Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
Csak hogy visszatalaljak, uristen mennyit vissza kell olvassak 2 het utan
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
zegi_norbi
tag
válasz sz.atesz89 #14335 üzenetére
A sörétes elég durva szerintem is, közelharcban esélytelen vagyok ellene fegyvertől függetlenül. Meg van hogy messzebbről is leszed Kicsit talán túl lőttek vele a célon. Operationsben a legvégén mikor összegez, ott sem lép ki azonnal, hiába mész rá a kilépésre. Noha mutatja hogy folyamatban van, mégis megvárja míg alapból véget ér a játék és visszadob a térképre. Csata közbeni kilépéssel viszont nálam eddig nem volt gond, rámentem és már ki is lépett.
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
Zso Ro
senior tag
válasz zegi_norbi #14353 üzenetére
osztom a véleményed a sörétesről.A pálya 1/3-ról olyan pontosan lelőtt 1 lövéssel,hogy csak pilláztam.Tegnap beállítottam magamnak én is,de már nem volt erőm kipróbálni éjszaka
-
-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
én még mindig itt tartok.
"Valakinek van ötlete, hogy frissítsem az nvidia drivert? Állandóan failed, pár próbálkozás után letakarítottam mindent driver sweeperrel. Nagy nehezen visszaraktam egy régebbit, ami persze túl régi a BF1-nek. Nem tudok frissebbet felrakni sehogy.
Ki van kapcsolva az antivírus program is, gugli szerint az szokott segíteni. Hát nem...Origin: BlessedElroy
-
Madn!ght
addikt
válasz BlessedElroy #14362 üzenetére
DDU-t (displaydriver uninstaller) próbáld meg. Aztán egy tiszta telepítést.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Madn!ght #14364 üzenetére
Igen igen, köszi! Pont most fejeztem be azzal, és sikerült!
Driwer sweeper semmire nem volt jó, sok guglis okosság haszontalan volt, beszéltem 2 órát kb nvidia supporttal és küldözgettem nekik képeket
DDU-t egy régi fórumtárs TTomax és most Te ajánlottad. köszönöm még 1xmindenkinek
Ha valakinek problémája van, vagy csak bamba(mint én), az azonnal a DDU-val kezdjen([link] )és fasza lesz.És most megyek megölök 600 embert legalább.
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
SkyS1gn
félisten
válasz BlessedElroy #14365 üzenetére
Azthittem a DDU triviális volt
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz SkyS1gn #14366 üzenetére
Az én agyamban még a driwer sweeper volt meg.
Tegnap amúgy akartam, mert olvastam róla neten, de írta hogy password kell majd. Na mondom fasza, tököm tudja miaz, rég volt. Ma mondta TTomax a DDU-t és kiderült, hogy nem is állítottam be jelszót
de erre inkább ne is ragáljatokMás: Lofagi mondta, hogy már vannak több(2000) ticketes szerverek, de én nem találok. Ha vki esetleg lát szóljon már légyszi! Vagy hogy érdemes ezekre egyáltalán keresni?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #14367 üzenetére
Amiens only-t találtam, azóta csak ott megyek
Meg is előztem a Light tankkal a Heavyt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stickles
tag
Nem hozott változást az új driver , rakom vissza a régit
Ki milyen " user.cfg-t használ?
-
Laraxior
titán
válasz juve600 #14371 üzenetére
94-et ír a "Battlelog".
125-öt az Origin.
Fene tudja melyik az igaziVan 200% ticketes, de egyiksem európai szerver.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
válasz stickles #14370 üzenetére
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
PostProcess.BlurMethod 0
PostProcess.DofMethod 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
PostProcess.DynamicAOMethod 0
Render.DrawScreenInfo 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0
RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0
RenderDevice.StereoConvergenceScale 0
RenderDevice.StereoSeparationScale 0
RenderDevice.StereoSoldierZoomConvergenceScale 0
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
UI.DrawEnable 1
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0
WorldRender.PlanarReflectionEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 1
WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 4Aztán, hogy ez most jó, vagy nem, azt nem tudom Amikor ezt beraktam, akkor jobb lett.
(az utolsó sornál figyelj, nekem azért van 4, mert i5-öm van)(#14369) Elroy1980
"15000 ticketes metro, de jó is volt az, asszem kb 6 órás kör."
Geeeeez Szereted ha fáj?#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz juve600 #14376 üzenetére
szerintem igen.
Még driverben állítottam az "előre reprodukált képkockák számát" 1-re. Angolul és Amd driverbe nem tudom, hogy hogy van pontosan ez az opció. (ha egyáltalán van).Amúgy ezt a felújított Suezt komolyan gondolták? Ez kb pont olyan fos, mint eddig volt. valamivel jobb, de nem sokkal...
A hitreg most éppen elment boré'
Kör nem telik már úgy el, hogy ne jönne elő valami idegesítő bug. Mert az nem érdekel, hogy néha a hulla átlóg a falon, de az igen, hogy amikor felélesztenek, akkor nem tudok lőni, és megdöglök.#KeepFightingMichael
-
juve600
nagyúr
válasz guftabi96 #14377 üzenetére
Suez-en volt tegnap egy gyerek,heavy tank-al volt végig,valami 50/2-es statja volt,4 antitank gránátot is simán kibirt a tankja,és bármilyen irányból észrevett és lelött,páran reportolták is de nem tom van-e annak is értelme,kibannolnak-e egyáltalán bármilyen csittert is
-
N@idia
őstag
válasz guftabi96 #14375 üzenetére
Én kb 2 napja használom, így és nálam most nagyon jól fut, ha kitörlöm akkor egy rakás szar lesz a játék, mert elkezd droppolni
GameTime.MaxVariableFps 144
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
juve600
nagyúr
válasz BlessedElroy #14380 üzenetére
saját csapattársai is irták hogy csira
lángoló tankkal végiszáguldozta a pályát -
juve600
nagyúr
válasz spanglee001 #14383 üzenetére
hagyjuk..................
-
BlessedElroy
senior tag
válasz juve600 #14381 üzenetére
Attól még nem cheater. Feleslegesen reportolni emberkéket csak mert jó a statja....
Hagyjuk.... Bocs, de a 100%-os tank is lángol egy tüzes gránát után, miután feljavítod is.
4 gránátot kibír? jujj... simán! 4 gránát kb 76-80%-ot vesz le a heavy tankból, ami azt jelenti, hogy disabled. De megnyomod a 3-as gombot(instant javítás) és máris kb 50%-on van a tank, mehetsz vígan tovább.[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz spanglee001 #14383 üzenetére
igen, tud. ha a gyorsjavítással javítja meg, a lángolás nem szűnik meg. ahhoz végig kell csinálni az idle belső repairt (vagy talán kívülről, wrench-el is lehet, ebben nem vagyok biztos).
a 4 gránátot szintén emiatt bírhatja ki simán. ha le is viszi az életét két vagy három gránát, instant javíthatja a járművét és gond nélkül továbbmehet.
know your enemy
én kirívó, nagyon egyértelmű csalóval egyetlen egyszer találkoztam egy hónap és hát a fene tudja, jó sok óra játék után, már a 62-es szintet ostromlom. egyetlen egy ilyen játékos volt. nem mondom, hogy nem lehetett több, de valami szemem van hozzá, a BF3-ban admin voltam egy német szerveren, volt egy erős törzsközönség mag és a visszajelzések alapján jól végeztem a munkámat. felismerhető, ha csal valaki, egy jó stat még nem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz Lendova #14382 üzenetére
én mindig hatalmas bóknak veszem, amikor cheaternek néz valaki, meg is szoktam köszönni a chatben, mert ennyire nem tartom magam jó játékosnak, sőt
amikor a Rainbow Six Siege-ben történt ilyen, még jobban esett, ott aimbottal vádoltak meg, tudni kell, hogy nem vagyok igazán jó/pontos lövő, mindenesetre hatalmas elismerés volt, amikor ezt mondták!
-
BlessedElroy
senior tag
válasz giornalista #14387 üzenetére
Jajj engem is reportoltak már páran, olyan büszke voltam
-
Lendova
őstag
válasz giornalista #14387 üzenetére
Azaz!
Nekem nemrég még írtak is a BL platoon felületére.
(WD40) Viktohhr ; Fuck Dreckcheater.[ Szerkesztve ]
All fiat goes to zero.
-
Dtomka
veterán
" Battlefield 1 alatt olykor-olykor alkalmazás-specifikus hibaüzenet jelenhet meg, ami a grafikus egység eltávolítása miatt reklamál."
Kész a 16.11.4-es Radeon Software Crimson Driver -
BlessedElroy
senior tag
Ma van a Dice-jómunkásember lekéselős buli igaz? Tudni hogy mikortól és hol játszanak, melyik szerveren?
-
Kucsek
aktív tag
válasz zegi_norbi #14353 üzenetére
Ha SLUG lőszert használ a shotgun akkor ez nem lehetetlen. Ha az betalál nem is csoda, hogy fekszel.
Slug 230 yard (210m) távolságra
300 yard (274m) távolságra
Bár ez utóbbinál már nehéz volt eltalálni a célpontot. Viszont a sima sörét hatótávot és erőt is mutatja.Amúgy a két úriember videóit ajánlom azoknak akik szeretik a fegyvereket
Szépen érthetően beszélnek angolul.
Hickok45[ Szerkesztve ]
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
gyiku
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek