Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz bbdzyx #21443 üzenetére
ezt egyértelműen azért nem jelenteném ki hogy nem csal, említették már itt topikban is wh hack révén nem muszáj épp aimot használni, whnál látja az ellenfeleket, ez már több mint elég egy ilyen statra, és még halhat is közben... nekem is nehezen emészthető az mikor tudom magamról hogy nem vagyok balfasz, és olyan helyzetekből szednek ki, meg olyan távolságokból hogy azt sztem élő ember naturban soha
még azon szoktam csodálkozni h iszonyat aktív vagyok egész játék alatt, erre nagy nehezen összeszedek pl 22killt, a másik meg 90-et - ilyenkor elgondolkozok hogy a tökömbe lehet ott ennyi gyiloknál, hisz én is keresem az akciót de mégis "csak ennyi" a statom
(#21444) N@idia a stat egy dolog az meg egy másik hogy mi van mögötte (azt nem lehet tudni), lehet lőni ennyit, de az ember megérzi ha szar van a palacsintában
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest