
Bocs, szerintem félreérthető voltam!
Szerintem Te a CodWWII-re gondoltál: cod2-es hangulat visszajön, de ennyi! Carentan tetszik! Néha jó vele elszórakozni, de kanyarban sincs a BF1-hez képest...nekem (pedig cod világból jöttem). Laggol is.
A másik:
van egy pletyka, h a következő BF, az 2. vh lesz! Erről mit gondoltok? -
omfgk
veterán
válasz
STC Speed
üzenetére
3*XP.
Tehát a score mondjuk 10000. Nyertetek tehát *1,5. Award bonus +5000. Eddig 20000XP.
Ha bevan nyomva a squad xp bonus akkor még +20000.
Ha bevan nyomva a comm bonus is akkor még +20000.
Ez egy conquest esetén.
Az ,hogy Opreation-nél esetleg a nyerési szorzó 2,5* akkor azzal módosul. Ott akkor a végső pontszám 90K és nem 60K. -
voodoo98
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
6x csak úgy lehet, ha nyertek szerintem!
Tehát max a 4x-es:
1. Van kis nyilacska mint pont mellett
2. a háttérben duplán számol, mert dupla xp event van
Tehát 4x. Ez én értelmezésemben. Vagy én se értem!
(#32871) whitezo88
Lehet, hogy felmegyek, mert van egy új 100 melee killes dog tag!
(#32873) zzola
Hajrá!Apropó! WW2-höz mit szóltok?
Senki semmi!?? 
-
whitezo88
nagyúr
PC-re van már. melee only ra keressetek. én fent vagyok. Madhouse a server neve asszem. van bőven hely.
-
voodoo98
addikt
Ezen a hétvégén BF1-ben:
- 2XP on BF1, BF4 & BFH (ez most jól jön
)
- Holiday Mission 3: Take 200 DogTags to Get the Barbed Wire Bat
- XP Boost on Sunday -
voodoo98
addikt
Na ebből a videóból a következő derült ki számomra:
- Következő BF: 2. vh!
, "folytatása" a BF1-nek. Gondolom sok dolgot újrahasznosítanak. Nevet nem tudni! DICE Sweden fejleszti. Microtransakciók csak kozmetikai cuccok lesznek, skinek, stb.
- Az azt követő BF: BFBC3 + coldwar. 2019 környéke! Szóval csak 1 évig lesz a BF2018. DICE LA fejleszti.Nyilván óvatosan az infókkal.
-
Na, teljesen hagyományos módon lett meg az Type 38 Arisaka:
https://gfycat.com/TenderDearIceblueredtopzebra
Így értem el a 123-at:
https://gfycat.com/SmugComfortableHerald -
STC Speed
őstag
Farquhal optical- na ez atomjó fegyó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Na, már nekem is csak a 3 multi kill hiányzik a fegyver feloldós dologból.
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
őszintén szólva, fogalmam sincs, régi szép emlékek
Damien Lewies-Homeland-nem
Ron Livingston-törjünk össze minden pc-t, gépromboló, nem
Donnie Wahlberg- kinek is a tesója, nem hiszem
Michael Cudlitz-walking dead, a nagydarab, biztos nemki volt a doki? Rick Gomez, a justified-ben játszott talán ő
mondjuk Ryan közlegény megmentése 1998-ban jött ki, kedves topic gazda
jövőre szerintem jön a mozikba, mint a titanic 20-éves évforduloja most, amit imádtam
-
Madn!ght
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Jah, én is megörültem. Nekem csak 35-öket mutat a német szerverekre, de egész jól adta. Párszor kicsit érezhető, hogy rálövök és később adja be a killt, de beadja.

Most nem voltam pár napig, mi ez az effekt, hogy mintha gyorsabban respawnolna?! (vagyis a respawn után a "kameraeffekt")
Leroy a folyamatos offjaival már fanatikus tag? (ez igen!)

-
LeRoy18
aktív tag
mit hozott a jézuska /télapó/ karácsonyra felvett kisegítő futár (ilyenkor illik nagyobb borravalót adni? )
band of brothers, melyik szereplő akart egy ilyet hazavinni szuvenirként?

-
voodoo98
addikt
Jaja! Viszont végre nem "shotgun 300 kills" meg hasonlóak!

Ping:
kilockoltam ma az Arisaka-t, szerintem Achi Baba-ra majdnem OP, eléggé adja. Vagy placebo vagy köszönhető a 10-el kevesebb (41-es) pingnek is.
(#32850) STC Speed
Szivesen! Hajrá!
(#32851) omfgk
Az is melee kill, úgy voltak vele. -
Tegla80
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
PS-en mar tegnap este frissitett a jatek es latszodtak a nemet zaszlok is....
Nalam a ping jo esetben regebben 45-60kozotti volt mig most ezen uj szervereken mar csak 20-30koruli lett. Jobb nem lettem tegnap sem statban,de jo latni ezen szamokat mert igy tuti,h En vok a xar es nem a net.
Abban tud valaki segiteni ,h lehet e allitani hc-ban azt,h jobban latszodjon a csapatjatekos jelzes?(messzebbrol,ugy ,mint pl a bf4-ben van alapban) Itt soxor hibazom mert ez igy keves nekem es mire kiszurhato hova tartozik mar van,h fexik szegeny. Allithato ez vajon?
-
gergo5991
őstag
a mortart nektek sem akarja beszámolni a do 250explosive vehicle damageba?
-
Lavar
aktív tag
válasz
blue01song
üzenetére
Nálam is, de én nem a patchhez kötöm, más játékban is összevissza ugrál a cpu & gpu kihasználtságom, van hogy semmi gond nincs, másnap a menüben is 15 fps-em van és darabos az egész, majd újrarakom az egész rendszert, mert pár napja kezdett rá.
-
blue01song
aktív tag
az update óta szarabbul megy nálam. kb 10,20 fps minusz, mikroszaggatások. másnál hasonló?
-
Gery9112
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Igen de ez attól függ, hogy te vagy-e az első, aki a járműbe spawnol vagy sem. Először, amikor az L-destroyerbe spawnoltam, nem scoutként számolta a killeket mert én vezettem a hajót, elsőként spawnoltam. Másodjára csináltam azt, hogy megvártam, hogy valaki belespawnoljon és utána gyorsan, amíg még volt hely beszálltam én is. Így már elszámolta.
-
zzola
titán
cdkeys-en € 26.19 Battlefield 1: Revolution Edition PC.
-
Gery9112
őstag
Tegnap letudtam a multi kill as Scout kihívást az új fegyverhez. Tipp a többieknek, Cape Helles pályán az L-destroyerben utasként kell az ellenséges hajókat lőni. Mázli is kell hozzá, hogy egynél több ember legyen az ellenséges hajókban de átlagosan 1-2 kör alatt abszolválható.

-
feco70
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ne fogdosd a monitort

-
Laraxior
titán
Kösz mindenkinek a Logitech G933-as javaslatot. Leszakíccsa' a fejemet baszki

Ráadásul több kakaót tudok adni neki, mert ha a Z906-ra tolom, akkor felbújik a szomszéd, hogy hogy a faszomba megy éjjel ennyi tank 15 m2-en

Na, szóval köszi

-
Lendova
őstag

-
gergo5991
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
nem akarom most én se hülyeséget mondani de pont tegnapelőtt ahogy bf közben állitottam a kijelző jobb alsó sarkánál a képernyő fényerősségét, nekem is kva forró volt.
-
Aventador91
őstag
egy kis off.
kicsit távolabb tettem a monitoromat, és feltűnt hogy iszonyat forró a jobb oldala. ez normális? nem tudom eddig ilyen volt-e mert sose fogdostam.
bár gondolom amig benne marad a füst addig jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djg
aktív tag
Valaki talalkozott mar ezzel[link] a jelenseggel?
-
-
válasz
voodoo98
üzenetére
A szivárogtató kvázi visszavonta az infókat, pontosabban a legújabb verzió szerint a BFBC3 a következő utáni BF lesz. A hozzászólással lényegében elárulta, hogy a Los Angeles-i DICE-nál van informátora. Szóval a következő BF-et a svéd Dice fogja készíteni, aminek témájáról egyelőre nem tudunk semmit. Persze ígér infókat róla.
Dice Sweden's Battlefield GameMy previous post is regarding Dice LA's game which is BFBC3. Dice Sweden's game however is not. My source has asked me to quell the hype for BFBC3 as it may be the case that BFBC3 comes after Dice Sweden's game. I will be talking about Dice Sweden's game in a coming video + post.
Cheers. -
Nekem pl a scout feloldás egyik úgy lett meg, hogy vonatot lőttem K bullettel és pont nekem adta be a killeket.

De igen, ehhez nagy szerencse is kell.
-
Gery9112
őstag
K bullettel az a gáz, hogy nagyon kevés életét veszi le a járműnek, meg sokszor, ha látják hogy az adott járműnek kevés a HP-ja kiszállnak belőle és max a vezető marad benn (ha egyáltalán benn marad). Így volt például az új pályán, az assault assignmenttel. 5 csónakot nem volt nehéz kilőni kb. 3 perc alatt megvolt, de multi kill csak két esetben jött össze mert vagy 1 ember volt a csónakban vagy gyorsan mindenki kiugrott mikor már kevés volt a csónak HP-ja.
-
voodoo98
addikt
válasz
Gery9112
üzenetére
Járművel: de vezetni nem tudod, csak nehezen! Előtte ki kell szálljon az eredeti vezető és utána ha beülsz, akkor tudod vezetni. Esetleg utasként, gyorsan leszedni 2-t vagy többet!
Másik megoldás: gránátokkal, de abból nem sok van a Scout-nak (nincsenek AT-s cuccai mint az assault-nak).
Esetleg fegyvereivel gyorsan leszedsz 2-t! De ez se túl egyszerű!Mindenesetre ez nem túl egyszerű.
(#32806) zzola
Ez se rossz ötlet. -
Gery9112
őstag
Kérdés azoknak, akik már a DLC fegyvereit feloldották/elkezdték feloldani.
Hogyan lehet viszonylag gyorsan 3 multi kill-t összehozni mesterlövésszel? Nekem első blikkre az a tippem, hogy tankba/repcsibe kéne szállni vagy ágyúval de hátha valakinek van egy tuti pálya/mód kombója, ami könnyebbé teszi ezt a kihívást.

-
bul07
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Hát kösz

De nem is tudom, még bf3 idején úgy söpörte volna őket el a népharag ha a bf pályák nagy részén egy két vagy semmi páncélos nem lett volna
Mára valahogy könnyeben veszik be a bré... az emberek -
voodoo98
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Szerintem ezeket óvatosan kell kezelni, pro és contra. Majd meglátjuk! De a legnagyobb a valószínűsége a BFBC3 + cold war verziónak! Logikaliag sokan ezt sakkozták ki!
(#32789) sixpak
Adhatnának ki vmi közleményt, h mi történt! Persze most jó irányban van változás. Nekem is 41-es pingem van, 50 helyett!
(#32794) Németh Péter
A következő (januári) 2 map lesz inkább járműves, ahogy nézem. Vizes map lesz mindenkettő. Bár az utolsóról még túl sok hír nincs. Csak 1-2 koncept.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)! Szerintem jó lesz.